fbpixel

Search icon
Search
Shorts: Ποιο σχέδιο σας ταιριάζει ανάλογα τον σωματότυπό σας
STYLING TIPS

Shorts: Ποιο σχέδιο σας ταιριάζει ανάλογα τον σωματότυπό σας

Επιλέξτε αυτό που σας αναδεικνύει καλύτερα


Ένα από τα key-item του καλοκαιριού είναι σίγουρα τα shorts. Μας κρατούν δροσερές, συνδυάζονται ιδανικά με τη summer collection μας και φυσικά μπορούν να μας συνοδεύουν στις day-to-night εμφανίσεις μας. Είτε σε τζιν, υφασμάτινα ή και λινά, ένα κομψό shorts είναι πάντα επίκαιρο. Ωστόσο, τι γίνεται όταν δεν γνωρίζουμε ποιο από όλα τα designs είναι το καλύτερο για το σωματότυπό μας; Τότε σίγουρα χρειαζόμαστε έναν small guide, σαν και αυτόν που δημιουργήσαμε παρακάτω, που θα μας καθοδηγήσει να επιλέξουμε την κατάλληλη πρόταση και να αναδείξουμε κάθε λεπτομέρεια της εικόνας μας. 

Ανακαλύψτε που ανήκετε και τι είδους shorts μπορείτε να επιλέξετε πιο εύκολα! 

Petite 

278630557-692727778640576-1183731803456997651-n.jpg
Image source: @carodaur

Κάθε σώμα έχει τα δικά του δυνατά σημεία και υπάρχει τρόπος να τα αναδείξουμε. Επιλέξτε κοντά shorts, τα οποία θα τονίσουν τα πόδια σας και θα σας χαρίσουν μερικούς πόντους. Αν επιθυμείτε να φορέσετε ψηλοτάκουνα παπούτσια, προσέξτε το shorts σας να είναι μερικά εκατοστά πιο μακρύ για να έχετε περισσότερη αρμονία. Ανακαλύψτε το χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και είστε έτοιμες.

Tall

ab3d6ae5b261295ec47abd4774045b30.jpg
Image source: @stealthelook

Οι βερμούδες είναι μονόδρομος για τις ψηλές γυναίκες. Δε χρειάζεται να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του ύψους και γι’ αυτό σας ταιριάζουν καταπληκτικά. Βρείτε αυτή που σας αρέσει και επιλέξτε την από το πρωί μέχρι το βράδυ για όλες σας τις εμφανίσεις.

Skinny  

img-6731.jpg
Image source: @leoniehanne

Ποιος είπε ότι οι πολύ αδύνατες γυναίκες δεν αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εύρεση των κατάλληλων κομματιών που θα τις κολακεύουν; Σε περίπτωση που είστε μία από αυτές, το γνωρίζετε πολύ καλά. Η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι τα ψηλόμεσα σορτσάκια, διότι δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι το σώμα σας έχει καμπύλες. Αξίζει να δοκιμάσετε και τα paper bag shorts για all day looks.

Curvy

img-6732.jpg
Image source: @karodall

Οι περισσότερες γυναίκες ανήκουν στην κατηγορία των μεσογειακών σωματότυπων ή αλλιώς αυτών με καμπύλες. Η ιδανική επιλογή για όλες εσάς είναι οι χαλαρές γραμμές, όχι όμως πολύ φαρδιές, οι οποίες θα αγκαλιάσουν μοναδικά το σώμα σας χωρίς να σας προσθέσουν περαιτέρω όγκο. Εμείς σας προτείνουμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα Bermuda shorts και να κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό, το μπεζ ή οι τόνοι της άμμου αλλά και σ' έντονους τόνους που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε τα trends κατά γράμμα. Φέτος, μπορείτε να επιλέξετε και ένα από τα big trend του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από τα boxer shorts. 

Athletic

img-6733.jpg
Image source: @zinafashionvibe

Σε περίπτωση που η σιλουέτα σας είναι πιο αθλητική και γυμνασμένη, δεν έχετε παρά να στρέψετε την προσοχή σας στα shorts με πιέτες. Προσθέτουν με διακριτικό τρόπο τον όγκο που χρειάζεστε και κάνουν τους γοφούς σας να φαίνονται πιο αδύνατοι. Για να αναδείξετε τα καλογυμνασμένα σας πόδια, μη διστάσετε να κινηθείτε σε mini εκδοχές.

Σώμα αχλάδι

shutterstock-2004451736.jpg

Αν έχετε αρκετά στενή μέση και λίγο πιο φαρδιά περιφέρεια θα επενδύσετε σε Α γραμμές, οι οποίες θα αφήσουν τα πόδια σας να αναπνέουν και θα χαρίσουν κίνηση στην εικόνα σας. Το λίγο πιο φαρδύ τελείωμα θα δημιουργήσει ισορροπία στο σώμα σας.

Σώμα μήλο

8cb3461c2876eafbd32d6dd178e71434.jpg

Πρόκειται για γυναίκες που τις περισσότερες φορές έχουν πολύ όμορφα και αδύνατα πόδια. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τα αναδείξετε. Πώς θα το πετύχετε; Τα denim shorts που αγκαλιάζουν τη μέση θα σας βοηθήσουν σ’ αυτήν τη διαδικασία. Plus, βρείτε ένα σχέδιο, το οποίο στο τελείωμα θα έχει μία λεπτομέρεια, όπως ένα σκίσιμο για να τραβήξετε τα βλέμματα σε εκείνο το σημείο.