fbpixel

Search icon
Search
Τα καλύτερα healthy snacks για να έχετε μαζί σας στην παραλία
TASTE

Τα καλύτερα healthy snacks για να έχετε μαζί σας στην παραλία

Οι αποδράσεις στη θάλασσα απαιτούν και τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές


Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που εννοούνται όταν περνάτε μια μέρα στην παραλία. Πρώτον, θα υπάρχει άμμος παντού. Μπορείτε επίσης να υποθέσετε ότι όλη αυτή η απόλαυση στον ήλιο και το νερό θα κάνει όλους να πεινάσουν.

Τα σνακ είναι απαραίτητα. Ο χρόνος στην παραλία όμως υποτίθεται ότι είναι χρόνος διασκέδασης και κανείς δεν θέλει να αφιερώσει πολλή προσπάθεια για να φτιάξει σνακ. Το κόλπο είναι να κρατήσετε τα πράγματα απλά. Προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα των συνθηκών της παραλίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλετε σνακ που θα χαλάσουν στη ζέστη ή μεγάλα δοχεία που αφήνουν την άμμο να εισχωρήσει. Και δεν θέλετε να χρειάζεται να κρατάτε πολλά σκεύη ή συσκευασίες.

Αυτές είναι μερικές εύκολες, νόστιμες και εύχρηστες ιδέες για σνακ που μπορείτε να έχετε μαζί σας στην παραλία.

Φρούτα

img-5510.JPG

Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο εύκολο στην προετοιμασία και το σερβίρισμα από τα πιο απλά φρέσκα φρούτα. Ως μπόνους, τα φρέσκα φρούτα είναι το πιο υγιεινό σνακ που μπορεί να πάρει κανείς. Και τα περισσότερα φρούτα δεν θα σας κάνουν να διψάσετε, αφού διαθέτουν μεγάλες ποσότητες νερού που θα σας ενυδατώσουν.

Μπάρες Δημητριακών

shutterstock-2106767180.jpg

Ένα εύκολο και ταυτόχρονα υγιεινό σνακ είναι οι μπάρες δημητριακών. Είτε επιλέξετε homemade μπάρες, είτε έτοιμες συσκευασμένες, αυτό το σνακ είναι ένα από τα πιο λειτουργικά για να μεταφέρετε μαζί μας στην παραλία. Αυτά τα γευστικά ενεργειακά ενισχυτικά δεν επηρεάζονται από τις υψηλές θερμοκρασίες και αν προσέξετε προσεκτικά τις διατροφικές πληροφορίες στο κουτί περιέχουν συστατικά που είναι ωφέλιμα για εσάς.

Λαχανικά με χούμους

img-5511.JPG

Τα ωμά λαχανικά με ένα ντιπ χούμους μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στην παραλία. Τα ωμά λαχανικά είναι φυσικά καλά για σας. Είναι γεμάτα με βιταμίνες, πλούσια σε φυτικές ίνες και χαμηλά σε λιπαρά. Αλλά είναι επίσης δροσερά, τραγανά και δροσιστικά. Δοκιμάστε sticks σέλινου, baby καρότα, sticks αγγουριού ή ντοματίνια. Πλύνετε τα από πριν και συσκευάστε τα σε πλαστικές σακούλες ή δοχεία, προσθέτοντας μικρές σακούλες πάγου μπορείτε να τα διατηρήσετε δροσερά και τραγανά. Προσθέστε λίγο χούμους για να έχετε το πιο υγιεινό dip που θα απογειώσει την γεύση τους.

Mix Ξηρών Καρπών

shutterstock-2410188345.jpg

Φτιάξτε μια μεγάλη παρτίδα από το δικό σας μίγμα για μονοπάτια ή σνακ. Μπορείτε να το κάνετε όσο θρεπτικό θέλετε και να προσαρμόσετε τα συστατικά στο γούστο σας. Ανακατέψτε αμύγδαλα και άλλους ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα βατόμουρα, σταφίδες και άλλα αποξηραμένα φρούτα, κολοκυθόσπορους και ηλιόσπορους με κέλυφος, τσιπς από κουλούρι, crackers, ξηρά δημητριακά - ό,τι σας αρέσει.

Ρυζογκοφρέτες

shutterstock-2303931955.jpg

Πρόκειται για ένα εύκολο σνακ που διατίθενται σε πολλές γεύσεις, αλμυρές αλλά και γλυκές και αξίζει να τα δοκιμάσετε. Έχουν ελάχιστες θερμίδες και μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα γρήγορο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Οι διάφορες παραλλαγές υπόσχονται να καλύψουν κάθε γούστο.

Tortilla

shutterstock-2327406993.jpg

Οι δροσερές μικρές τορτίγιες μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό σνακ για τις καλοκαιρινές σας καλοκαιρινές αποδράσεις στις παραλίες. Είναι ένα νόστιμο σνακ, εύκολο στην κατανάλωση και υγιεινό. Απλά επιλέξτε τις αγαπημένες σας τορτίγιες, από καλαμπόκι ή ολικής άλεσης, και προσθέστε τα υλικά που επιθυμείτε. Τυλίξτε τις τορτίγιες σε ρολό, κόψτε τις στη μέση και συσκευάστε τις ξεχωριστά σε αλουμινόχαρτο.

Get ready for your next beach day!