fbpixel

Search icon
Search
Strawberry Moon: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η πανσέληνος στις 21 Ιουνίου
LIFE & CAREER

Strawberry Moon: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η πανσέληνος στις 21 Ιουνίου

Θα είναι πιο ξεχωριστή από ό,τι συνήθως...


Το καλοκαίρι ξεκινάει πολύ δυναμικά χάρη στο σεληνιακό φαινόμενο του Strawberry Moon που ανατέλλει στις 21 Ιουνίου στις 9:08 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Η πανσέληνος του Ιουνίου κορυφώνεται μόλις μία ημέρα μετά το θερινό ηλιοστάσιο, οπότε σας φέρνει άμεσα σε επαφή με τους τρέχοντες στόχους σας, καθώς ξεκινάτε τη νέα σεζόν. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάποιες ρεαλιστικές και στοχευμένες κινήσεις κάτω από αυτή τη σελήνη, αλλά φυσικά, η πανσέληνος του Ιουνίου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο λίγο διαφορετικά.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ποια είναι τα βήματα που ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε στην καριέρα σας για να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Αυτή η πανσέληνος σας καλεί να ασχοληθείτε πραγματικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Λίγη ρεαλιστική εστίαση μπορεί να σας πάει πολύ μακριά.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Αν θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε έναν νέο τομέα, πρέπει να πιέσετε λίγο τον εαυτό σας - και αυτή η πανσέληνος είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προκαλέσετε τον εαυτό σας να δοκιμάσει κάτι νέο. Απομακρυνθείτε από τις αποσπασματικές μικρές λεπτομέρειες και ρίξτε μια καλή, σκληρή ματιά στα μεγάλα σχέδιά σας.

shutterstock-1750472114.jpg

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αν χρωστάτε σε κάποιον κάτι, είτε πρόκειται για χρήματα είτε για μια χάρη, αυτή η πανσέληνος είναι η ιδανική στιγμή για να τηρήσετε το λόγο σας. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα χρέη σας και να απαλλαγείτε από κάθε ενεργειακό φορτίο που παρατείνεται. Μόλις το κάνετε, θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και τώρα είναι η ώρα να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να βάλετε λίγη στη δυναμική των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η πανσέληνος ανατέλλει στον τομέα των σχέσεών σας, ενθαρρύνοντάς σας να πάρετε τα ηνία στις στενότερες συνεργασίες σας και να κατευθύνετε τα πράγματα προς μια πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Μπορεί να κολυμπάτε σε φαντασιώσεις αυτή τη στιγμή, αλλά η λίστα με τις δουλειές σας είναι πάρα πολύ πραγματική - οπότε βγείτε από το μυαλό σας και αρχίστε να κάνετε πράγματα. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας εμπνεύσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εργασιακές εργασίες ή προσωπικές ευθύνες που έχουν καθυστερήσει λίγο παραπάνω.

shutterstock-683443774.jpg

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Το να φαντάζεστε ότι θα υλοποιήσετε τα δημιουργικά σας οράματα είναι ένα πράγμα, αλλά το να κάνετε απτά βήματα για να υλοποιήσετε αυτούς τους στόχους είναι κάτι άλλο - και αυτή η πανσέληνος θέλει να ανταποκριθείτε στην πρόκληση. Βάλτε τώρα την καρδιά σας σε κάποια σχέδια πάθους και δώστε την ευκαιρία στα πιο αγαπημένα σας χόμπι να γίνουν κάτι περισσότερο. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αυτή η πανσέληνος σας ωθεί να ελέγξετε τη γη που βρίσκεται κάτω από τα πόδια σας. Αισθάνεστε τα πράγματα λειτουργικά στην οικογενειακή σας ζωή; Είναι ο ζωτικός σας χώρος που ευνοεί την παραγωγικότητα και την ηρεμία; 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Έχετε μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες και μερικές φορές το να κάνετε μικρά βήματα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φτάσετε στην κορυφή. Αυτή η πανσέληνος θέλει να προσγειωθείτε και να αρχίσετε να καταδύεστε στις λεπτομέρειες των στόχων σας, διαμορφώνοντας ένα ρεαλιστικό σχέδιο που θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να φτάσετε. Πάρτε τα πράγματα μέρα με τη μέρα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Αυτή η ρεαλιστική πανσέληνος είναι μια θαυμάσια στιγμή για να αφήσετε τις επιπόλαιες καταναλωτικές συνήθειες και να αρχίσετε να υιοθετείτε μια πιο λιτή και οικονομικά έξυπνη νοοτροπία σχετικά με τα χρήματα. Όταν αισθάνεστε ότι οι πόροι σας είναι σταθεροί, θα νιώθετε ότι έχετε περισσότερο χώρο για να είστε ο αυθόρμητος εαυτός σας.

shutterstock-1997169113.jpg

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας, ήρθε η ώρα να τιμήσετε τις ανάγκες σας και να θέσετε τους στόχους σας σε πρώτη προτεραιότητα. Φτιάξτε μια λίστα με τα πράγματα που θα θέλατε να πετύχετε από τώρα μέχρι το τέλος του έτους και, στη συνέχεια, φτιάξτε μια άλλη λίστα με πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να τα πετύχετε. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά στην προσωπική σας ζωή αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε χρόνο για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Πάντα θα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα περιμένουν στη λίστα με τις δουλειές σας, αλλά αν δεν βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τις ανάγκες της ψυχής σας, δεν θα μπορέσετε να τα κάνετε αποτελεσματικά. Ακούστε την καρδιά σας κάτω από αυτή την πανσέληνο και τιμήστε το γεγονός ότι η παραγωγικότητα απαιτεί αυτοφροντίδα. Βρείτε τρόπους να γεμίσετε το ποτήρι σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Είναι καιρός να τιμήσετε τη δύναμη της κοινότητας. Εκμεταλευτείτε τους πολλούς πόρους και τα συστήματα υποστήριξης γύρω σας τώρα, καθώς η συνεργασία με άλλους μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας κατά την πανσέληνο πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να πετύχετε μόνοι σας.