fbpixel

Search icon
Search
Δημιουργήστε τη fall capsule wardrobe σας με κομμάτια που θα φοράτε για πάντα
STYLING TIPS

Δημιουργήστε τη fall capsule wardrobe σας με κομμάτια που θα φοράτε για πάντα

Ανακαλύψτε όλα τα go-to pieces της ερχόμενης σεζόν


Γνωρίζουμε ότι οι πασαρέλες τείνουν να παρουσιάζουν μια υπερβολική ερμηνεία των τάσεων και αν σκέφτεστε πώς να τις ενσωματώσετε ρεαλιστικά στα καθημερινά σας ρούχα, υπάρχει μια εύκολη λύση για το styling που θα αλλάξει τον τρόπο που ντύνεστε για πάντα, και εδώ έρχεται η capsule γκαρνταρόμπα

Το κλειδί για να ψωνίζετε διαχρονικά είναι ένας συνδυασμός βασικών ουδέτερων, εποχιακών υφασμάτων και νεύματα στις τάσεις. Εν ολίγοις, μια ισορροπημένη ντουλάπα θα περιέχει ευέλικτα βασικά κομμάτια - ας πούμε, ζεστά πλεκτά για το χειμώνα και δροσερά βαμβακερά για το καλοκαίρι - και φυσικά τα μοντέρνα κομμάτια που βλέπουμε στις πασαρέλες και στο street style. Έτσι, αν καταφέρετε να συλλέξετε σπουδαία κομμάτια από κάθε κατηγορία που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, είστε ήδη σε καλό δρόμο για την κομψότερη σεζόν. Εκτός, λοιπόν από τα διαχρονικά outerwear pieces, όπως ένα μαύρο παλτό και μια μπεζ καμπαρντίνα, εντοπίσαμε, τα κομμάτια που θα φοράτε on repeat το φθινόπωρο (και όχι μόνο). 

Scroll down για να ανακαλύψετε τι χρειάζεστε στην capsule γκαρνταρόμπα σας για το 2023.

1. The blazer

how-french-women-style-blazers-302749-1664434628087-image900x0c.jpg
Image source: @tamaramory

Όταν πρόκειται για τις φόρμουλες που εξασφαλίζουν ένα ασφαλές ντύσιμο, το σακάκι δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Από το Λονδίνο μέχρι το Παρίσι, οι πιο κομψές κυρίες της μόδας βασίζονται στο σακάκι και το τζιν, στο σακάκι και το φόρεμα και στο κοφτερό κοστούμι για τον απλό αλλά κομψό συνδυασμό που μπορείτε να φοράτε επανειλημμένα και να αισθάνεστε κομψή.

The basic top

36635d5d5533b4a7799455eebf760335.jpg
Image source: @smythsisters

Είναι ένα πράγμα που είναι εγγυημένο hit, οπότε αξίζει να επενδύσετε σε ένα καλό μπλουζάκι, είτε είναι tank top, είτε t-shirt ή long sleeved καθώς θα το φοράτε κάθε εποχή. Από τα ριγέ μπρετόν μέχρι τα απλά λευκά μπλουζάκια, αυτό το βασικό στιλ είναι απίστευτα ευέλικτο. 

The cross-body bag

2023-capsule-wardrobe-304420-1684148440289-main900x0c.jpg
Image source: @femmeblk

Μια υψηλής ποιότητας crossbody τσάντα είναι η τέλεια πινελιά για κάθε ντύσιμο. Κομψή, ναι, πρακτική, φυσικά, αλλά πρέπει επίσης να είναι ευέλικτη, το είδος του κομματιού που μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε από το πρωί στο βράδυ και να φορέσετε με κάθε ντύσιμο. Συνιστούμε να επιλέξετε ένα επενδυτικό κομμάτι που θα σας μείνει για μια ζωή. 

The tailored trousers

ecd17e04a1e21c0885e6b7494ccee9d4.jpg
Image source: @aimeesong

Τα tailored παντελόνια έχουν ξεπεράσει τη φήμη τους ως η αποπνικτική στολή του γραφείου, και τώρα ένα καλά κομμένο παντελόνι με φαρδύ ή ίσιο πόδι είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κατακτήσετε το ψηλό/χαμηλό ντύσιμο που έχουμε εντοπίσει σε όλες τις αγαπημένες μας influencers. Είτε φοράτε αθλητικά παπούτσια είτε high heel sandals, θα δημιουργήσετε ένα ντύσιμο με ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστο αντίκτυπο.

The lace-y slip dress

8b326e78a40c2d6de8fc63868b9dccc3.jpg
Image source: @ariviere

Το slip dress καταφέρνει να ενσωματώσει όλα τα στοιχεία ενός καλού outfit σε ένα μόνο κομμάτι. Πρόκειται για το ιδανικό all-round & season dress. Μπορείτε να το φορέσετε το πρωί με ένα chunky πουλόβερ, αθλητικά ή loafers και παλτό, ή με ένα blazer και high heels για το night-out σας. Επιλέξτε αυτά με δαντελένιες λεπτομέρειες - που αποτελεί απόλυτα τάση (χωρίς να φεύγει ποτέ από τη μόδα). 

Straight leg jeans

what-shoes-to-wear-with-straight-leg-jeans-at-emswells.jpg
Image source: @emswells
Η εύρεση ενός καλού τζιν είναι ένα αρκετά δύσκολο task. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, τα τζιν με ίσιο πόδι καταφέρνουν να είναι πάντα οι πιο κολακευτικές επιλογές. Ψηλόμεσο για να σφίγγει και να δημιουργεί καμπύλες, φαρδύ στο πόδι ώστε να μην το νιώθετε περιοριστικό, και το τέλειο μήκος για τακούνια αν θέλετε να δημιουργήσετε λίγο παραπάνω ύψος (ή για να το συνδυάσετε με φλατ για το αντίθετο αποτέλεσμα). Ένα εξαιρετικό all-rounder που ταιριάζει με τα πάντα!