fbpixel

Search icon
Search
Τα κομμάτια που πρέπει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας αν είστε άνω των 30
STYLING TIPS

Τα κομμάτια που πρέπει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας αν είστε άνω των 30

Κάθε νέα δεκαετία αποσκοπεί σε μια much needed ανανέωση της ντουλάπας!


Αν η εφηβεία σας έχει να κάνει με την επανάσταση και την εύρεση του εαυτού σας, τότε η γκαρνταρόμπα των 30 έχει να κάνει με τη σιγουριά, τη βεβαιότητα αλλά και την ανάγκη να είστε αδιαμαρτύρητα ο εαυτός σας. Είτε το θέλουμε είτε όχι όσο μεγαλώνουμε, το στιλ μας εξελίσσεται και τα ρούχα μας αποκτούν νέο νόημα και δεν είναι πλέον μόνο ένα μέσο αυτοέκφρασης. Πλέον τείνουμε να σκεφτόμαστε και πέρα από αυτό, δίνοντας περισσότερο έμφαση στις πιο μακροπρόθεσμες επενδύσεις, λαμβάνοντας και υπόψη το από που προέρχονται.  Όσον αφορά τα ρούχα, λοιπόν, όλοι χρειαζόμαστε μια ώθηση για ένα wardrobe revamp από καιρό σε καιρό. 

Για το λόγο αυτό, βρήκαμε τα must-have κομμάτια που θα πρέπει να έχετε μέχρι τα 30 σας και πέρα από αυτά, τα οποία θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο πιο easy & effortless...

1. Ένα well-fitted denim παντελόνι

mayastepper.jpeg
Image source: @mayastepper

Ένα καλό τζιν παντελόνι μπορεί να σας μεταφέρει από το πρωί στο βράδυ, από τη δουλειά στην έξοδο και παντού ενδιάμεσα. Το σημερινό τζιν της ημέρας; Το straight-leg. Ανεξάρτητα από τις τάσεις του denim που έρχονται και φεύγουν, τα ψηλόμεσα, ίσια τζιν θα είναι πάντα στη μόδα.

2. Ένα midi slip dress

snapinstaapp-332662205-584138186921516-130711366701737234-n-1080.jpg
Image source: @onparledemode

Ένα φόρεμα που μπορεί να περάσει από το πρωί στο βράδυ είναι μια επένδυση που αξίζει τον κόπο. Είτε το συνδυάζετε με αθλητικά παπούτσια είτε το απογειώνετε με τακούνια, ένα υπέροχο μίντι φόρεμα είναι ένα πραγματικό βασικό στοιχείο που θα αντέξει στο χρόνο.

3. Ένα ζευγάρι ankle boots

smythsisters-uAPZc.jpg
Image source: @smythsisters

Ναι, υπάρχουν over-the-knee και knee boots που λατρεύουμε, αλλά το πιο αξιόπιστο ζευγάρι μπότες είναι σίγουρα τα ankle boots. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με τα πάντα από τζιν μέχρι φούστες και φορέματα, και υπάρχουν άπειρες επιλογές στιλ, ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

4. Staple & stackable κοσμήματα

daisyjewellery.jpeg
Image source: Daisy Jewellery

Τα κοσμήματα προσθέτουν αμέσως στιλπνότητα σε κάθε εμφάνιση. Πάρτε, για παράδειγμα, ένα απλό λευκό πουκάμισο και τζιν: Με χρυσές πινελιές, το ντύσιμο μπορεί να μετατραπεί σε μια προσεγμένη εμφάνιση με μια προσεκτικά επιμελημένη αίσθηση.

5. Black blazer

francescasaffari-XIrrU.jpg
Image source: @francescasaffari

Για να δημιουργήσετε μια capsule wardrobe, επενδύστε σε κομμάτια που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: το μαύρο σακάκι. Το φοράμε όλη τη φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη σεζόν με μπλε τζιν και λευκά μπλουζάκια, και επιλέγουμε ανάμεσα σε καθημερινά loafers και βραδινά σανδάλια ανάλογα με τον κώδικα ντυσίματος. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός απλού cotton blazer, ή μιας δερμάτινης ή suede εκδοχής.

6. Ένα ζευγάρι sleek flats

matildadjerf.jpeg
Image source: @matildadjerf

Είναι αυτονόητο ότι κάθε ντουλάπα χρειάζεται ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια για καθημερινή χρήση. Η επιλογή του σωστού ζευγαριού εξαρτάται απλώς από το προσωπικό στιλ, αλλά θεωρούμε ότι οι μπαλαρίνες, τα mules και τα χοντρά loafers προσθέτουν την πιο μοντέρνα και ανεβασμένη αίσθηση, ανεξάρτητα από το με τι συνδυάζονται.

8. Ένα high-quality καλσόν

camillecharriere-lr44Q.jpeg
Image source: @camillecharriere

Μπορεί να μην είναι το πιο αναμενόμενο item στη συγκεκριμένη λίστα, αλλά αποτελούν αδιαμφισβήτητα wardrobe essential. Ενώ βρισκόμαστε στους πιο κρύους μήνες (ή απλά προετοιμαζόμαστε για αυτούς), ένα καλό ζευγάρι καλσόν μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, μέχρι και με shorts και mini skirts καθώς προσφέρουν την ζέστη που αναζητάτε, δίνοντας αυτόματα μια πιο εκλεπτυσμένη πινελιά στα χειμερινά look σας.

Feature image source: @onparledemode