fbpixel

Search icon
Search
It bags: Τα πιο hot σχέδια στις τσάντες της φετινής σεζόν
TRENDS & CATWALKS

It bags: Τα πιο hot σχέδια στις τσάντες της φετινής σεζόν

Επιλογές που θα «κερδίσουν» όλες τις γυναίκες


Αν αναζητάτε το αξεσουάρ εκείνο που θα χαρίσει έξτρα πόντους στην εικόνα σας και παράλληλα θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε σύνολα σα μία πραγματική fashion expert τότε αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η τσάντα σας. Για καλή μας τύχη τα σχέδια είναι πολλά ενώ για τους επόμενους μήνες θα κυριαρχούν και τα έντονα χρώματα, κάτι το οποίο θα μας δώσει μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά και περισσότερο στιλ.

Ποια είναι όμως τα items εκείνα που δε θα μπορούμε να αποχωριστούμε την ανοιξιάτική αλλά και την καλοκαιρινή σεζόν; Από τα πιο μοντέρνα μέχρι τα πιο κλασικά και all time classic designs συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Tote bags

bags-4.jpg

Ξεκινώντας από τα πιο κλασικά δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις tote bags. Πρακτικές, ευέλικτες και με πολύ στιλ, αποτελούν ένα από τα σχέδια που επιλέγουν πολύ συχνά οι fashion lovers. Είναι γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να τις διαλέξουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε πλήθος εμφανίσεων. Plus, είναι οι κατάλληλες για να έχουμε μαζί μας πάντα τα απαραίτητα και όχι μόνο. Ιδναικές για casual αλλά και για office looks. Αν δεν έχετε μία στην κατοχή σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ενώ από την άλλη πλευρά αν είστε λάτρεις μη διστάσετε να μεγαλώσετε τη συλλογή σας.

Small tote bags

bags-5.jpg
Image source: @lucywilliams02

Η πιο μοντέρνα και νέα εκδοχή του προηγούμενου σχεδίου είναι το μικρότερο μέγεθός του. Για την επιστροφή τους λοιπόν στην άνοιξη και στο καλοκαίρι του 2021 θα εμφανιστούν σε μικρές παραλλαγές. Μπορεί αυτό να μας περιορίζει στον αριθμό πραγμάτων που θα τοποθετούμε μέσα σ’ αυτές αλλά σίγουρα δε θα συμβεί το ίδιο και στο στιλ που θα μας χαρίσουν. Οι περισσότεροι διάσημοι οίκοι όπως Prada, Dior, Louis Vuitton αλλά και Kenzo έχουν λανσάρει ήδη τα σχέδια που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας.

Backpacks

bags-3.jpg

Ένα από τα στοιχεία που έχει κυριαρχήσει κατά την περίοδο αυτού του ενός χρόνου, δεν είναι άλλο από την πρακτικότητα. Κι αυτό έχει αποτυπωθεί με τον καλύτερο τρόπο στα σύνολά μας αλλά και στις τάσεις που έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Τα backpacks βασίζονται λοιπόν στην πρακτικότητα. Ενώ από τη μία μας δίνουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε αρκετά από τα προσωπικά μας αντικείμενα μέσα σ’ αυτά από την άλλη μας «ελευθερώνουν» τα χέρια για μεγαλύτερη ευελιξία. Θα τα συναντήσετε σε πολλά μεγέθη αλλά εμείς επιλέγουμε να επενδύουμε σε μεγαλύτερες εκδοχές για καλύτερο αποτέλεσμα.

Tiny bags

bags-2.jpg


Χαρή στον καταπληκτικό Γάλλο σχεδιαστή Jacquemus, οι tiny bags έχουν κερδίσει μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στη ντουλάπα κάθε γυναίκας που αγαπάει τη μόδα. Ας μη γελιόμαστε μεταξύ μας. Το στιλ είναι που τα κάνει όλα. Τόσο μικρές και παράλληλα τόσο «θαυματουργές», που πολλές φορές μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πως γίνεται να χωράει τόση «μόδα» σ’ ένα τόσο δα σχέδιο. Η δημοφιλία τους θα είναι εξίσου έντονη και τη φετινή σεζόν και όπως φαίνεται δύσκολα θα τις αποχωριστούμε. Αν αναζητάτε την πρακτικότητα καλό θα ήταν να τη συνδυάσετε με ακόμα μία τσάντα σε μεγαλύτερο σχέδιο.

Clutch bag

bags-1.jpg

To άλλοτε βραδινό design bag έχει γίνει must για all day long εμφανίσεις. Λατρεύουμε την τεράστια ποικιλία χρωμάτων που επικρατεί σ’ αυτό το σχέδιο. Μάλιστα επιλέγουμε τις πιο έντονες αποχρώσεις –κυρίως την άνοιξη- όπως είναι το πράσινο, το κόκκινο ή ακόμα και το κίτρινο. Αν θέλετε πιο μοντέρνες εμφανίσεις, προτιμήστε μικρές λεπτομέρειες όπως είναι οι αλυσίδες για λουράκι αλλά και τα μεταλλικά στοιχεία.