fbpixel

Search icon
Search
R for Retinol: 7 beauty products με το απόλυτο συστατικό αντιγήρανσης για λαμπερό δέρμα
EDITORS' CHOICE

R for Retinol: 7 beauty products με το απόλυτο συστατικό αντιγήρανσης για λαμπερό δέρμα

Εισάγετέ τα στη ρουτίνα ομορφιάς σας


Χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο και «μαγικό» συστατικό κατά της γήρανσης. Εμείς ξεχωρίζουμε τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς με ρετινόλη, ως ιδανική λύση για το δέρμα, ώστε ν’ απαλύνετε τις γραμμές και να βελτιώσετε τον τόνο και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Take a look! 

1

DARPHIN

Οι βιοδιασπώμενες κάψουλες Youth Retinol Oil Concentrate της Darphin μεταμορφώνουν το δέρμα. Περιέχουν ρετινόλη από εκχυλίσματα βοτάνων, για νεανικό πρόσωπο και μάτια, εμπλουτισμένη με θρεπτικά φυτικά έλαια, που ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων, ενυδατώνοντας, γεμίζοντας τις γραμμές και προσφέροντας απαλότητα.
SEE MORE

2

LANCOME

BUY HERE

3

LA PRAIRIE

Ο ύπνος δεν ήταν ποτέ τόσο ευεργετικός για το πρόσωπό σας όσο με τη θεραπεία νυκτός Cellular Power Charge Night. Συνδυάζει ρετινόλη, ένα πεπτίδιο ανανέωσης που επιταχύνει τη μεταφορά οξυγόνου, με το σύμπλεγμα κυτταρικής ενέργειας της La Prairie, το οποίο επανενεργοποιεί και αποτοξινώνει τα δερματικά κύτταρα. Αναδομεί την υφή, μειώνει τις γραμμές, τις ρυτίδες, τις κηλίδες γήρανσης, τους πόρους και διατηρεί το σφρίγος της επιδερμίδας, ενώ κοιμάστε.
BUY HERE

4

LA ROCHE POSAY

Ο ορός Retinol B3 Serum της La Roche Posay λειαίνει την υφή του δέρματος, που γίνεται σταδιακά πιο σφριγηλό, ενώ του χαρίζει φωτεινότητα. Παράλληλα, τα σημάδια φωτογήρανσης, διορθώνονται. Εφαρμόστε τον το βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό. Συνδυάστε με ένα προϊόν αντηλιακής φροντίδας (SPF > 15) αν γίνει χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
BUY HERE

5

LIERAC

BUY HERE

6

SUNDAY RILEY

Το Sleeping Night Oil Luna της Sunday Riley (αποκλειστικά στα Sephora) δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, λάμψη και ζωντάνια το επόμενο πρωί. Ο εστέρας ρετινοειδούς οξέος μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών, βελτιώνοντας ορατά τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Πείτε «αντίο» σε ρυτίδες, ανομοιόμορφη υφή, καφέ κηλίδες, ξηρότητα και θαμπάδα. Τα αιθέρια αρώματα μπλε και άγριου χαμομηλιού είναι πλούσια σε αζουλένιο, που υπόσχεται απαλότητα χάρη στις καταπραϋντικές του ιδιότητες.
BUY HERE

7

SHISEIDO

H Vital Perfection Uplifting And Firming Express Eye Mask της Shiseido αναζωογονεί άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια, προσφέροντας αντιγηραντικά αποτελέσματα, χάρη στη ρετινόλη (Βιταμίνη A), ενώ βελτιώνει ορατά την εμφάνιση μαύρων κύκλων και ρυτίδων, για μια φωτεινή όψη.
BUY HERE