fbpixel

Search icon
Search
Τα πολυαναμενόμενα new entries στο Netflix που θα απολαύσουμε τον Αύγουστο
ARTS & CULTURE

Τα πολυαναμενόμενα new entries στο Netflix που θα απολαύσουμε τον Αύγουστο

Έρχονται πολύ σύντομα στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας


Το Netflix είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και μετά από ένα δροσιστικό μπάνιο στη θάλασσα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενταχθούμε στο απόλυτο mentality ηρεμίας. Μια καλή σειρά ή ταινία είναι ό,τι ακριβώς αποζητάμε τις καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες και γι' αυτόν τον λόγο η αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας μάς συστήνει όλα τα hot new entries, τα οποία πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας στις αρχές του Αυγούστου.

Μάθετε ποια είναι κι εντάξτε τα αμέσως στην Αυγουστιάτικη watch list σας!

Hit & Run

hr-4.jpg

Mια νέα δραματική σειρά γεμάτη μυστήριο έρχεται πολύ σύντομα στο Netflix. Η ζωή ενός άνδρα, ευτυχισμένου στον γάμο του, ανατρέπεται όταν η σύζυγός του εγκαταλείπεται αβοήθητη σε ένα μυστηριώδες δυστύχημα στο Tel Aviv. Ο ίδιος καλείται να «ρίξει φως» στην υπόθεση και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά του. Άραγε θα δικαιωθεί.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου.

The Swarm

the-swarm.jpg

Πρόκειται για μια νέα γαλλική ταινία τρόμου, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Μια ανύπαντρη μητέρα, εκτρέφει ακρίδες ως τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αλλά δυσκολεύεται με την αναπαραγωγή τους, ώσπου διαπιστώνει ότι τους αρέσει το αίμα. Φοβούμενη για τον ίδιο της τον εαυτό, προσπαθεί να βρει εναλλακτικές λύσεις, αλλά τίποτα δε φαίνεται να λειτουργεί υπέρ της.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου.

The Kissing Booth 3

the-kissing-booth-3-on-netflix-a-date-for-the.jpg

Είναι καλοκαίρι και η Elle ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο. Πρέπει, όμως, να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της: να μετακομίσει στην άλλη άκρη της χώρας με το ονειρεμένο της αγόρι, Noah, ή να εκπληρώσει την παλιά της υπόσχεση και να πάει στο πανεπιστήμιο με τον κολλητό της, Lee. Ποια καρδιά θα «ραγίσει» η νεαρή πρωταγωνίστρια τώρα που υπάρχει μια συνεχής «βοή» στο μυαλό της;

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου.

Valeria, season 2

valeria-season-2-netflix-renewal-release-what-to-expect-1280x720.jpg

Εν μέσω δημιουργικής και συζυγικής κρίσης, μια συγγραφέας βρίσκει στήριξη στις τρεις κολλητές της. Έτσι, η Valeria και οι φίλες της επιστρέφουν με νέες περιπέτειες κι έρωτες, ζώντας ξανά όλα όσα τις γεμίζουν χαρά κι αισιοδοξία και ξεχνώντας μια για πάντα τα βάσανα. Η σειρά είναι βασισμένη της άκρως επιτυχημένης Elisabet Benavent.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου.

Beckett

beckett-netflix-710x401.jpg

Πρόκειται για την ταινία που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Ο John David Washington, γιος του διάσημου ηθοποιού Denzel Washington, υποδύεται τον Beckett, έναν Αμερικάνο που έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την κοπέλα του, αλλά πέφτει θύμα μιας βίαιης συνωμοσίας. Να πούμε ότι το θρίλερ καταδίωξης γυρίστηκε στην Αθήνα, τα Τρίκαλα, τα Ζαγοροχώρια και τα Μετέωρα.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου.

Control Z, season 2

control-z.jpeg

Όταν ένας hacker αρχίζει να αποκαλύπτει μυστικά μαθητών σε ολόκληρο το σχολείο, η απομονωμένη αλλά παρατηρητική Sophia προσπαθεί να ξεσκεπάσει την ταυτότητά του. Στη δεύτερη σεζόν που ακολουθεί τους μαθητές και τις μαθήτριες σε μία νέα σχολική χρονιά η αποκάλυψη των μυστικών δεν είναι η μόνη που διακυβεύεται.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου.

The Chair

the-chair.jpg

Μια dramedy με έξι 30λεπτα επεισόδια, στην οποία η Sandra Oh υποδύεται την πρώτη γυναίκα καθηγήτρια που λαμβάνει μια έδρα σε μεγάλο πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Η σειρά θα αναδείξει τη ζωή της πρωταγωνίστριας, το «βαρύ» ρόλο που έχει αναλάβει και τις αμείωτες υποχρεώσεις της και τον φόρτο εργασίας, σε συνδυασμό με την προσωπική της ζωή που έχει εξίσου ενδιαφέρον ώστε να την ανακαλύψει κανείς.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου.

Sweet Girl

sweet-girl-still-1625845052.jpg

Ένας συντετριμμένος σύζυγος (Jason Momoa) ορκίζεται να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για τον θάνατο της γυναίκας του, προστατεύοντας παράλληλα τη μοναδική οικογένεια που του έχει απομείνει -την κόρη του, την οποία λατρεύει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος με εμπόδια, που τον δυσκολεύουν στο να λύσει επιτέλους το μυστήριο.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου.

Enjoy!