fbpixel

Search icon
Search
5 νέα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά που χαρίζουν αέρα ανανέωσης
ESCAPE

5 νέα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά που χαρίζουν αέρα ανανέωσης

Για τους λάτρεις της πολυτέλειας κι όχι μόνο!


Τα ελληνικά νησιά αποτελούν must-visit προορισμό τόσο για τους Έλληνες, όσο και για ξένους visitors και ήδη βρίσκονται στο επίκεντρο με φόντο την summer season 2023. Υπάρχει κάτι καλύτερο από ατελείωτες βουτιές στα καταγάλανα νερά ή από την απόλυτη χαλάρωση, κάτω από τον λαμπερό, καυτό ήλιο; Εμείς νομίζουμε πως όχι και συγκεντρώσαμε για εσάς τα πιο hot openings ξενοδοχείων που ήδη μαγνητίζουν τα βλέμματα και θα αποτελέσουν πόλο έλξης τους επόμενους μήνες. 

Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να επιλέξετε τον προορισμό που σας ταιριάζει και να οργανώσετε από νωρίς τις καλοκαιρινές σας διακοπές, μπαίνοντας για λίγο στο απόλυτο summer-mood.

Vacation Mode On!

Sea Breeze Santorini Beach Resort

.jpg

Ένα νησί με μοναδικά vibes, με μία ιδιαίτερη αισθητική κι έναν ρομαντικό χαρακτήρα. Η Σαντορίνη αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους luxury-lovers και πρόσφατα, υποδέχθηκε ένα ολοκαίνουργιο 5-star πολυτελές ξενοδοχείο, που ανήκει στην Curio Collection by Hilton. Το Sea Breeze Santorini Beach Resort βρίσκεται στην περιοχή Εξωμύτης της Σαντορίνης είναι εμπνευσμένο από τη λευκή κυκλαδική αρχιτεκτονική και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει 37 δωμάτια κι ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι. Οι άκρως εντυπωσιακές και πλήρως εξοπλισμένες βίλες που περιλαμβάνει παρέχουν όλες τις ανέσεις στους guests, ενώ στο restaurant του ξενοδοχείο μπορεί κανείς να γευτεί αυθεντικές, μεσογειακές γεύσεις με θέα το απέραντο γαλάζιο. Last but not least, όσοι καταφθάνουν σε αυτό, έχουν άμεση πρόσβαση σε μία από τις παραλίες των νότιων ακτών του νησιού της Σαντορίνης, καθώς και στις τρεις πισίνες και το spa του ξενοδοχείου.

Olivar Suites

3-Sj4wZ.jpg

Υπάρχουν αυτοί που λατρεύουν το Ιόνιο κι αυτοί που προτιμούν να μείνουν μακριά από τα Ionian islands. Για όσους ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, υπάρχουν πολύ ευχάριστα νέα, καθώς το Olivar Suites άνοιξε τις πόρτες του κι είναι έτοιμο να τους υποδεχθεί φέτος το καλοκαίρι, με τον πιο όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο. Είναι χτισμένο σε ένα πραγματικά μοναδικό σημείο στη Νοτιοανατολική ακτή της Κέρκυρας, σε έναν μαγευτικό ελαιώνα, στην καρδιά του παραδοσιακού χωριού της Μεσογγής και φιλοξενεί 120 σουίτες οι οποίες σε συνδυασμό με το ανακαινισμένο παραδοσιακό ελαιοτριβείο και το εστιατόριο συνθέτουν ένα πανέμορφο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το συγκεκριμένο μέρος, περιβάλλεται από το γαλάζιο του Ιονίου πελάγους κι αποτελεί μια όαση χαλάρωσης και ευεξίας, για τους λάτρεις της προσιτής πολυτέλειας, ενώ οι άκρως εντυπωσιακές suites, αντλούν στοιχεία από το φυσικό περιβάλλον. Οι γήινοι χρωματικοί συνδυασμοί, που δημιουργούν μία οικεία αίσθηση στους guests, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η ιδιωτική πισίνα κι ο τεράστιος κήπος ολοκληρώνουν ιδανικά το σκηνικό. Πραγματικά, η διαμονή σε αυτό αποτελεί από μόνη της μία μοναδική εμπειρία!

