fbpixel

Search icon
Search
Τα μεσημέρια αλλάζουν στην Κηφισιά αφού απέκτησαν έναν νέο μαγευτικό design χώρο
DESIGN

Τα μεσημέρια αλλάζουν στην Κηφισιά αφού απέκτησαν έναν νέο μαγευτικό design χώρο

Το καινούριο εστιατόριο Isabella’s του ξενοδοχείου The Twenty One είναι μια αληθινή όαση


Αποκλειστικά ανοιχτό για μεσημεριανές εξόδους, το άρτι αφιχθέν εστιατόριο Isabella’s είναι η νέα προσθήκη του The Twenty One Hotel στην Κηφισιά. Πίσω από την ιδέα βρίσκονται ο Αλέξανδρος και ο Φίλιππος Βαρβέρης, η Μαριάννα και ο Γρηγόρης Ψάλτης, που θέλησαν να δημιουργήσουν έναν χώρο όπου να μπορείς να απολαύσεις ένα χαλαρό, αλλά πλήρως φροντισμένο γεύμα με θέα τον υπέροχο και πλέον αναδιαμορφωμένο κήπο του ξενοδοχείου, με την πλούσια βλάστηση και την πισίνα. 

isabellas-2.jpeg


Έτσι, ο interior designer Στάμος Χονδροδήμος (IDLaboratorium) εμπνεύστηκε από τα greenhouses -τα δωμάτια-θερμοκήπια των αγγλικών επαύλεων- και δημιούργησε έναν ημιυπαίθριο χώρο που περιβάλλεται από ανοιγόμενες τζαμαρίες, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς στο εξωτερικό περιβάλλον. Η διακόσμηση που φέρει την υπογραφή του Interni θυμίζει κομψή εξοχική κατοικία όπου σύγχρονα κομμάτια συνυπάρχουν με αντίκες και έργα τέχνης, ενώ τα τραπέζια φαγητού φέρνουν έναν αέρα νότιας Γαλλίας. Καθώς το θερμόμετρο ανεβαίνει στρώνονται και τα τραπέζια στον υπέροχο πλακόστρωτο κήπο που φέρνει στον νου ημέρες διακοπών.

isabellas-table-by-the-pool.jpeg


Στα της γεύσης τώρα, ο chef Νίκος Δήμητρας έφτιαξε ένα μικρό και πολύ ουσιαστικό menu με ελαφρά όπως και comfort πιάτα που βασίζονται κυρίως στη μεσογειακή κουζίνα: δημιουργικές σαλάτες, χορτόπιτα, τραγανά καλαμαράκια, pasta, risotto κ.ά. Φυσικά, δε λείπουν και οι κλασικές γεύσεις, όπως burgers, εξαιρετικής κοπής κρέατα, ψάρια ημέρας. Συνοδεύονται με ένα από τα προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά της λίστας ή με κάποιο από τα διάσημα πλέον cocktails του Twenty One. 

isabellas-dessert-2.jpg


Το διακριτικό και αποτελεσματικό service θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και οικεία, και μακριά από την οπτική και ηχητική φασαρία θα απολαύσεις όχι μόνο ένα υπέροχο γεύμα, αλλά επί της ουσίας ποιοτικό χρόνο με τους φίλους ή την οικογένεια, σε αυτόν το μυστικό κήπο.

Μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο στην καρδιά της Κηφισιάς, ανάμεσα σε αειθαλή δέντρα και πλούσια βλάστηση, το The Twenty One Hotel αλλάζει εξ’ολοκλήρου εικόνα και μεταμορφώνεται σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους και με στυλ προορισμούς της Αθήνας.

isabellas-pool-view.jpg


Φυσική εξέλιξη της επιτυχίας του The Wild Hotel στη Μύκονο, το The Twenty One Hotel έχει την σφραγίδα του Αλέξανδρου και του Φίλιππου Βαρβέρη (Interni, Moda Bagno), του Γρηγόρη και της Μαριάννα Ψάλτη, δηλαδή της ομάδας φίλων που βρίσκονται πίσω από το αναγνωρισμένο The Twenty One Restaurant & Bar.

isabellas-detail-5.jpg


Το εκλεκτικό κι επί της ουσίας design χαρακτηρίζει τα 21 δωμάτια, η πολυτέλεια απορρέει από τα υλικά, η σύνδεση με την τέχνη και η κοσμοπολίτικη αύρα είναι διάχυτες στην ατμόσφαιρα ενώ η χαλαρή αίσθηση και η κομψότητα σε όλα τα επίπεδα κυριαρχούν τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Η ευεργετική ηρεμία της φύσης, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που προσφέρουν τα βόρεια προάστια (σε εγγύτητα με το Άλσος Κηφισιάς, Δάσος Συγγρού, Τατόι), τα δημιουργικά workshops αλλά και η όλη φιλοσοφία του ξενοδοχείου το καθιστούν έναν προορισμό απόδρασης και σημείο συνάντησης για ένα απαιτητικό κοινό, ομοϊδεάτες με κοινές απόψεις και αισθητική που ταξιδεύουν είτε για business είτε για αναψυχή.

isabellas.jpeg


Αυθεντικά σε χαρακτήρα και με μια διαφορετική προσέγγιση στη διακόσμηση, τα 21 δωμάτια διαθέτουν παράθυρα ή μικρές βεράντες που βλέπουν πράσινο, δίνοντας στη φύση το ρόλο που της αξίζει. Στους χώρους δένει αριστοτεχνικά το σύγχρονο design, με τις επιλεγμένες αντίκες και τα vintage αντικείμενα, εκφράζοντας απόλυτα την αισθητική του Αλέξανδρου και του Φίλιππου Βαρβέρη, την οποία πρεσβεύουν τόσο στο Interni όσο και στη Moda Bagno.

img-3306.jpeg

Σημείο εκκίνησης για τη διακόσμηση αποτέλεσε το τρισδιάστατο πλακάκι Punto, δημιουργία των Ronan και Erwan Bouroullec για τον οίκο Mutina, που δίνει τον χρωματικό τόνο, πρωταγωνιστώντας στους τοίχους. Οι λεπτομέρειες από σκούρο ξύλο και μπρούτζο παραπέμπουν στο πολυτελές παρελθόν των αρχοντικών της Κηφισιάς που αναβιώνει με διακριτικό, μοντέρνο πνεύμα. Αυτή η αίσθηση μιας νέας στιλιστικής ισορροπίας επεκτείνεται και στα μπάνια, ντυμένα με μάρμαρο και terrazzo και εξοπλισμένα με έπιπλα σε έντονο χρώμα - κίτρινο, μπλε, πράσινο. Ουσιαστικά, το ύφος αποπνέει την αστική αισθητική της περιοχής, χωρίς όμως νοσταλγία, αλλά μέσα από έναν δημιουργικό διάλογο που εστιάζει στο παρόν.

isabellas-detail.jpg


Όσο για την ατμόσφαιρα; Είναι κοσμοπολίτικη, χωρίς επιτήδευση, γαλήνια και σε άμεση επαφή με το περιβάλλον. Ένα μικρό ξενοδοχείο πολυτελές όσο και οικείο που προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον επισκέπτη του.

Info: Μυκόνου 5 και Κολοκοτρώνη, Κηφισιά, 14562.