fbpixel

Search icon
Search
Simplicity is the key: Οι 6 πιο εύκολες στάσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής για maximum απόλαυση
WELLNESS

Simplicity is the key: Οι 6 πιο εύκολες στάσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής για maximum απόλαυση

Αναθεωρήστε τις προτεραιότητες


Ο πόνος στη διάρκεια της ερωτικής επαφής είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια. Εάν, λοιπόν, σας αφορά τότε ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τη στρατηγική στο... «υπνοδωμάτιό» σας. Το σεξ δεν πρέπει ποτέ να είναι άβολο και οφείλει πάντα να αποτελεί ένα μέσο σύνδεσης και όχι μια μέθοδο για να ευχαριστήσετε κάποιον άλλο. Λαμβάνοντας υπόψη λοιπόν αυτά τα δεδομένα κι έχοντας ως γνώμονα το γεγονός πως για τον καθένα η ευχαρίστηση είναι διαφορετική θα βρείτε τον τρόπο να ευθυγραμμίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες με την απόλυτη απόλαυση.

staseis-sex-1.jpg

The Missionary Altered

Αφήστε όλες τις αναμνήσεις αυτών των αθώων στιγμών, που ήσασταν μικροί, και οτιδήποτε γνωρίζατε για το σεξ περιελάμβανε αυτήν τη στάση. Αντ' αυτού, δημιουργήστε μια νέα εμπειρία του κλασικού ιεραποστόλου και δώστε max απόλαυση στη μέρα σας. Στη θέση διεύρυνσης των ποδιών σας, ζητήστε από τον σύντροφό σας να ανοίξει εκείνος τα δικά του, ενώ εσείς κρατάτε τα δικά σας σχεδόν ενωμένα. Η αμοιβαία επαφή των γεννητικών οργάνων καθώς και του σώματός σας θα λειτουργήσει υπέρ σας.

The Pillow Top

Tο αγαπημένο σας μαξιλάρι μπορεί πλέον να έχει πολλές χρήσεις. Πάρτε το και τοποθετήστε το κάτω από τη λεκάνη σας για αυξημένη υποστήριξη. Αφού καθίσετε σε τετραποδική στήριξη, λυγίστε τα γόνατά σας, φέρτε τη λεκάνη σας προς τα πάνω και απλώστε τα πόδια σας αρκετά μακριά ώστε να επιτρέψετε την ώθηση. Αυτό που είναι φανταστικό σε αυτήν τη στάση είναι ότι σας επιτρέπει να ελέγχετε το βάθος της διείσδυσης και προωθεί τη διέγερση της κλειτορίδας.

staseis-sex-2.jpg

Riding all the Way

Αποκτήστε τον έλεγχο και ανεβείτε στην κορυφή. Αυτή η θέση είναι ιδανική για άνετες στιγμές, διότι επιτρέπει το φιλί και τη βλεμματική επαφή, ενώ σας αφήνει να δώσετε τον δικό σας ρυθμό. Αυτόν που απολαμβάνετε περισσότερο. Όχι μόνο θα μπορείτε να τοποθετήσετε την κλειτορίδα σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να αυξήσετε τη σεξουαλική ευχαρίστηση, αλλά μπορείτε επίσης να κουνήσετε τη λεκάνη σας εμπρός και πίσω για να δημιουργήσετε έναν άνετο ρυθμό. Ξεχάστε, λοιπόν για λίγο το πάνω-κάτω και όσο βρίσκεστε από πάνω φτιάξτε τους δικούς σας κανόνες.

Lean into Me

Βρείτε έναν τοίχο ή ένα τραπέζι για να ακουμπήσετε. Κοιτάξτε τον σύντροφό σας στα μάτια και τυλίξτε τα πόδια σας γύρω του, ενώ αυτός στέκεται όρθιος. Αυτή η στάση είναι μια ιδανική κι εύκολη επιλογή για όσους από εσάς θέλετε να μειώσετε τις ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Αυτό συμβαίνει καθώς θα ελέγχετε καλύτερα τη διείσδυση και καθώς θα πετύχετε να ακουμπάει η κλειτορίδα σας στα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας. Δημιουργήστε έναν άνετο ρυθμό και απολαύστε το.

staseis-sex-3.jpg

Cuddling Side to Side

Μοιάζει σαν μια ακόμη γλυκανάλατη στάση μόνο που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται σε αυτήν. Καθώς ξαπλώνετε, λοιπόν, σταθείτε στα πλευρά σας και αφήστε τον σύντροφό σας να σας αγκαλιάσει από πίσω. Χρησιμοποιώντας τους γλουτούς σας, μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα ή ακόμη και να παραμένει ο σύντροφός σας ακίνητος, ενώ εσείς δημιουργείτε τον δικό σας ρυθμό.

Little Rabbit

Ποιος είπε ότι τα sex toys είναι μόνο για τις ώρες που είστε μόνη; Ξεσκονίστε τον αγαπημένο σας δονητή και δείξτε τον στον σύντροφό σας. Οι τρεις σας μπορείτε να κάνετε θαύματα. Χρησιμοποιήστε τον σε όλες τις αγαπημένες σας στάσεις καθώς οι ρυθμίσεις δόνησης θα σας αυξήσουν τη διέγερση στο λεπτό. Ένα tip που θα λατρέψετε είναι να συγκρατήσετε τον οργασμό μέχρι να μην μπορείτε άλλο. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει, τόσο εσάς που δεν αντιμετωπίζετε πόνους κατά τη διείσδυση όσο και τους υπόλοιπους, αφού εστιάζετε περισσότερο στην εξωτερική ευχαρίστηση.

P.s. Με μια θετική σεξουαλική στάση, με ανοιχτό μυαλό, πολλή επικοινωνία και αρκετό λιπαντικό, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε την επαφή σας ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη. Αλλά προτού πάτε και δοκιμάσετε νέες στάσεις, θυμηθείτε ότι ο καλύτερος τύπος σεξ είναι εκείνος, όπου η ανταλλαγή συναισθημάτων κι επιθυμιών εκφράζεται ελεύθερα και η πίεση βρίσκεται εκτός rink.