fbpixel

Search icon
Search
Tα must-do στη Θεσσαλονίκη για το Φθινόπωρο
CITY VIBES

Tα must-do στη Θεσσαλονίκη για το Φθινόπωρο

Τι νέο έρχεται αυτήν την περίοδο στην πόλη και πρόκειται να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον


Αυτό το φθινόπωρο στη Θεσσαλονίκη θα είναι ξεχωριστό! Νέες δράσεις, πολιτισμικά κι εκπαιδευτικά δρώμενα κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και μας δίνουν την ευκαιρία να αφεθούμε σε πολλά υποσχόμενες απολαύσεις. Για όλους εσάς του αθεράπευτους city lovers, καταγράψαμε παρακάτω όλα όσα αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το διάστημα στην πόλη, ξεκινώντας την καινούρια σεζόν με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο.

Ανακαλύψτε όλα τα must-do και καταγράψτε στην ατζέντα σας! 

The Ultimate Fashion Destination


Ένα εντυπωσιακό pop-up store στη στοά Χιρς, στο πολυκατάστημα notos Θεσσαλονίκης

img-3943-hdr.jpg

Εδώ και λίγες ημέρες, το πολυκατάστημα notos της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί στο κέντρο της στοάς Χιρς μια εντυπωσιακή pop-up προβολή με fashionable τσάντες που όλοι λατρεύουμε. Το installation πέρα από ωδή στο ίσως πιο απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ, την τσάντα, αξιοποιείται και ως σημείο προβολής και πώλησης, καθώς το εσωτερικόm του είναι ειδικά διαμορφωμένο με ράφια στα οποία παρουσιάζονται τσάντες από τα brands που θα βρείτε στα πολυκαταστήματα notos. Tο pop-up store αποτελεί μία ξεχωριστή ιδέα που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε ο σκηνογράφος Γιώργος Γεωργίου. Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα αυτή καλλιτεχνική δημιουργία και να επιλέξουν την αγαπημένη τους τσάντα.

Info: notos Θεσσαλονίκης, στοά Χιρς.


Knowledge is Power


Masterclass in Digital & Social Media Marketing της Knowcrunch στη Θεσσαλονίκη

knowcrunch-graduation-20072022-332.jpg

Το βραβευμένο course της Knowcrunch, διάρκειας 139 ωρών, επιστρέφει στις τάξεις με το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελλάδας σε digital & social media marketing. Το τμήμα του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα έγινε ήδη sold-out. Το νέο τμήμα ξεκινά στη Θεσσαλονίκη στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 με εισηγητές τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς. Το course απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να μπουν στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους ή σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς οι απόφοιτοι της Knowcrunch προτιμώνται από την αγορά εργασίας με 80%-100% απορρόφηση, ενώ οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση συνεργασιών.

Info: Masterclass in Digital & Social Media, Thessaloniki (139 ώρες), 19 Σεπτεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου, 2022 Δευ, Τρί, Τετ, 18:00-22:00 (4 hours).


For Culture Lovers


Έκθεση «Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες»

3-ycxih.jpg

Μια διαφορετική πτυχή της Μικρασιατικής Καταστροφής, την προσωρινή εγκατάσταση προσφύγων σε θρησκευτικά μνημεία, όπου βρήκαν στέγη, όταν αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, παρουσιάζει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Ροτόντα θα φιλοξενήσει την έκθεση, που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες». Η έκθεση εστιάζει αφενός στη χρήση των θρησκευτικών μνημείων ως προσωρινή στέγη των προσφύγων, αφετέρου στη μεταφορά και διάσωση, από τις προσφυγικές οικογένειες, πολλών κειμηλίων, κυρίως φορητών εικόνων, από τις περιοχές προέλευσής τους, όπως την Ανατολική Θράκη, την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία, με την παρουσίαση, για πρώτη φορά σε έκθεση, 36 εικόνων και θρησκευτικών κειμήλιων.

Info: Ροτόντα, Δευ, Τετ, Πεμ, Παρ, Σαβ & Κυρ 08:00-20:00.


Family Moments


«Astroparty - Η επιστροφή!» στο Νόησις

j.jpg

Το Νόησις μάς προσκαλεί στην ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση Astroparty 2022, η οποία επιστρέφει και πάλι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, σε μια μέρα γεμάτη επιστήμη, δημιουργία και διασκέδαση! Μια τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων, για όλες τις ηλικίες, από το πεδίο των επιστημών και της τεχνολογίας. Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν, τόσο στον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων πατήστε εδώ.

Info: Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας - Νόησις, 17 Σεπτεμβρίου 11:00-20:00.


A Special Wellness Experience


Hyatt Regency Thessaloniki

272947136-4815554448539116-4010148439452850683-n.jpg

Το Hyatt Regency Thessaloniki θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής, που συνδυάζει την πολυτέλεια με τις welleness παροχές. Μια σειρά από ποικίλες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γίνετε «ένα» με τη φύση, μαθήματα yoga, ευεξίας και spa είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να απολαύσετε, έχοντας έτσι την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε πλήρως από τους απαιτητικούς αστικούς ρυθμούς. Plus, εάν βρεθείτε εκεί μην παραλείψετε να γευτείτε τα εκλεκτά πιάτα του εστιατορίου Αμβροσία, καθώς και να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στο Lobby Lounge café.

Info: Hyatt Regency Thessaloniki, 13 χλμ. Θεσσαλονίκης Περαίας, τηλ.: 231 040 1234.


Have fun!