fbpixel

Search icon
Search
Spring Vibes: Οι μικρές πινελιές που θα ανανεώσουν το σαλόνι σας για την άνοιξη
INTERIORS

Spring Vibes: Οι μικρές πινελιές που θα ανανεώσουν το σαλόνι σας για την άνοιξη

Κάντε αλλαγές που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας


Ο Μάρτιος έχει μπει και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την επίσημη έναρξη της άνοιξης. Αυτή, λοιπόν, είναι μια καλή αφορμή για να προβούμε σε μικρές αλλαγές στους προσωπικούς μας χώρους, που θα αναβαθμίσουν το design του σπιτιού, αλλά και θα ανεβάσουν έμμεσα την ψυχολογία μας. Το σαλόνι είναι μια καλή αρχή, μιας κι εκεί περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας και θέλουμε πάντα να το βλέπουμε περιποιημένο κι εντυπωσιακό.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να δείτε πώς μπορείτε με μικρές πινελιές να αλλάξετε το σαλόνι σας με αφορμή την άνοιξη που είναι εδώ!

Pastel χρώματα

1-jTNIq.jpg

Αρχικά, δώστε βάση στα χρώματα πραγματοποιώντας τις κατάλληλες επιλογές. Δεν υπάρχει καλύτερη και πιο επίκαιρη λύση από τους pastel τόνους, που είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε για να εξασφαλιστεί αρμονία και χαρούμενη αύρα. Βάψτε το τζάκι σε αποχρώσεις όπως το ανοιχτό ροζ, το mint green ή ακόμα και το λιλά, ενώ μπορείτε να τολμήστε και τις DIY κατασκευές αλλάζοντας μορφή στα ήδη υπάρχοντα έπιπλά σας. It's up to you!

Pop of color πινελιές

2-SKY84.jpg

Πέρα από τα pale χρώματα, είναι ωραίο να εντάξετε και μερικές πιο έντονες πινελιές, ίσως σε bold αποχρώσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα απόλυτα σύγχρονο σκηνικό. Για να το πετύχετε, φτιάξτε πρώτα τη βάση σας με τα pastel tones κι έπειτα «παίξτε» με φούξια λεπτομέρειες, μεταλλικά στοιχεία ή ακόμα και μαύρα ή γκρι διακοσμητικά. Έτσι, θα δείτε πόσο πολυδιάστατο μπορεί να φανεί εύκολα και γρήγορα το σαλόνι σας.

Λουλούδια & φυτά

33-2uKK4.jpg

Τα λουλούδια και τα φυτά είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να απουσιάζει από την ανοιξιάτική σας διακόσμηση. Χαρίστε χρώματα και καθαρή ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας -και σε κάθε χώρο-, επιλέγοντας να τοποθετήσετε σε ένα όμορφο βάζο τα αγαπημένα σας άνθη ή να καλύψετε τις γωνίες σας με γλάστρες με indoor plants. Μια ωραία ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια μονοθεματική ανθοδέσμη, χρησιμοποιώντας είτε λεβάντες είτε λευκά τριαντάφυλλα.

Κεριά & diffusers

5.png

Τα κεριά δεν είναι μόνο χειμωνιάτικο στοιχείο στη διακόσμηση. Στο εμπόριο μπορείτε υπέροχες ανοιξιάτικες μυρωδιές που θα απογειώσουν τη συνολική ατμόσφαιρα στο living room, ενώ εκτός από κεριά μπορείτε να επιλέξετε και τα ιδανικά diffusers που έχουν μπει για τα καλά στη διακόσμηση κάθε σύγχρονης κατοικίας. Δημιουργήστε μια σύνθεση σε μια πιατέλα και δείτε τον χώρο σας να αλλάζει τελείως!

Λινά υφάσματα

3-QInhP.jpg

Ήρθε η κατάλληλη εποχή για να αφήσετε στην άκρη τα «βαριά» υφάσματα και να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε πιο ανοιξιάτικες λύσεις, όπως για το λινό που είναι και hot trend! Δώστε πιο μινιμαλιστική μορφή στον χώρο σας, επιλέγοντας τέτοιου είδους υφάσματα για τους καναπέδες σας σε ιδανικά χρώματα, όπως μπεζ και λευκό που είναι safe. Εναλλακτικά, μπορείτε να διαλέξετε κι έντονα floral patterns για μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Feel the spring vibes!