fbpixel

Search icon
Search
Τα basic beauty products που πρέπει να έχετε πάντα στην τσάντα σας
MAKE UP

Τα basic beauty products που πρέπει να έχετε πάντα στην τσάντα σας

Θα σας λύσουν τα χέρια κάθε στιγμή


Αν σκεφτείτε όλες εκείνες τις στιγμές που ήσασταν εκτός σπιτιού και θέλατε να φρεσκάρετε το πρόσωπο και το σώμα σας, τότε σίγουρα θα δείτε πως χρειάζεστε μερικές άμεσες λύσεις. Υπάρχουν κάποια προϊόντα που αν τα έχετε κάθε φορά στην τσάντα σας μπορούν να σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, χωρίς προσπάθεια. Θυμηθείτε να τα έχετε μαζί σας και συμπληρώστε το check list σας κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι. Αυτή η τακτική θα σας βοηθήσει να φρεσκάρετε το πρόσωπο σας στις πιο απροσδόκητες προσκλήσεις, στα ραντεβού της τελευταίας στιγμής και στις συναντήσεις που περιμένατε καιρό. 

leabreuerr-beauty-skin-face.jpg
@leabreuerr

Balm για τα χείλη

Όποια και αν είναι η εποχή του χρόνου, τα χείλη δέχονται συνεχώς εξωτερικές «απειλές». Τα ξηρά ή σκασμένα χείλη είναι επώδυνα στην αίσθηση και φυσικά δε σας επιτρέπουν να απλώσετε ομοιόμορφα το κραγιόν σας. Ένα balm, λοιπόν, είναι απαραίτητο κάθε φορά που βγαίνετε εκτός σπιτιού. 

Compact πούδρα

Αν έχετε λιπαρό δέρμα, το μακιγιάζ σας μπορεί να μην κρατήσει όλη την ημέρα. Μια compact πούδρα είναι εξαιρετική επιλογή για να διορθώσετε γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε ατέλεια, πριν πάτε στο επόμενο ραντεβού σας. Ειδικά αν περιέχει και το κατάλληλο tool για την εφαρμογή της, θα μπορέσετε σε λιγότερο από ένα λεπτό να έχετε την απόλυτη ανανέωση.  

jessie-bush-beauty-skin-face.jpg
@jessie_bush

Mini μάσκαρα

Γιατί να έχετε μαζί σας τη μεγάλη σας μάσκαρα, αν μπορείτε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα και με τη mini εκδοχή της; Αυτό το αγαπημένο προϊόν που δε χρειάζεται κόπο, θα σας κάνει στη στιγμή να έχετε πιο έντονο βλέμμα και τα μάτια σας θα φαίνονται πιο γεμάτα και ζωντανά. Μην ξεχνάτε πως όταν τη φοράτε όλη μέρα, το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό συγκριτικά με τις πρώτες ώρες. Οπότε πάρτε την μαζί σας και εφαρμόστε την τη στιγμή που τη χρειάζεστε πραγματικά. 

Άρωμα

Με τις μικρές συσκευασίες και τα δείγματα που έχετε στο σπίτι μπορείτε να έχετε την αγαπημένη σας μυρωδιά, πάντα μαζί σας. Αν έχετε αυτό ως δεδομένο, δε χρειάζεται να ψεκάζετε πολύ άρωμα κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι. Αντιθέτως, μπορείτε να βάζετε μόνο την ποσότητα που θέλετε και στη συνέχεια να το ανανεώνετε κάθε φορά που το θεωρείτε απαραίτητο. 

Αποσμητικό

Το προϊόν αυτό είναι απόλυτα απαραίτητο στην καθημερινή σας τσάντα είτε έχει κρύο, είτε ζέστη. Το άγχος, η συνεχής κίνηση και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας μπορεί να σας αφήσουν "εκτεθειμένους" ακόμη και την πιο κρύα μέρα. Οφείλετε, λοιπόν, να μπορείτε να φρεσκάρετε τον εαυτό σας ανά πάσα στιγμή και να νιώθετε πως τίποτα δε στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. 

at-isismarianiedecken-beauty-face-skin.jpg
@isismarianiedecken

Βούρτσα μαλλιών

Δεν έχει σημασία αν έχετε μακριά ή κοντά μαλλιά. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε είναι σημαντικό να είστε περιποιημένες ανά πάσα στιγμή. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να έχετε μια βούρτσα που διπλώνεται, ώστε να χωράει στην τσάντα σας και ένα scrunchie ή ένα κλιπ μαλλιών. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε ένα κομψό πιάσιμο, όποια και αν είναι η περίσταση.

Κρέμα χεριών

Το συχνό πλύσιμο των χεριών και ο κρύος καιρός μπορεί να κάνουν τα χέρια να φαίνονται και να έχουν μια αίσθηση σκληρότητας. Ενυδατώστε τα και προστατέψτε τα, όπου και αν βρίσκεστε. Χωρίς πολλή προσπάθεια, και απλώς με συνέπεια θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Κεντρική φωτογραφία: @bbcvl