fbpixel

Search icon
Search
Τα beauty tips που οφείλετε να ακολουθήσετε σύμφωνα με το ζώδιο σας
EDITORS' CHOICE

Τα beauty tips που οφείλετε να ακολουθήσετε σύμφωνα με το ζώδιο σας

Βρείτε το δική σας και αλλάξτε την καθημερινότητά σας


Εάν βρίσκεστε στην αναζήτηση της beauty συνήθειας που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας, τότε τα ζώδια έχουν την απάντηση! Πολλά ανεκπλήρωτα resolutions, αποφάσεις που κρατάτε μονάχα λίγες ημέρες και φυσικά ένα σώμα στο οποίο έχετε κάνει αμέτρητα... πειράματα ήρθε η ώρα να μπουν σε ένα ραφάκι. Ξεκινήστε από σήμερα με τη συμβουλή ομορφιάς που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς και είναι βέβαιο πως αν την ακολουθήσετε πιστά, θα ανακαλύψετε έναν άλλο κόσμο. Το ζώδιό σας έχει τη λύση. 

Είτε αυτό ονομάζεται νέο χρώμα στα μαλλιά, είτε ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ είτε ακόμη και κόκκινο κραγιόν το μόνο που σας μένει είναι να κάνετε το match. Ακολουθήστε, λοιπόν, το δικό σας tip και σας εγγυόμαστε πως τελικά στα ζώδια θα βρείτε για ακόμη μια φορά τη λύση.

blurred-lips-cover.jpg

Κριός

Είστε οι πρώτοι του ζωδιακού, και σίγουρα όχι τυχαία. Λένε, πως η ιδιοσυγκρασία σας σχετίζεται αρκετές φορές με θέματα που έχουν να κάνουν με το κεφάλι και με το πρόσωπο. H φλογερή προσωπικότητα που σας διακρίνει έχει να κάνει κυρίως με την έμφαση που θέλετε να υπάρχει στα χείλη σας. Για αυτό το λόγο τολμήστε να κάνετε ένα natural makeup και εφαρμόστε έντονο κόκκινο κραγιόν. 

Ταύρος

Είστε ένα γνήσιο ζώδιο της γης. Τείνετε να είστε πολύ φιλόδοξες και αποφασιστικές και αυτό φαίνεται ακόμη και στο σχήμα του πρόσωπο σου. Πολλές φορές ως αντιπρόσωποι του ζωδίου σας έχετε έντονες γωνίες και μπορείτε να τις τονίσετε ακόμη παραπάνω με contouring στην περιοχή του σαγονιού και highlighter στα ζυγωματικά. 

Δίδυμος

Ένα χαρακτηριστικό σας είναι πως η επαναλαμβανόμενη ρουτίνα μπορεί να σας σκοτώσει. Πείτε αντίο σε όλες στις κλασικές makeup επιλογές και τολμήστε ένα eyeliner σε διαφορετικό χρώμα. Το μπλε ή το έντονο, βαθύ πράσινο, θα σας ταιριάξει υπέροχα. Ακόμη, δοκιμάστε να πειραματιστείτε με σκιές σε μη αναμενόμενες αποχρώσεις. 

smokey-eyes.jpg

Καρκίνος

Εάν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο εσείς -ως απόλυτα ευαίσθητοι- πρέπει να αποφύγετε τότε είναι το να εναποθέσετε τις ελπίδες σας σε μια ιδέα που δε θα μπορέσει να ευδοκιμήσει. Αυτό ισχύει ακόμη και στα προϊόντα που εφαρμόζετε στο πρόσωπο σας. Για αυτό το λόγο "παίξτε" με συνέπεια και εντάξτε στη beauty ρουτίνα σας μια έντονη μαύρη μάσκαρα. Για να προσθέσετε επιπλέον points, κάντε και smoky eye που ποτέ δε θα σας απογοητεύσουν. 

