fbpixel

Search icon
Search
Τα art trends που εντοπίσαμε για το 2023 και θέλουμε να δοκιμάσουμε
INTERIORS

Τα art trends που εντοπίσαμε για το 2023 και θέλουμε να δοκιμάσουμε

Ανακαλύψτε πώς να τα εισάγετε στους χώρους σας


Σε περίπτωση που οι κενοί τοίχοι στο σπίτι σας σας κοιτούν κατάματα, οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Εμείς συλλέξαμε τις καλύτερες συμβουλές των interior design experts σχετικά με τις τάσεις στον κόσμο της τέχνης που θα βλέπουμε παντού το 2023, ώστε να μπορέσετε να πάρετε έμπνευση και να τις εφαρμόσετε και στη δική σας διακόσμηση. Είτε είστε λάτρεις ενός gallery wall είτε απλώς αναζητάτε ένα statement αφηρημένο έργο, είστε τυχεροί, καθώς αυτές είναι μόνο δύο από τις πολλές προσεγγίσεις που θα συνεχίσουν να είναι in fashion κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

1. Custom-made artpiece

H τέχνη μεγάλης κλίμακας που είναι κατασκευασμένα κατά παραγγελία αποτελούν ήδη μια από τις πιο hot τάσεις του 2023. Βλέπουμε μια αυξανόμενη τάση των πελατών να επιθυμούν custom-made artpieces, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως βασικά κομμάτια, γύρω από τα οποία θα στηθεί ολόκληρη η διακόσμησή τους. Παρατηρούμε όλο και περισσότερες τέτοιου είδους παραγγελίες στον κόσμο της τέχνης, καθώς οι ιδιοκτήτες σπιτιών πλέον επιθυμούν να δημιουργούν σχέσεις στον κόσμο του design και της τέχνης. 

tina-witherspoon-k-aneoe86rk-unsplash.jpg

2. New gallery wall

Οι gallery walls είναι δημοφιλείς εδώ και αρκετό καιρό και δεν φαίνεται να φεύγουν από τη μόδα σύντομα, σύμφωνα με τη Sara Hillery της Sara Hillery Interior Design. Ωστόσο, αν θέλετε να δώσετε στον δικό σας μια νέα πινελιά, σκεφτείτε να προσθέσετε σε αυτόν και τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Από μικρά έργα τέχνης, posters, card-postals και ένα φουλάρι Hermes - τοποθετήστε ό,τι σας φτιάχνει το κέφι!

3. Say yes to biophilic art

Πολλοί άνθρωποι έχουν επικεντρωθεί στην προσθήκη περισσότερων βιοφιλικών στοιχείων στους χώρους του σπιτιού τους. Το λεγόμενο biophilic design μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εντάξετε στοιχεία της φύσης χωρίς να χρειάζεται μια πιο απαιτητική ανανέωση του σχεδιασμού. Ο πιο φυσικός σχεδιασμός και η ενσωμάτωση φυτών και πράσινων σε έναν χώρο, του δίνει μια πιο «ζωντανή» εικόνα και μια αίσθηση που βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση. 

josh-hemsley-vnyukzrn82e-unsplash.jpg

4. Mix and Match

Επιθυμείτε μια νέα artistic εμφάνιση στην κατοικία σας; Τότε ένας από τους πιο επιτυχημένους τρόπους για την πετύχετε είναι η δημιουργία ενός mix and match decor. Σκεφτείτε maximal πίνακες μαζί με μικρότερες και πιο μίνιμαλ επιλογές, που θα συνδυάζονται ιδανικά. Δώστε χώρο στις διαφορετικές υφές και δείτε τον χώρο σας να αλλάζει και να θυμίζει γκαλερί.

deborah-diem-pnvpggk4az0-unsplash.jpg

5. Επενδύστε σε vintage αξεσουάρ

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εισάγεται την τέχνη στο design σας από το να κοιτάξετε στο παρελθόν. Επενδύστε σε κομμάτια παλαιάς αισθητικής που μπορεί να κληρονομήσετε ή να βρείτε σε κάποια vintage αγορά σε κάποιο ταξίδι σας. Από την άλλη, μπορείτε να συνδυάσετε με stylish τρόπους αντικείμενα που ανήκουν σε παλιότερες δεκαετίες με πιο σύγχρονο κάνοντας ένα επιτυχημένο mix and match που θα σας εισάγει σε μια bold ατμόσφαιρα.