fbpixel

Search icon
Search
Τα timeless φορέματα που θα βρίσκονται για πάντα στη γκαρνταρόμπα σας
THE LOOK

Τα timeless φορέματα που θα βρίσκονται για πάντα στη γκαρνταρόμπα σας

Σχέδια που θα φοράτε για μια ολόκληρη ζωή


Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της νέες τάσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε. Παρόλα αυτά, η στροφή της μόδας και ανάγκη της για διαχρονικότητα αλλά και βιωσιμότητας μας έχει οδηγήσει στο να δημιουργούμε συλλογές, οι οποίες θα αποτελούνται από κομμάτια-κλειδιά. Τι σημαίνει αυτό; Θα μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και φυσικά να υπάρχουν στην collection μας για πολλά χρόνια. Τα φορέματα και μερικά συγκεκριμένα σχέδια ανήκουν, χωρίς δεύτερη σκέψη, σ' αυτήν την κατηγορία. 

Είναι απόλυτα stylish, είναι άνετα και μας χαρίζουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε ολοκληρωμένα σύνολα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Ποια είναι όμως τα timeless dress designs που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της; Ανακαλύψτε τα παρακάτω!

1. Black dress

Image source: @lindatol_

Ίσως το πιο διαχρονικό σχέδιο κι αυτό με τη μεγαλύτερη ιστορία. Δεν υπάρχει γυναίκα, ανεξαρτήτως στιλ, ηλικίας και προσωπικότητας, που να μην έχει ένα μαύρο φόρεμα στη ντουλάπα της. Προσδίδει ιδιαίτερο στιλ ενώ παράλληλα απογειώνει την κομψότητα με μία μόλις κίνηση. Μπορείτε να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε, ανάλογα με το styling που θα του χαρίσετε. Δεν θα θεωρηθεί ποτέ out of fashion, και γι αυτό σας προτείνουμε να βασίσετε τη συλλογή σας στην ποικιλία. Σε περίπτωση που αναζητάτε πιο updated εκδοχές, τα cut-outs dresses θα σας προσφέρουν αυτό που αναζητάτε. 


2. Denim dress 

Ένα από τα αγαπημένα υφάσματα όλων των εποχών. Το τζιν ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μάλιστα, οι μεταβατικές περίοδοι, όπως το φθινόπωρο είναι αυτές που το αφήνουν να «λάμψει». Το συναντάμε σε όλα τα κομμάτια, αλλά τα denim dresses έχουν ένα πιο «παιχνιδιάρικο» twist. Χαρακτηρίζονται από ευελιξία, καθώς μπορείτε να τα επιλέξετε σε πολλές εμφανίσεις και κυρίως στις πιο χαλαρές, όπως μια απογευματινή βόλτα αλλά και μια εκδρομή. Δοκιμάστε ένα τζιν φόρεμα  à la slip dress και συνδυάστε το με ankle boots κι ένα top από μέσα. 


3. Shirt dress 

Image source: @whowhatwear

Οι ονομασίες του πολλές - shirt dress,τουνίκ, σεμιζιέ - όπως και οι χρήσεις του αλλά και οι τρόποι που μπορείτε να το φορέσετε. Εκπέμπει tailored αισθητική και θα σας συνοδέψει σε όλες τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε μόνο του, σαν κανονικό φόρεμα, με μία ζώνη στη μέση που θα κολακεύσει τη σιλουέτα σας, ωστόσο αν λατρεύετε το layering, δοκιμάστε μία μεγάλη τάση των τελευταίων σεζόν, που είναι ο συνδυασμός, dress & pants. Ιδανική επιλογή και για τα office looks σας. 


4. Bold colours 

Image source: @ninasandbech

Η επέλαση των έντονων χρωμάτων συνεχίζεται με την ίδια ένταση κι εμείς δεν μπορούμε να τους «γυρίσουμε» την πλάτη. Ακόμα μία σεζόν που η γκαρνταρόμπα μας θα είναι πολύχρωμη και τα φορέματα μπορούν να γίνουν ο καλύτερος μας σύμμαχος. Το γαλάζιο δεν αποτελεί ένα μόνο trend της fall/winter season αλλά και μία διαχρονική επιλογή, όπως και το κόκκινο, το πράσινο και το κίτρινο. Αν δεν έχετε bold dresses στη συλλογή σας το φετινό φθινόπωρο είναι ιδανική ευκαιρία. 


5. White power 

Image source: @amaliemoosgaard

Τα λευκά φορέματα θεωρούνται must σε οποία εποχή κι αν βρισκόμαστε. Τα κορίτσια του street style τους έχουν ιδιαίτερη αδυναμία και λατρεύουν να «παίζουν» με το styling, διότι πάνω τους μπορείτε να κάνετε τα πάντα, όπως ακριβώς σ' έναν άσπρο καμβά. Mini, midi ή maxi μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αμέτρητα designs ανάλογα με το γούστο σας. Πολύχρωμα αξεσουάρ, όπως statement bags και παπούτσια αλλά και χρυσά κοσμήματα, θα τα αναδείξουν