fbpixel

Search icon
Search
Tα επικρατέστερα σχέδια στα φορέματα του φθινοπώρου
THE LOOK

Tα επικρατέστερα σχέδια στα φορέματα του φθινοπώρου

Fashionable προτάσεις που μπορείτε να επιλέγετε day to night


Tα φορέματα είναι εκείνα τα items, που μπορούμε να τα φοράμε όλο τον χρόνο και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μοντέρνα σύνολα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Τα σχέδια τους ποικίλουν, γεγονός που μας βοηθάει να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει ανεξάρτητα την προσωπικότητα και το σωματότυπό μας. Παρακάτω, σας συστήνουμε τα dress trends, τα οποία θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας! 

Knitted

nina-urgell-ribbed-knit-maxi-dress-milan-fashion-week-spring-2021-street-style.jpg

Ιδανική επιλογή τόσο για τις εξόδους μας όσο και την παραμονή μας στο σπίτι. Συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την άνεση αλλά και το στιλ. Για όλα αυτά λοιπόν, δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν και αυτήν τη σεζόν. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη ντουλάπα σας, ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε και είμαστε σίγουρες ότι δε θα το μετανιώσετε.

Puff sleeves

2-qebty.jpg

Τα υπερμεγέθη μανίκια κυρίως στα φορέματα, αποτελούν μία τάση, την οποία πολλοί σχεδιαστές και διάσημοι οίκοι δε θα αποχωριστούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Βρείτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει και μεταμορφώστε το στην καθημερινή σας επιλογή, την οποία μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις. Τα oversized sleeves αρκούν για να παρουσιάσετε ένα statement look που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Open backs

1-qw2HE.jpg

Ένα από τα microtrends που μας απασχόλησε ιδιαίτερα από περασμένες σεζόν είναι τα σχέδια με την ανοιχτή πλάτη. Είναι γεγονός πως αυτά τα κομμάτια χαρίζουν θηλυκότητα με τον πιο διακριτικό τρόπο και παράλληλα συμβάλουν στη δημιουργία μιας πολύ όμορφης σιλουέτας. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη συλλογή σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι πολύ ευπροσάρμοστο και «λειτουργεί» εξίσου πετυχημένα τόσο σε πιο επίσημες περιστάσεις όσο και στις καθημερινές σας εξόδους. Ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει και δε θα το μετανιώσετε.

Sheer

195431-980.jpg

Ήδη πολλά μεγάλα brands έχουν παρουσιάσει συλλογές, βασισμένες σ’ αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο, στα sheer υφάσματα. Τα εκκεντρικά διάφανα υφάσματα κρύβουν μέσα τους ένα ρομαντισμό, που όλοι έχουμε ανάγκη. Θα τα συναντήσετε σε πλήθος αποχρώσεων αλλά εμείς λατρεύουμε τo all time classic μαύρο.