fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Τα 5 μεγαλύτερα bag trends για το φθινόπωρο σύμφωνα με τις πασαρέλες

Οι stylish προσθήκες της νέας σεζόν


Τα 5 μεγαλύτερα bag trends για το φθινόπωρο σύμφωνα με τις πασαρέλες

Η καινούρια σεζόν φέρνει μαζί της και νέα πράγματα, τα οποία θα προσφέρουν την απαραίτητη ανανέωση τόσο στην ψυχολογία όσο και στην γκαρνταρόμπα μας. Η εύρεση μίας new bag θα μας χαρίσει σίγουρα αυτό που αναζητάμε. Στις πασαρέλες για το φθινόπωρο οι τσάντες ήταν αυτές που ξεχώρισαν και «έπαιξαν» σημαντικό ρόλο στη δυναμική, ακόμα και των πιο απλών συνόλων. Είδαμε σχέδια, τα οποία έχουμε αγαπήσει εδώ και δεκαετίες και θα αποτελούν πάντοτε μία ασφαλή επιλογή, αλλά και άλλα που έφεραν τον ενθουσιασμό του νέου, του μοντέρνου και που σίγουρα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Πολλά από τα εμβληματικά fashion brands επέλεξαν να επαναφέρουν τις γνωστές σιλουέτες τους με μία updated πινελιά, όπως ο Fendi με την Baguete Bag αλλά και ο Dior που απογείωσε το σήμα-κατατεθέν του, chic style.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα 5 hot trend στις τσάντες της νέας σεζόν!

1. Furry Friends

off-white-fw22-gettyimages-1657635818.jpg
Off-White F/W22

Η αρχή κάθε σεζόν αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσουμε νέα πράγματα. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε πιο «παιχνιδιάρικα» και εκκεντρικά σύνολα, προσθέτοντας κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά. Αναρωτιέστε με τι θα συνδυάσετε το shearling παλτό σας το φετινό φθινόπωρο; Μα φυσικά με μία ασορτί τσάντα. Πολλοί από τους σχεδιαστές αποφάσισαν να εντάξουν τη ζεστασιά που χαρίζει ένα γούνινο παλτό σε handbags. Σχεδόν όλα τα brands έχουν υιοθετήσει οικολογική συνείδηση και χρησιμοποιούν faux fur για τις δημιουργίες τους. Παρουσιάστε το απόλυτο matchy-matchy looks ταιριάζοντας το παλτό με την τσάντα σας!

2. Big, Bigger, Biggest

fio0348.webp
Brandon Maxwell F/W22

Αν ανήκετε στις fashion lovers, γνωρίζετε πολύ καλά το ενδιαφέρον που κυριαρχεί για τις oversized bags, οι οποίες μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας περισσότερα από τα απαραίτητα. Αυτό το γνωρίζουν πολύ και οι σχεδιαστές, οι οποίοι για ακόμα μία σεζόν τους χάρισαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Brands, όπως οι Brandon Maxwell και Bottega Veneta παρουσίασαν νέες διαστάσεις σ΄αυτό το σχέδιο, έτσι ώστε να μην τις αποχωριστούμε ποτέ. The bigger the better...

3. Just Clutch It

00032-bottega-veneta-fall-2022-ready-to-wear-milan-credit-alessandro-lucioni-imaxtree.webp
Bottega Veneta F/W22

Ένα από τα πιο hot right now brand στον χώρο της μόδας αυτήν τη στιγμή, η Bottega Veneta παρουσίασε ένα pillow design για να μην αποχωριζόμαστε ποτέ τη cozy αισθητική που μας προσφέρει το κρεβάτι μας. Άλλοι creative directors υιοθέτησαν την τάση του στιλ grab-and-go, δίνοντας της ένα νέο, πιο «γρήγορο» νόημα, καθώς όλες επιθυμούμε να δημιουργούμε σύνολα μέσα σε λίγα λεπτά, να «αρπάζουμε« απλά τη τσάντα μας και να κλείνουμε την πόρτα. 

4. Art All Over

prada-fw22-gettyimages-1657635925.jpg
Prada F/W22

Ποιος είπε ότι τα fashion items δε μπορούν να μετατραπούν σε έργα τέχνης; Fashion houses, όπως οι Fendi, Prada αλλά και ο ισπανικός Loewe επέλεξαν να παρουσιάσουν leather bags είτε με εντυπωσιακά graffiti που έμοιαζαν με πίνακες ζωγραφικής, είτε με υπέροχα κεντήματα, συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και artful πινελιές που προσφέρουν μία μουσειακή ποιότητα στην τσάντα μας. Tα συγκεκριμένα designs θα γίνουν το βασικό κομμάτι σε κάθε εμφάνιση και θα σας μετατρέψουν σε μία αυθεντική fashionista. 

5. Too Hot To Handle

00029-christian-dior-fall-2022-ready-to-wear-details-paris-credit-gorunway.webp
Dior F/W22

Πρακτικές και super stylish. Οι τσάντες με τον χερούλι φέρνουν με τον ιδανικότερο τρόπο τη vintage αισθητική στο... μέλλον και μετατρέπονται στον καλύτερο σύμμαχό μας. Σχεδόν όλα τα fashion houses, από τον Dior μέχρι τους Balenciaga και Prada παρουσίασαν σχέδια, βασισμένα σ΄αυτήν τη φιλοσοφία, κάνοντας μας να ανυπομονούμε να τα κρατήσουμε. Μπορούν να σταθούν σε όλες τις εμφανίσεις, χαρίζοντας σας την απόλυτη chic πινελιά. 

6. The details

unnamed.png
Valentino F/W22

Αρκεί μία λεπτομέρεια για να κάνει τη διαφορά κι αυτό είναι κάτι που οι creative directors γνωρίζουν πολύ καλά. Ο Pierpaolo Piccioli επέλεξε να απογειώσει το πιο κλασικό σχέδιο - μία μαύρη hand bag - προσθέτοντας μία εντυπωσιακή αλυσίδα, αναβαθμίζοντας την με τον καλύτερο τρόπο. Αντίστοιχα fashionable designs παρατηρήσαμε στους Louis Vuitton, Celine και Chanel, όπου Nicolas Ghesquière,  Hedi Slimane και Virginie Viard αντίστοιχα επέλεξαν τις αλυσίδες για να δώσουν το final touch ακόμα και στα πιο απλά σχέδια, αποδεικνύοντας ότι αυτή η λεπτομέρεια είναι must της επόμενης σεζόν. 

1

White sheepskin bag, Baguette

Fendi BUY HERE

2

Tote bag

Tod's, Kalogirou BUY HERE

3

Lady D-Lite Bag

DIOR BUY HERE

4

Emerald clutch

The Attico BUY HERE

5

Satin handbag with crystals

Prada BUY HERE

6

Small Puzzle bag in satin calfskin

Loewe BUY HERE

7

Small one stud nappa handbag with chain

Valentino Garavani BUY HERE

8

Shoulder bag

Celine BUY HERE