fbpixel

Search icon
Search
Oι ιδανικές αποχρώσεις ρουζ για να ταιριάξετε με το κόκκινο κραγιόν σας
MAKE UP

Oι ιδανικές αποχρώσεις ρουζ για να ταιριάξετε με το κόκκινο κραγιόν σας

Όλα τα lipsticks & blushes combos που θα απογειώσουν τα μακιγιάζ σας


Τα κόκκινα κραγιόν είναι οι πρωταγωνιστές των εντυπωσιακών μακιγιάζ, που θα σας χαρίσουν τα πιο σαρκώδη χείλη για τις εμφανίσεις σας ακόμη κι όταν φοράτε μάσκα. Το φλογερό κόκκινο θα τραβήξει τα βλέμματα των πάντων στο πέρασμά σας. Τι ρουζ όμως θα ταιριάξετε με αυτό για να είναι πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα; Κι όμως υπάρχουν συγκεκριμένοι blush τόνοι που είναι ιδανικοί και ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα red lipsticks σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα πάντα για το ποια από αυτά να επιλέξετε ώστε να απογειώσετε όλα τα makeup looks σας τους επόμενους μήνες -και όχι μόνο!

jeanne-damas-oct-15-2018-25.jpeg

Το ιδανικό είδος ρουζ

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε διάρκεια, επιλέξτε κάποιο σε κρεμώδη μορφή. Τέτοια ρουζ δίνουν ένα long-lasting αποτέλεσμα, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, από τον πιο λιπαρό μέχρι τον πιο ξηρό και γίνονται ένα με τα υπόλοιπα προϊόντα -φυσικά και με το δέρμα. Επιπλέον, στην περίπτωση της ξηρής επιδερμίδας, προσφέρουν και μια διακριτική λάμψη, καμουφλάροντας λίγο την αφυδατωμένη όψη του προσώπου. Φυσικά, εάν είστε λάτρεις του ματ αποτελέσματος, τότε καλύτερα να μείνετε πιστές στα κλασικά blushes σε powdery μορφή. Δοκιμάστε όποιο σας βολεύει περισσότερο!

Τα σωστά εργαλεία εφαρμογής

Πινέλο μακιγιάζ, σφουγγαράκι ή δάχτυλα; Η απάντηση είναι ότι εξαρτάται πραγματικά από το είδος του ρουζ που επιλέγετε να εφαρμόσετε. Από τη μια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για την τοποθέτηση ενός κρεμώδους ή υγρού ρουζ, καθώς με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνετε ένα πιο φυσικό και άψογο look. Από την άλλη, εάν είστε φαν των ρουζ σε powdery μορφή, καλό είναι να προτιμήσετε ένα ειδικό πινέλο, που θα σας επιτρέψει να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο και ένα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα για το πρόσωπό σας.

Οι τέλειες αποχρώσεις για κάθε κόκκινο κραγιόν

  • The Neutral Bronzey Tone

Η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να χαρίσει ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα που θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο ζεστό ακόμη κι αν έχετε πολύ λευκή επιδερμίδα. Επιλέξτε αυτά σε κρεμώδη μορφή που εκτός από χρώμα θα κάνουν κι ένα ανεπαίσθητο contouring στα ζυγωματικά σας. Ωστόσο, πείτε «ναι» σε κραγιόν κόκκινα αλλά σε πιο κοραλλί τόνους.

  • Για κάθε τύπο επιδερμίδας

Το καλύτερο ρουζ για να κάνετε match με το κόκκινο κραγιόν σας είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα με τον φυσικό υποτόνο του δέρματός σας. Επιλέξτε τις ροζ αποχρώσεις για εσάς που έχετε μεσαία επιδερμίδα, ενώ εσείς που διαθέτετε πιο σκούρο δέρμα μπορείτε να προτιμήσετε blushes στους τόνους της τερακότας και του πορτοκαλί. Θα δείτε αμέσως πόσο θα αναδειχθούν τα χείλη σας και θα μας ευγνωμονείτε!

london-fashion-week-best-beauty.jpg

  • Pink vibes

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πόσο τέλειος δείχνει ο συνδυασμός του κόκκινου με το ροζ. Για να απογειώσετε λοιπόν το κόκκινο κραγιόν σας, επιλέξτε ένα απαλό ροζ blush το οποίο θα προσδώσει στο μακιγιάζ σας μια αθωότητα και ταυτόχρονα ένα ανεπιτήδευτο sexiness. Ετοιμαστείτε να μεταμορφωθείτε σε μια σύγχρονη Λολίτα!

  • Berry cheeks

Η ιδανικότερη απόχρωση για πολλούς επαγγελματίες makeup artists για να συνδυάσετε με το κόκκινο κραγιόν σας είναι εκείνη η φυσική που έχουμε όλες στα χείλη μας, η οποία πλησιάζει προς τους berry τόνους. Διαλέξτε λοιπόν blushes που να είναι πανομοιότυπα με αυτό το χρώμα για να ταιριάξουν απόλυτα με τα φλογερά red χείλη σας. Κατά προτίμηση, επιλέξτε κόκκινα lipsticks που να έχουν μπλε υποτόνο για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη αρμονία στο μακιγιάζ και μεταξύ των αποχρώσεων.