fbpixel

Search icon
Search
Jean guide: 8 σχέδια σε τζιν που είναι κατάλληλα γι' αυτήν την άνοιξη
THE LOOK

Jean guide: 8 σχέδια σε τζιν που είναι κατάλληλα γι' αυτήν την άνοιξη

Μοναδικά denim designs


Τα denim pants είναι ένα σχέδιο, το οποίο επιλέγουν όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αν όχι το πιο διαχρονικό ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια στην ιστορία της μόδας, το οποίο προσαρμόζεται στην ανάγκη κάθε εποχής. Πλέον μπορεί να μας συνοδεύσει σε πλήθος περιστάσεων και να κάνει την παρουσία του απαραίτητη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το μόνο που έχει αλλάξει μέσα σ’ αυτές τις δεκαετίες κατά τις οποίες κυριαρχεί τόσο στα γυναικεία όσο και στα αντρικά σύνολα, είναι οι γραμμές και τα σχέδια του. Πάντα υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες όπως είναι τα straight leg ή τα skinny, αλλά κάθε σεζόν κάνουν την εμφάνιση τους και καινούργια trends, που ανά περιόδους επαναλαμβάνονται.

Ποια είναι όμως τα σχέδια που δε θα μπορούμε να αποχωριστούμε την άνοιξη; Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα!

Bold colours

jean-trends-6.jpg
Image source: @victoriabeckham

Βασικά χαρακτηριστικά της άνοιξης είναι η αισιοδοξία, η ελπίδα και η φωτεινότητα. Αυτά ακριβώς μπορούμε να τα αποτυπώσουμε και στις εμφανίσεις μας με τα κομμάτια που επιλέγουμε. Τα τζιν παντελόνια σε έντονα χρώματα είναι must γι’ αυτήν την εποχή. Μάλιστα, είναι κι ένας εύκολος τρόπος για ανανέωση. Ξεκινήστε από τώρα την έρευνα σας και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Εμείς σας προτείνουμε να διαλέξετε ανάμεσα σε μοβ, ροζ και κίτρινο.

Oversized

jeans-trends-8.jpg
Image source: @emilisindlev

Όπως όλα δείχνουν η «χαλαρή» διάθεση που μας έχει χαρίσει το loungewear style τον τελευταίο χρόνο έχει έρθει για να μείνει αλλά και να προσαρμοστεί και σε άλλα κομμάτια. Τα denim σε φαρδιές γραμμές θα αποτελέσουν κομμάτι-κλειδί της ανοιξιάτικης συλλογής. Μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο oversized look συνδυάζοντας το παντελόνι σας μ’ ένα σακάκι της ίδιας φιλοσοφίας, ακόμα και του συντρόφου σας. Πειραματιστείτε με την εικόνα σας μέχρι να την τελειοποιήσετε.

Oversized with details

jeans-trends-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Παραμένοντας στην ίδια κατηγορία αλλά νιώθοντας την ανάγκη για νέα tips αλλά και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, έχουμε παρατηρήσει ότι όλες οι fashionistas έχουν εντάξει στην εικόνα τους και στα casual outfits τα oversized denim με τις έντονες ραφές, τόσο το τελείωμα για πιο διακριτικό αποτέλεσμα όσο και σε ολόκληρα τα μπατζάκια. Για να ισορροπήσετε τον όγκο που υπάρχει στο κάτω μέρος, συνδυάστε το παντελόνι σας μ’ ένα second skin top.

Tie-dye

jeans-trends-5.jpg
Image source: @ninasandbech

Το ψυχεδελικό μοτίβο είναι αυτό που επιλέγουν πιο συχνά απ’ όλα τόσο σχεδιαστές όσο και fashion lovers. Αν επιθυμείτε να πάτε το στιλ και την εικόνα σας «ένα βήμα παρακάτω» τότε δε χρειάζεται να το ξανασκεφτείτε. Προσθέστε στη συλλογή σας ένα tie dye denim pant. Θα το βρείτε σε πλήθος χρωμάτων και συνδυασμών, αλλά μπορείτε να το δημιουργήσετε και μόνες σας για να έχετε το ακριβές αποτέλεσμα που θέλετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο χλωρίνη και ένα παλιό τζιν για τις πρώτες δοκιμές.

Flared

jeans-trends-2.jpg
Image source: @thezoereport

Η αγαπημένη τάση των ‘70s επιστρέφει για ακόμα μία σεζόν. Όλες έχουμε τουλάχιστον ένα τζιν καμπάνα στην κατοχή μας. Αποτελεί ένα από τα σχέδια που επιλέγουμε συχνά, καθώς κολακεύει τη σιλουέτα μας και βοηθάει να μοιάζουμε πιο ψηλές και αδύνατες. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όσο πιο έντονο είναι το άνοιγμα στο τελείωμα τόσο πιο εντυπωσιακό.

Distressed

jeans-trends-3.jpg

Σε περίπτωση που σας έχει λείψει η δεκαετία των ‘00s τα τζιν παντελόνια με τα σκισίματα ήρθαν για να μας ταξιδέψουν, έστω και για λίγο, πίσω σ’ αυτήν την ανέμελη εποχή. Θα τα συναντήσετε σε όλες τις αποχρώσεις αλλά και σε πολλά και διάφορα σχέδια, από πιο διακριτικά σκισίματα μέχρι έντονα που καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια.Αν έχετε ακόμα στη συλλογή σας τα κομμάτια εκείνης της δεκαετίας ήρθε η στιγμή να τα βάλετε στις πρώτες θέσεις της ντουλάπας σας!

High waist & straight leg

jeans-trends-4.jpg
Image source: @handinfire
Ακόμα ένα σχέδιο που κάνει το σώμα μας να μοιάζει υπέροχο. Τονίζει τη μέση ενώ παράλληλα πέφτει με «χαλαρό» και «σωστό» τρόπο πάνω από τα πόδια μας. Είναι το κομμάτι-μπαλαντέρ των ανοιξιάτικων εμφανίσεων, διότι έχει τη μαγική ικανότητα να πάρει το στιλ που εσείς θέλετε να του δώσετε με το styling που επιλέγετε, αλλά μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Patchwork

jeans-trends-7.jpg
Style du monde

Η Victoria Beckham δεν σταμάτησε να μας δείχνει ποτέ την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει σ΄αυτό το statement design. Αν δεν το έχετε εντάξει στα σύνολά σας μέχρι τώρα, μη χάνετε άλλο χρόνο. Θα απογειώσει την εικόνα σας και θα ανανεώσει το στιλ σας με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να το επιλέξετε τόσο σε διάφορους χρωματικούς τόνους του τζιν όσο και σε συνδυασμών πολλών άλλων αποχρώσεων.