fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο hot street style σύνολα που μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτήν την περίοδο
THE LOOK

Τα πιο hot street style σύνολα που μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτήν την περίοδο

Δημιουργήστε outfits, βγαλμένα από σελίδες περιοδικού


Oι γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα επιθυμούν πάντοτε να είναι stylish και να δημιουργούν ανανεωμένες εμφανίσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα σε κάθε τους πέρασμα. Σύμμαχοι μας σ΄ αυτήν την υπέροχη και δημιουργική διαδικασία είναι οι fashionistas και το street style που κυριαρχεί εδώ και μερικές σεζόν. Επιλέγοντας και παρουσιάζοντας απλά σύνολα, τα οποία μπορούν να «σταθούν» σε όλες τις ώρες της ημέρας, μας χαρίζουν ιδιαίτερες ιδέες για να συνδυάσουμε τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια με τις πιο hot τάσεις τις σεζόν, δημιουργώντας το πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

Η άνοιξη είναι εδώ, οι βόλτες μας είναι πιο συχνές κι αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη είναι η ανανέωση. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο μοντέρνα σύνολα για εμφανίσεις βγαλμένες από περιοδικό!

Oversized denim

fashionistas-5-1.jpg
Image source: @instyle
Τα τζιν αποτελούν μία από τις πιο συχνές και «ασφαλείς» επιλογές μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για την άνοιξη, οι τάσεις θέλουν να αφήσουμε στην άκρη τα skinny jeans και να εντάξουμε πιο φαρδιές γραμμές, όπως είναι τα wide leg και τα boyfriend jeans. Ιδανικός τρόπος είναι να ταιριάξετε το παντελόνι σας με oversized blazer. Προσθέστε από μέσα ένα t-shirt ή για περισσότερο ενδιαφέρον ένα bra και ολοκληρώστε με statements accessories, όπως μία it bag. Για πιο casual αισθητική μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι ένα baseball hat.

Bermuda shorts

fashionistas-1-1.jpg
Image source: @popsugar
Είναι ξεκάθαρο πως οι βερμούδες ήρθαν για να μείνουν και μάλιστα τείνουν να γίνουν ένα από τα κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και σε πλήθος σωματότυπων, γεγονός που τις κάνει τόσο δημοφιλείς. Η φετινή άνοιξη έχει ανάγκη από χρώμα και λάμψη γι’ αυτό κι εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε μία σε bold ή pastels αποχρώσεις. Συνδυάστε την με spring knitwear, σε εξίσου έντονους τόνους, ακριβώς όπως έκανε το απόλυτο fashion icon, Emili Sindlev. Όσον αφορά τα υποδήματα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σανδάλια θα ταιριάξει φανταστικά.

Monochrome suits

fashionistas-2-1.jpg
Σε περίπτωση που ψάχνετε να δημιουργήσετε μία «στολή», η οποία θα έχει την δυνατότητα να σας συνοδέψει όλες τις ώρες αλλά και σε πλήθος περιστάσεων, τότε αυτή είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα μονόχρωμο κοστούμι. Όχι μόνο μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους και να παραμείνετε stylish, head to toe. Κινηθείτε στους τόνους του μπεζ, όπως είναι αυτός της άμμου ή το ιβουάρ και διαλέξτε αξεσουάρ σε neutrals tones.

Jumpsuit

fashionistas-3-1.jpg

Είναι απορίας αξία το γεγονός ότι οι ολόσωμες φόρμες δεν είναι μία από τις πιο συχνές επιλογές των σύγχρονων γυναικών. Τα κορίτσια του street style τις έχουν εντάξει στις πρώτες θέσεις των συλλογών τους, κάτι το οποίο χαρίζει έμπνευση. Ειδικά κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού θεωρείται must, διότι είναι άνετη, πρακτική και αέρινη. Για τις απόλυτα casual εμφανίσεις μπορείτε απλά να τις συνδυάσετε με τα flip flop σας και μία oversized tote straw bag. Μη ξεχάσετε ένα ζευγάρι από μεγάλα γυαλιά ηλίου!

Floral dresses

fashionistas-4-1.jpg
Image source: @whowhatwear
Κι αφού αναφερθήκαμε σε key-items δε θα μπορούσαμε να μην κάνουμε λόγο για τα φορέματα με τα λουλούδια. Είναι τρομερό το ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτό το κομμάτι. Κάνουν την εμφάνισή τους συνεχώς καινούρια σχέδια κι εμείς θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα. Από την πλευρά τους τα fashion girls δεν τα αποχωρίζονται ποτέ και τα παρουσιάζουν με όλους τους τρόπους, από αθλητικά υποδήματα μέχρι γόβες και tailored looks. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, τα floral dresses δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας.

Total black

fashionistas-6-1.jpg
Όπως όλες θα έχετε αντιληφθεί το μαύρο ταιριάζει σε όλες τις εποχές. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα που πέρασε ήταν αδιαμφισβήτητα το total black, κάτι όμως που συνεχίζεται και την ανοιξιάτικη σεζόν. Επιλέξτε dad pants μαζί με puff sleeve tops αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα last minute trends, τα φορέματα πάνω από τα παντελόνια. Ήδη τα κορίτσια του street style το έχουν αποθεώσει και τώρα έχει έρθει η δική σας στιγμή.