fbpixel

Search icon
Search
Πώς να κρατήσετε τα ψάθινα καλάθια από το πρωί μέχρι το βράδυ
STYLING TIPS

Πώς να κρατήσετε τα ψάθινα καλάθια από το πρωί μέχρι το βράδυ

Aνανεώστε το στιλ σας για τη summer season


Τι σύνολα φαντάζεστε να δημιουργείτε όταν σκέφτεστε μία ψάθινη τσάντα; Αποτελεί ένα από τα βασικά καλοκαιρινά αξεσουάρ ενώ εδώ και μερικές σεζόν έχει καταφέρει να «τρυπώσει» και στα καθημερινά μας, day-to-night, urban looks. Ναι, την άλλοτε τσάντα μόνο για την παραλία, πλέον μπορείτε να την επιλέξετε για να παρουσιάσετε τα πιο επιτυχημένα office looks. Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για τα straw accessories και οι τσάντες είναι αυτό που χρειάζεστε. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μία συλλογή, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ποικιλία σε straw bags σε ιδιαίτερα σχήματα και μεγέθη. Οι επιλογές πολλές, από μικρά μέχρι πιο μεγάλα σχέδια και από τετράγωνες, στρόγγυλες αλλά και bucket τσάντες. 

Οι απανταχού fashionistas μας έχουν χαρίσει μοναδικές εικόνες για να τις επιλέγουμε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ανακαλύψτε τα πιο μοντέρνα styling tips που αξίζει να γνωρίζετε!

1. Tonal

Μια ψάθινη τσάντα μπορεί να εμφανιστεί σε μία ποικιλία neutrals tones από τις αποχρώσεις της άμμου μέχρι και χάλκινους χρωματισμούς. Όποια παραλλαγή κι αν επιλέξετε, δημιουργήστε ένα tonal look, το οποίο θα έχει τουλάχιστον ένα άσπρο στοιχείο μέσα. Τα white items θα κάνουν τη τσάντα σας να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Είτε πρόκειται για ένα πουκάμισο, παντελόνι ή φόρεμα η straw bag σας θα δείχνει αψεγάδιαστη ανάμεσα στο γήινο σύνολό σας. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αλλά και flat sandals θα ολοκληρώσουν την εικόνα σας. 


2. Maxi dress 

Image source: @_jessicaskye

Μπορεί τα mini μήκη να κυριαρχούν το φετινό καλοκαίρι αλλά τα maxi θα έχουν πάντα μία θέση στην summer collection μας όσα χρόνια κι αν περάσουν. Είναι κομψά ενώ διατηρούν ένα «χαλαρό» στοιχείο. Plus, πρόκειται για κομμάτια, τα οποία μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε τίποτα περισσότερο. Επιλέξτε μια shoulder straw bag, ένα ζευγάρι flip flops και θα έχετε δημιουργήσει ένα από τα πιο statement outfits του καλοκαιριού. 


3. Denim 

Τα denim items και κυρίως τα jean trousers ανήκουν στα πιο κλασικά και cool pieces. Μπορείτε να τα εντάξετε σε όλες τις περιστάσεις και να τα συνδυάσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Μαζί με την ψάθινη τσάντα σας θα κάνουν υπέροχο matchy-matchy. Δημιουργήστε το απόλυτο casual chic outfit, συνδυάζοντας το τζιν παντελόνι σας μ' ένα λευκό λινό πουκάμισο, ένα ζευγάρι espadrilles και μία bucket straw bag. Σαν μια πραγματική Γαλλίδα!


4.  Total black 

Παραπάνω τονίσαμε πόσο ταιριάζουν οι ουδέτερες αποχρώσεις με τις ψάθινες τσάντες, καθώς προσφέρουν αρμονία. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που λατρεύετε τις αντιθέσεις σας έχουμε την κατάλληλη πρόταση. Δημιουργήστε ένα total black look -θα αναδείξει την μαυρισμένη σας επιδερμίδα- και προσθέστε μια ψάθινη tote. Οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι της θα τονίσουν και θα φωτίσουν το μαύρο outfit σας. Να είστε σίγουρες ότι θα εντυπωσιάσετε. 


5. Office looks 

Ποιος είπε ότι η ψάθινη τσάντα δεν μπορεί να ολοκληρώσει ένα fashionable & updated office look; Φυσικά και γίνεται. Προτιμήστε ένα rip ή knit tank dress μαζί μ' ένα ζευγάρι σανδάλια, flat ή high heeled ανάλογα με τη διάθεσή σας. Για τις πρωινές ώρες που η θερμοκρασία είναι ακόμα πιο χαμηλή, προσθέστε ένα oversized blazer. Ολοκληρώστε με μία oversized tote bag... et voilà! Για περισσότερη λάμψη, τα χρυσά κοσμήματα είναι must.


Extra tip: Για να χαρίσετε έναν φρέσκο αέρα στην ψάθινη τσάντα σας, μπορείτε να δέσετε στα λουράκια ένα πολύχρωμο φουλάρι ή να επιλέξετε σχέδια που θα βασίζονται στη διχρωμία.