fbpixel

Search icon
Search
SKG Handbook: Εξόρμηση στον γαστρονομικό προορισμό με την πιο μαγευτική θέα στη Θεσσαλονίκη
MAGAZINE

SKG Handbook: Εξόρμηση στον γαστρονομικό προορισμό με την πιο μαγευτική θέα στη Θεσσαλονίκη

Κι αυτό το καλοκαίρι, το Aelios Petra μάς επιφυλάσσει τις πιο απολαυστικές εκπλήξεις, που θα μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές


Η εμπειρία του καταφέρνει κάθε φορά να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας! Το Aelios Petra μάς καλωσορίζει με τον πιο υπέροχο τρόπο στον γαστρονομικό πλανήτη του, μυώντας μας σε μια ξεχωριστή αισθητηριακή τελετουργία. «Σκαρφαλωμένο» σε μια πλαγιά του Χορτιάτη με την ονομασία «Παλίτζια», με μαγευτική θέα που «κόβει» την ανάσα, έχει κατακτήσει τις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή που το γνωρίσαμε. Από τη μία, απολαμβάνει τη Θεσσαλονίκη με τον Θερμαϊκό και τον επιβλητικό Όλυμπο στο βάθος, και, από την άλλη, όλες τις αποχρώσεις της παλέτας του ηλιοβασιλέματος, σε μια τοποθεσία που ικανοποιεί τελικά και τα πιο απαιτητικά γούστα. Μοναδική δροσιά και γλυκές μυρωδιές που σκορπούν τα φρέσκα λουλούδια του φροντισμένου του κήπου, αλλά και το καταπράσινο δάσος που το περιβάλλει, κηρύσσουν την έναρξη κάθε μαγικής καλοκαιρινής βραδιάς εδώ. 

img-a69d5d120dfbbbcb36933461b32e7b6b-v.jpg

Κάποιες φορές την παράσταση κλέβουν υπέροχες live μελωδίες ενισχύοντας τη διάθεσή μας. Η προσήλωση των ανθρώπων του στην υψηλή ποιότητα ξεκινά από τις γαστρονομικές του αρχές. Σχολαστικά επιλεγμένες πρώτες ύλες φέρνουν γευστικές προτάσεις, εκτελεσμένες με φρέσκια ματιά, επιβεβαιώνοντας κάθε φορά τη βαθιά ανάγκη του για συνεχή εξέλιξη, με σεβασμό στην αυθεντική του ταυτότητα.

dsc04554.jpg

Για τις καλοκαιρινές μας απολαύσεις προτείνεται ο αφρός φέτας ως ένα άκρως δροσερό και πολλά υποσχόμενο starter. Μετά μπορούμε να προχωρήσουμε στις signature επιλογές, με κυρίαρχες τις premium κοπές, τα αρωματικά steaks με λαχταριστό black angus και τη χοιρινή ταλιάτα από ισπανικό secreto. Απαραίτητη συνοδεία σε κάθε πιάτο αποτελεί ένα ποτήρι από την προσεγμένη λίστα κρασιών. Φυσικά, από το menu δεν απουσιάζουν τα εξαιρετικά ποτά και τα cocktails με την ιδανική fresh πινελιά τους για το καλοκαίρι.

Don't miss 

img-4638efabafe212f775317479ee60fd4a-v.jpg

Η απόδρασή μας στην παραδεισένια ατμόσφαιρα του Aelios Petra εγγυάται την πιο ονειρική θέα στα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και τη θάλασσα. Μοναδικές στιγμές περιμένουν την άφιξή μας!

Info: Β΄ Πάροδος Ανεμόμυλων, Χορτιάτης, τηλ.: 2310 358880, 6979986660 & 6972855595, Facebook: Κτήμα Παλίτζια, Instagram: @aeliospetra_chortiatis