fbpixel

Search icon
Search
Τα street style beauty looks στο MFW είναι τόσο ωραία όσο φαντάζεστε
MAKE UP

Τα street style beauty looks στο MFW είναι τόσο ωραία όσο φαντάζεστε

Οι τολμηρές και dramatic εμφανίσεις από τις οποίες θα αντλήσουμε έμπνευση για τα επερχόμενα looks μας


Ίσως είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά ο μήνας της μόδας βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το ενδυματολογικό πλήθος σάρωσε τη Νέα Υόρκη, αφήνοντας πίσω του μια σειρά από high street looks, πριν περάσει στην άλλη όχθη, στο Λονδίνο. Το δεύτερο σκέλος έφερε ένα ρεύμα ρομαντικής έμπνευσης για την ομορφιά - σκεφτείτε κοριτσίστικους φιόγκους στα μαλλιά και κομψές αφέλειες. Αλλά καθώς οι ειδικοί της βιομηχανίας προσγειώνονται στο Μιλάνο για τις επιδείξεις Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές προσδοκίες. Η πόλη, η οποία είναι γνωστή για την αναπάντεχη και λαμπερή αισθητική της, προσφέρει πάντα μερικές από τις καλύτερες "στιγμές ομορφιάς" του μήνα στο street style.

Με το MFW να φτάνει στο τέλος του, τα πεζοδρόμια έξω από τα σόου είναι γεμάτα με πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις, όπως και τις προηγούμενες μέρες της διάρκειάς του. Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το Μιλάνο φιλοξενεί πολλούς μεγάλους οίκους, όπως οι Prada, Gucci, Fendi και Pucci, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Για την crème de la crème των σχεδιαστών, οι Μιλανέζοι (και οι παρευρισκόμενοι επισκέπτες) παρουσιάζουν τα πιο δημιουργικά τους outfits. Αλλά και τα συμπληρωματικά στυλ ομορφιάς είναι εξίσου αξιοθαύμαστα. Απόδειξη αποτελεί το ιδιόρρυθμο μακιγιάζ που έπαιξε με την τολμηρή και πολύχρωμη προσωπικότητα της πόλης. Ακόμη και τα χτενίσματα δεν απογοήτευσαν. Από τις κομψές και λείες μπούκλες μέχρι τις φυσικές μπούκλες, υπάρχουν τόνοι inspirational moments από το street style της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Παρακάτω, επιλέξαμε τα καλύτερα street style beauty looks στο MFW, από τα οποία αξίζει να αντλήσουμε έμπνευση!

Barrettes & Hair Clips

stighmiotipo-othonis-137.png

Οι διπλές μπαρέτες Prada είναι το επίκεντρο της εμφάνισης αυτής της παρευρισκόμενης. Το λογότυπο με την υπογραφή της έχει επιβλητικό αποτέλεσμα όταν συνδυάζεται με μια απλή χαμηλή αλογοουρά και βαθιά πλαϊνή χωρίστρα. Μαζί, δημιουργούν ένα statement χτένισμα που ενσαρκώνει την κομψή αισθητική της δυναμικής μάρκας.

Dark Lipstick

stighmiotipo-othonis-144.png

Οι Μιλανέζες δεν απογοητεύουν ποτέ όταν πρόκειται για ένα τολμηρό μακιγιάζ. Αυτή η καλεσμένη, που εντοπίστηκε έξω από την Alberta Ferretti, το αποδεικνύει δυνατά. Τα σκούρα μοβ χείλη της είναι το απόλυτο τολμηρό φινίρισμα στο δροσερό κίτρινο ντύσιμό της.

stighmiotipo-othonis-139.png

Το βαθύ σοκολατένιο κραγιόν προσφέρει μια μεγάλη δόση νοσταλγίας που είναι πολύ καλή για να μην την απολαύσετε. Ωστόσο, συνδυάζοντας το beauty look με ένα "βουτυρένιο" δερμάτινο μπουφάν motto και αθλητικά γυαλιά, αισθάνεστε επίκαιρες και μοντέρνες.

Bold Brows

stighmiotipo-othonis-142.png

Τα φυσικά φρύδια δεν είναι ακριβώς η ατμόσφαιρα του MFW. Αντ' αυτού, πολλοί έχουν σκούρα, καλοσχηματισμένα φρύδια που είναι σαγηνευτικά. Όταν θέλετε ένα δυνατό βλέμμα, δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα "αφράτο" στυλ με έντονο wing eyeliner όπως αυτή η καλεσμένη.

stighmiotipo-othonis-143.png

Το πνεύμα του μήνα της μόδας είναι να πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα. Η συγκεκριμένη παρευρισκόμενη παρουσιάζει ένα μοναδικό beauty look με λεπτά φρύδια που μεταμορφώνουν αμέσως το απαλό, ροδαλό μακιγιάζ της. Ακόμα και η χωρισμένη φράντζα της και το flippy bob "προσθέτουν" στο διασκεδαστικό προσωπικό της στυλ.

Multi-Braid Ponytails

stighmiotipo-othonis-145.png

Θυμάστε τις αλογοουρές με διπλή πλεξούδα που σάρωσαν το διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Λοιπόν, σκεφτείτε αυτό το look ως την πιο δροσερή μεγαλύτερη αδελφή του στιλ. Μαζί με τις πλεξούδες, αυτό το χτένισμα έχει επίσης δύο χαμηλές πλεξούδες που είναι περασμένες πάνω από τον ώμο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια αλογοουρά που είναι κάθε άλλο παρά βασική.

Red hair

stighmiotipo-othonis-147.png

Τα κόκκινα μαλλιά ήταν ένα βασικό look αυτό το μήνα της μόδας. Στους δρόμους του Μιλάνου, το χρώμα αναβαθμίζεται με κομψά στιλ όπως αυτό το slicked-back bun.