Λέων

Ένα ζώδιο της φωτιάς. Ο έντονος χαρακτήρας σας και πολλές φορές οι ηγετικές σας τάσεις είναι ένα χαρακτηριστικό της έντονης αυτοπεποίθησης που διαθέτετε. Όλα συνηγορούν στο να αναδείξετε αυτά τα χαρακτηριστικά σας και στο μακιγιάζ σας. Για αυτό το λόγο επιλέξτε shimmery σκιές και φυσικά μην παραλείπετε να κάνετε highlight στο πρόσωπο σας. 

Παρθένος

Πλάσματα της συνήθειας οι Παρθένοι, αυτά που σας ταιριάζουν είναι αναμφίβολα αυτά που θα κάνουν τη ζωή σας να μοιάζει απόλυτα ισορροπημένη. Χρησιμοποιείστε μια καφέ σκιά, λίγο peachy ρουζ και ένα lip gloss σε neutral τόνους. Το δέρμα σας, συνήθως, είναι άψογο και άρα αυτά τα στοιχεία θα έχουν τον τέλειο καμβά για ένα ιδανικό, φυσικό, αποτέλεσμα.

acid-skincare.jpg

Ζυγός

Από την πρώτη στιγμή που ξυπνάτε, οι αγαπημένοι σας άνθρωποι βρίσκονται στο μυαλό σας. Δεν είναι λίγες οι φορές, λοιπόν, που ξεχνάτε να περιποιηθείτε όπως πρέπει τον εαυτό σας. Θα σας συμβουλεύαμε να θυμάστε πάντα πως αυτό είναι το δικό σας βασίλειο και πως το πρώτο πράγμα που οφείλετε να έχετε πάντα κατά νου είναι η σωστή ενυδάτωση. Ανακαλύψτε τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος στην πρωινή ενυδάτωση του πρόσωπο σας και θα δείτε τα πάντα να αλλάζουν μέσα σε μερικές εβδομάδες. 

Σκορπιός

Πάθος και εντάσεις σας χαρακτηρίζουν σε πολλές από τις κινήσεις σας. Όταν, λοιπόν, έρχεται η ώρα για το δικό σας beauty tip, τότε αυτό δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το να εφαρμόσετε μια μπλέ ή σκούρη πράσινη σκιά. Οι διακριτικά έντονες, 60s, βλεφαρίδες θα αποτελέσουν επιπλέον must. 

Τοξότης

Είστε γεμάτοι ενέργεια, γεμάτοι διάθεση και πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Μάλιστα, το γεγονός πως φημίζεστε για την αγάπη σας για μια πιο boho κουλτούρα, σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα αγαπημένα beach waves. Μπορεί να φαντάζουν ένα ατημέλητο και άρα εύκολο hairstyle, αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Έτσι, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να βρείτε την κατάλληλη τεχνική. 

closeupeyelinerbeautyeditorialphotographedbysallyrose-1.jpg

Αιγόκερος

Το άγχος στη δουλειά, τα πολύωρα meetings και η απαιτητική σας προσωπικότητα σας αναγκάζουν να βρίσκεστε κάθε στιγμή σε ένταση. Για εσάς τους Αιγόκερους που η χαλάρωση είναι μια λέξη άγνωστη, υπάρχει μια λύση που ακούει στο όνομα cat eyeliner. Θα αναδείξει την πιο sharp και παράλληλα την πιο girly πλευρά του εαυτού σας. Δύο κομμάτια που πάντα παλεύουν μέσα σας.

Υδροχόος

Το μυαλό σας πετάει συχνά πάνω από τα σύννεφα. Επιλέξτε να ακολουθήσετε την εσωτερική σας φωνή που σας συμβουλεύει να βιώσετε την πραγματική ένωση με τη φύση σας και κάντε μερικές σημαντικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Αντικαταστήστε το τυπικό makeup και προσαρμόστε τα trends στα γούστα σας. Τι καλύτερο από ένα κοραλί κραγιόν; 

Ιχθύς

Ο νους σας είναι ένα μέρος όπου τα συναισθήματα κάνουν το δικό τους party. Για εσάς τους Ιχθύς ένα beauty tip είναι σίγουρα το φυσικό look. Θα σας δώσει το χρόνο και το χώρο για να λύσετε όλα τα προβλήματα που έχετε στο μυαλό σας. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε ένα καλό foundation για να το πετύχετε.