fbpixel

Search icon
Search
Tα πιο εντυπωσιακά underwater ξενοδοχεία στον κόσμο
ESCAPE

Tα πιο εντυπωσιακά underwater ξενοδοχεία στον κόσμο

Περιηγηθείτε σε luxurious χώρους κάτω από το νερό...


Λατρεύουμε τα δωμάτια με θέα, είτε πρόκειται για τις αφρικανικές πεδιάδες σ' ένα καταφύγιο σαφάρι είτε για τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης από τη σουίτα ενός ρετιρέ σε κάποιο από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης. Υπάρχουν όμως και προορισμοί που έχουν απογειώσει τον όρο «δωμάτιο με θέα», πηγαίνοντάς το κάτω από τη θάλασσα για την ακρίβεια. Από το Ντουμπάι μέχρι την Αυστραλία, αυτά τα underwater hotels προσφέρουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα ψάρια να κολυμπούν από το μαξιλάρι σας, ενώ τα απαλά κύματα να σας νανουρίζουν. Και όλα αυτά, φυσικά, στο πιο πολυτελές περιβάλλον!

Ανακαλύψτε παρακάτω τα πιο cool ξενοδοχεία κάτω από το νερό και προσθέστε στην bucket list το αγαπημένο σας! 

Conrad Maldives Rangali Island, Μαλδίβες

1-UkILE.jpg

Το 2018, το νησί Rangali του Conrad έκανε το ντεμπούτο της το The Muraka (που μεταφράζεται ως «κοράλλι» στην τοπική διάλεκτο Dhivehi), μια πολυτελής σουίτα βυθισμένη σε βάθος άνω των περίπου 20 μέτρων κάτω από το νερό. Είναι σχεδιασμένη σε δύο επίπεδα: ένα καθιστικό πάνω από το νερό, και την underwater maste bedroom με ακρυλικούς τοίχους που παρέχουν θέα 360 μοιρών στον περιβάλλοντα ωκεανό. Η σουίτα περιλαμβάνει επίσης μια πανέμορφη infinity pool, in house μπάτλερ και αρκετό χώρο για να κοιμηθούν εννέα άτομα.

BOOK NOW


ΙnterContinental Shanghai Wonderland, Κίνα

20-intercontinental-king-bed-suite-underwater-view-2.jpg

Το InterContinental Shanghai Wonderland αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων χτίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο στο Songjiang, περίπου 20 μίλια έξω από το κέντρο της πόλης της Σαγκάης. Τα δωμάτια του ανώτερου επιπέδου διαθέτουν μπαλκόνια με θέα στο γύρω λατομείο και τους καταρράκτες, αλλά το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης δύο ορόφους κάτω από το νερό με σουίτες που ονομάζονται "Premier Underwater View". Υπάρχει επίσης ένα υποβρύχιο εστιατόριο και μία πισίνα -ναι, υποβρύχια πισίνα!

BOOK NOW  


Resorts World Sentosa, Σιγκαπούρη

1-HsZOC.jpg

Το Resorts World Sentosa, ακριβώς στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης στο νησί Sentosa, προσφέρει 11 διώροφες σουίτες (Equarius Ocean Suites) με άμεση πρόσβαση στο τεράστιο ενυδρείο του θέρετρου. Οι επισκέπτες που διανυκτερεύουν στο resort μπορούν να απολαύσουν τις καλύτερες εμπειρίες και από τους δύο κόσμους - μια υπαίθρια βεράντα στο επάνω επίπεδο και μια μοναδική υποβρύχια θέα στα 40.000 ψάρια του ενυδρείου στο κάτω όροφο.

BOOK NOW


Reefsuites, Αυστραλία

22-HfwJm.jpg

Ακόμα και όσοι έχουν την τύχη να έχουν επισκεφθεί τα νησιά Whitsunday της Αυστραλίας και τον κοντινό Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, λίγοι θα δουν την περιοχή τόσο κοντά όσο οι επισκέπτες που διαμένουν στις Reefsuites του Journey Beyond. Οι σουίτες αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης εκστατικής εμπειρίας. Αρχικά, όσοι βρεθούν εκεί θα κάνουν ψαροντούφεκο στον ύφαλο από ένα πλωτό σκάφος που βρίσκεται αγκυροβολημένο 46 μίλια από το Queensland. Στη συνέχεια, θα απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα και ένα private dinner κάτω από τον έναστρο ουρανό, πριν αποσυρθούν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο κάτω από το κατάστρωμα με τεράστια παράθυρα από τοίχο σε τοίχο, που εξασφαλίζουν ότι δεν θα σας διαφύγουν αυτές οι μαγικές εικόνες του βυθού.

BOOK NOW 


Atlantis, The Palm, Ντουμπάι

3-vWnkN.jpg

Τα μεγάλα παράθυρα της υποβρύχιας σουίτας στο Atlantis, The Palm βλέπουν στη λιμνοθάλασσα Ambassador του ενυδρείου του θέρετρου - και στα 65.000 θαλάσσια πλάσματα που τη γεμίζουν. Ο υπερπολυτελής χώρος συνοδεύεται από πολλά προνόμια πέρα από την υποβρύχια θέα (αν και το να κολυμπούν οι καρχαρίες δίπλα από την μπανιέρα σας είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία), όπως πρωινό στο κρεβάτι, δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο και 24ωρο ιδιωτικό μπάτλερ.

BOOK NOW  

Πηγή: Conde Nast Traveller