fbpixel

Search icon
Search
8 blonde bobs που αποδεικνύουν ότι αυτό το κούρεμα είναι η επιτομή του old money style
HAIR & NAILS

8 blonde bobs που αποδεικνύουν ότι αυτό το κούρεμα είναι η επιτομή του old money style

Επιλέξτε ανάμεσα στα στιλ που μπορείτε να αποτυπώσετε με το "it" haircut της χρονιάς


Τα bobs έχουν κηρυχθεί το "it" κούρεμα φέτος, με διασημότητες, influencers και άλλους ανθρώπους να το υιοθετούν και να το κάνουν δικό τους με μοναδικές επιλογές απόχρωσης και styling. Από το mocha cub cut της Jenna Ortega μέχρι το cherry cola malt shop bob της Zendaya, έχουμε δει τόσο πολλές συναρπαστικές εκδοχές της τάσης.

Σήμερα, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε έναν συγκεκριμένο συνδυασμό "bob + απόχρωση": Τα ξανθά bobs. Ανεξάρτητα από το πώς θα απογειώσετε ένα ξανθό bob, είναι βέβαιο ότι θα δείχνετε αβίαστα "well put together", δηλαδή περιποιημένη. Μπορείτε να το αξιοποιήσετε για ένα κομψό χτένισμα με χωρίστρα στο κέντρο ή στο πλάι με ένα κυματιστό, wet-look φινίρισμα- μπορείτε να προσθέσετε πλαϊνές αφέλειες, αφέλειες "κουρτίνας" ή μια αμβλεία φράντζα. Το θέμα είναι: Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να κάνετε styling σε ένα ξανθό bob. 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 8 ιδέες για ξανθό bob από διάσημες για να αποδείξουμε ακριβώς αυτό!

1. Honey Blonde Wavy Bob

queen-b.jpg

Η Beyoncé έχει εμφανιστεί με bob και lob χτενίσματα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Εδώ, επέλεξε ένα ξανθό, κυματιστό bob σε μελί χρώμα, με χωρίστρα στη μέση για ένα ζεστό, συμμετρικό look.

2. Sandy Blonde Faux Bob

bb06b8092f539d9bfece04f7c83fedcc.jpg

Εάν δεν νιώθετε ακόμη έτοιμες να αποχωριστείτε τα μακριά σας μαλλιά, τότε σας έχουμε πολύ καλά νέα: μπορείτε να κάνετε ένα faux bob χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια, όπως ακριβώς έπραξε η Taylor Swift για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του "Taylor Swift: The Eras Tour". 

3. Platinum Blonde Textured Bob

image-tst7I.png

Λατρεύουμε τα "platinum blond bob" moments και η Karrueche Tran πέτυχε το δικό της στα βραβεία BET 2017. Το φωτεινό, σχεδόν λευκό χρώμα προσφέρει μεγάλη αντίθεση με το ζεστό καστανό δέρμα της, κάνοντάς το ακόμα πιο όμορφο.

4. S-Wave Bob

8b1c8e2c1bc7f6d62bdbc965d7c4f7d1.jpg

Εδώ, η Margot Robbie επέλεξε μια χωρίστρα στο πλάι και απλά S-waves. Για να αποκτήσετε την ομαλή και λαμπερή εμφάνισή της, δοκιμάστε να ψεκάσετε τα νωπά μαλλιά με ένα texturizing spray πριν από το στέγνωμα με το πιστολάκι, για μέγιστη δυνατή υφή.

5. Blonde Balayage Bob

f9777207a3cee6b23c20d094f783ee09.jpg

Η Hailey Bieber μπορεί να είναι η βασίλισσα του αβίαστου ξανθού bob. Αν και μας έχει παρουσιάσει το κούρεμα με πολλούς τρόπους, μας αρέσει αυτή η ογκώδης, ελαφρώς κυματιστή εκδοχή.

6. Micro Blonde Bob

lily-allen-at-ulla-johnson-fall-2023-ready-to-wear-fashion-show-in-new-york-02-12-2023-5.webp

Αν αισθάνεστε τολμηρές, σκεφτείτε να αντιγράψετε το micro ξανθό bob της Lily Allen, το οποίο παρουσίασε στην πρώτη σειρά στην επίδειξη της Ulla Johnson NYFW τον Φεβρουάριο του 2023. Είναι αρκετά κοντό με παριζιάνικο αέρα, γεγονός που το καθιστά αναμφισβήτητα κομψό.

7. Blunt Blonde Bob

f856e1ca06f1afa1f48837fe3e1a4ff4.jpg

Η Lucy Boynton είναι άλλη μια σταρ του Χόλιγουντ που ξέρει πώς να κάνει με ευκολία ένα αμβλύ ξανθό bob. Για να διατηρήσετε το ξανθό σας λαμπερό όπως το δικό της, προσθέστε ένα καλό leave-in conditioner στη ρουτίνα σας.

8. Cool Girl Blonde Bob

9a843e7f18bd028319d4e688c1f408df.jpg

Η Charlize Theron έχει ένα ξανθό bob βασικά για πάντα. Είναι μία από τις πρώτες που υιοθέτησαν το κούρεμα και το κάνει να φαίνεται απίστευτα cool και αβίαστο - όπως αποδεικνύεται από το παραπάνω στιγμιότυπο.