fbpixel

Search icon
Search
Τα 6 μεγαλύτερα winter makeup trends που υπάρχουν παντού στο Instagram
MAKE UP

Τα 6 μεγαλύτερα winter makeup trends που υπάρχουν παντού στο Instagram

Μπείτε στο mood και δοκιμάστε τα άμεσα


Tώρα τον χειμώνα είναι φυσικό να θέλουμε να μάθουμε ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις του μακιγιάζ αυτής της εποχής. Η στροφή από το φθινοπωρινό makeup φέρνει μια νέα πνοή καθώς αλλάζουμε τις φόρμουλες και τα χρώματα για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις της σεζόν. Παραδοσιακά οι τάσεις περνούσαν από τις πασαρέλες απευθείας στις πιο up-dated beauty gurus αλλά πλέον η επιρροή του instagram και του TikTok έχουν αλλάξει το «παιχνίδι». Νέες τεχνικές και τάσεις αναδύονται καθημερινά και οι influencers βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να μας κρατάνε σε εγρήγορση. Έτσι, παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα looks που ξεχωρίσαμε και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα. 

Επιλέξτε τα δικά σας αγαπημένα!

Χειμερινή φωτεινότητα

makeup-winter.jpeg
@tylynnnguyen

Για να αποφύγετε το δέρμα να φαίνεται αφυδατωμένο ή κουρασμένο λόγω των πιο κρύων μηνών, η αναζήτηση προϊόντων που παρέχουν λαμπερή επιδερμίδα θα γίνει και το δικό σας χειμερινό trick. Κρεμώδη bronzers, ρουζ και highlighters που δίνουν στο δέρμα την απαιτούμενη ζεστασιά, το ιδανικό χρώμα και την καλύτερη λάμψη είναι μερικά μόνο από αυτά που χρειάζεστε. Παράλληλα είναι σημαντικό το foundation να παραμένει ελαφρύ και στους τόνους του δέρματος. Όσο για τα χείλη και τα μάγουλα, μπορείτε να δώσετε λάμψη και σε αυτές τις περιοχές για να συνδέσετε το συνολικό look.

Ρουζ "Cold Girl"

makeup-winter.jpg
@mexicanbutjapanese

Αναζητώντας ένα τρόπο να αξιοποιήσει τον κρύο καιρό η makeup artist Zoe Kim Kenealy κάνει mainstream το ρουζ «cold girl». Όπως ακριβώς το καλοκαίρι το sun-kissed blush ήταν το απόλυτο must, έτσι και τώρα έρχεται η αντίστοιχη παραλλαγή. Το μυστικό είναι να ξεκινήσετε με πούδρα που θα κάνει ματ την επιδερμίδα και στη συνέχεια να απλώσετε δύο τόνους ρουζ. Οι πορτοκαλί και οι ροζ αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα. Αν θέλετε να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει ακόμη περισσότερο τότε δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε. Το makeup απαιτεί να βρίσκετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

Lip Oil

zendya.jpg
@zendaya

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα έλαια για τα χείλη συνεχίζουν να είναι δημοφιλή καθώς μπαίνουμε στον χειμώνα. Οι ενυδατικές τους φόρμουλες πετυχαίνουν να σας δίνουν υπέροχο plump αποτέλεσμα ενώ παράλληλα κρατούν τα χείλη σας σε άριστη κατάσταση και απόλυτα προστατευμένα. Μάλιστα, τα αποτελέσματα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα balms. Τολμήστε τα και το πρόσωπο σας θα φωτίσει άμεσα.

«Σμαραγδένια» Μάτια

makeup.jpg
@emilychengmakeup

Αν υπάρχει ένα χρώμα σκιάς ματιών που υπάρχει παντού στο Instagram και που κάθε celebrity makeup artist, αυτή τη στιγμή, λατρεύει, τότε αυτό είναι το σμαραγδί. Το μεταλλικό φινιρίσμα και τα αστραφτερά glitter, είναι μια τάση της σεζόν. Ειδικά τώρα που η γιορτινή σεζόν πλησιάζει, δοκιμάστε τα ανεπιφύλακτα. Οι διαφορετικές αποχρώσεις σας κάνουν να μοιάζετε αλλά και να είστε απόλυτα festive.

Bronze σκιά

bronze-eyes.jpg
@hungvanngo

Τα καστανά και τα χάλκινα σε ζεστούς τόνους επιστρέφουν δυναμικά για τον χειμώνα και τα τολμούν όλο και περισσότερες celebrities. Βάλτε βλεφαρίδες ή μάσκαρα, πείτε «ναι» σε αυτό το χρώμα και θα μεταφερθείτε στη στιγμή στην πιο party-season. Ακόμη, προσπαθήστε να ενώσετε το χρώμα τους με αυτό των ματιών σας για ακόμη πιο bold αποτέλεσμα.

Καφέ κραγιόν

brown-lipstick.jpg
@hungvanngo

Υπάρχει ένα καφέ κραγιόν που ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος για φέτος το χειμώνα. Αν σας φαίνεται δύσκολη επιλογή τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε έστω για μια φορά. Σίγουρα δεν ταιριάζει κάθε επιλογή σε όλες αλλά θα βρείτε το δικό σας και θα γίνετε -άμεσα- το ίδιο εντυπωσιακές με όλες όσες βλέπετε στο feed των social media σας.