N Hotel

n-hotel-mykonos-01-10.jpg

Μία ακόμη δυναμική προσθήκη στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Ένα εντυπωσιακό opening στο μαγικό νησί των Κυκλάδων, που μαγνητίζει τα βλέμματα. Σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στην Psarou Beach και πολύ κοντά στο Nammos, το N Hotel με τις εντυπωσιακές villas και τις ευρύχωρες suites, θεωρείται το ιδανικό spot για όσους αγαπούν την πολυτέλεια, αλλά και την ιδιωτικότητά τους. Ακόμη και το πιο μικρό δωμάτιο διαθέτει τη δική του, private pool και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το N Hotel θεωρείτια ιδανική επιλογή για μεγάλες οικογένειες και groups. Το μοναδικό του design, ο minimal χαρακτήρας του και η breathtaking sea view που προσφέρει, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν και δε θεωρείται τυχαία ένα από τα πιο hot places στη Μύκονο.

Eliamos Villas Hotel & Spa

4f0f2def3b9caf1b99174aedf967c528-xl.jpg

Ένα ακόμη ειδυλλιακό νησί στο Ιόνιο, ένα ακόμη πανέμορφο μέρος που υποδέχεται κάθε χρόνο πολλούς visitors από κάθε γωνιά της Ελλάδας κι όχι μόνο. Το Eliamos Villas Hotel & Spa διαθέτει 12 εντυπωσιακές βίλες, με θέα στο Ιόνιο και σε έναν απέραντο ελαιώνα και αναμένεται να κάνει opening τον Μάιο στην Κεφαλονιά. Αυτό το πανέμορφο 5-star θέρετρο βρίσκεται στην περιοχή Σπαρτιά, στο νότιο τμήμα του νησιού και προσφέρει ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς για τη διαμονή του. Η καθεμία από τις villas του, διαθέτει ιδιωτική πισίνα με θαλασσινό νερό κι έναν τεράστιο καταπράσινο κήπο, ενώ το συγκρότημα περιλαμβάνει το main restaurant, bar spa, γυμναστήριο, υπαίθρια πισίνα, αλλά και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για yoga και pilates. Σε αυτόν τον μικρό παράδεισο, η ξεκούραση και η πλήρης αποφόρτιση συνδυάζονται άψογα με τη φύση, δημιουργώντας ένα αίσθημα ευεξίας, ενώ η γαστρονομία, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την υγιεινή μεσογειακή διατροφή και τα γνήσια τοπικά υλικά.

Helea Resort

6.jpg

Πριν από μερικά χρόνια, το TripAdvisor συμπεριέλαβε το νησί της Ρόσου στα 10 must-visit σημεία της Ελλάδας, κάτι που σίγουρα δεν προκάλεσε έκπληξη σε όποιον έχει επισκεφτεί τις συγκλονιστικές παραλίες του, όπως η Λήνδος, η Τσαμπίκα, ο Ιαλυσός και το Πρασονήσι, μια βραχονησίδα στο νοτιότερο άκρο του νησιού. Τώρα, τα βλέμματα στρέφονται ξανά στη Ρόδο, καθώς υποδέχεται ένα νέο, 5-star ξενοδοχείο, που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς guests. Το Helea Resort, είναι το απόλυτο πολυτελές ξενοδοχείο που έλειπε από το νησί. Το cozy environment συνδυάζεται με τον πιο μοναδικό τρόπο με τις luxurious details και στα εντυπωσιακά δωμάτια και τις suites κυριαρχούν οι minimal λεπτομέρειες, ενώ το resort περιλαμβάνει μεταξύ άλλων cinema, ένα υπερσύγχρονο water sports centre και 11 restaurants. Must-visit!

*Κεντρική φωτογραφία: Olivar Suites