fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε τα λινά κομμάτια στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε τα λινά κομμάτια στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

Αναβαθμίστε το πιο summer fabric


Το λινό αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή υφάσματα του καλοκαιριού. Η αέρινη και δροσερή υφή του που απομακρύνει τη θερμότητα και η stylish αισθητική του, το κατατάσσουν πρώτο στην κατηγορία των επιλογών μας. Μπορούμε να το συναντήσουμε σ' όλα τα items, με τα πιο famous να είναι τα πουκάμισα αλλά και τα φορέματα. Από την άλλη πλευρά, ένα total linen outfit θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα σας χαρίσει την απαραίτητη ευελιξία day to night. Δεν είναι πλέον λίγοι οι οίκοι, που το επιλέγουν ως βασικό «συστατικό» στις summer collection τους, όπως ο Γάλλος designer, Simone Porte Jacquemus. Το φετινό καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να κάνετε update στα linen pieces σας αλλά και να πειραματιστείτε μαζί τους.

Ανακαλύψτε τους πιο stylish τρόπους και κεντρίστε το ενδιαφέρον!

Shirt

9a5bfd70e4d0c5acad2ef47ec107e6d3.jpg

Όπως αναφέραμε προηγουμένως το λινό πουκάμισο, αποτελεί μία από τις πιο συνχές επιλογές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ημέρων. Βασίζονται κυρίως στις ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό και οι τόνοι του μπεζ, ταιριάζοντας υπέροχα σε όλες τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανεξαρτήτως περίστασης. Οι πιο loose γραμμές θα σας προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το denim pants σας κι ένα ζευγάρι flip-flops για πιο cool looks. Μαζί με cigarette trouser και slides εξίσου σε neutrals απχρώσεις, δημιουργώντας το απόλυτο tailored tonal outfit.


Suit

04d2e809d02a82e8ae36103eb83fad3b.jpg

Τα κοστούμια τις τελευταίες σεζόν έχουν μπει στην κατηγορία των favorities κι όλο και περισσότερες γυνάικες τα επιλέγουν για τις every day εμφανίσεις τους. Φυσικά μπορείτε να φορέσετε ένα κοστούμι και το καλοκαίρι αρκεί να είναι από το κατάλληλο ύφασμα, το οποίο θα σας χαρίσει τη δροσιά που αναζητάτε. Μεταφέρετε την classy & street style αισθητική του επενδύοντας σ΄ένα λινό κοστούμι, το οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε και στα office looks σας. Δε χρειάζεται να προχωρήσετε σε απαιτητικό styling για να εντυπωσιάσετε. Προτιμήστε ένα λευκό bra ή tank top που αποτελεί big trend και παρουσιάστε ένα από τα πιο καλοκαιρινά σύνολα, βασισμένα στις αρχές του μινιμαλισμού. Για τις πρωινές σας βόλτες, ένα statement ζευγάρι γυαλιών ηλίου και sneakers θα σας χαρίσoυν περισσότερους πόντους.

Resort wear

f6b8fc679d963ad12d5b8146ff48c7c8.jpg

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του resort wear κι εσείς δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε all the way. Σύμμαχός σας σ΄αυτήν την προσπάθεια θα είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα φορέματα. Είτε midi είτε wrap ή shirt dresses η λινή εκδοχή τους θα μας «ταξιδέψει» και θα μας παρασύρει. Λατρεύουμε να τα συναντάμε σε πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το μπλε που θυμίζει Μεσόγειο αλλά και στους τόνους της άμμους.. Απαραίτητα σχέδια για την ολοκλήρωση ενός updated resort outfit είναι μία oversized straw bag αλλά και χρυσά κοσμήματα που θα προσφέρουν την απαραίτητη λάμψη. 

Bermudas

04f2e739b91bf26a6864ae1412356ea9.jpg
Image source: @whowhatwear

Τις λατρεύουμε και το ίδιο θα συνβεί και σ' εσάς μόλις τις επιλέξετε. Είναι ιδανικές τόσο για τα city looks όσο και για τα σύνολα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Οι τρόποι για να τις φορέσετε πολλοί ανάλογα με το στιλ και την ταυτότητα σας. Για φέτος το καλοκαίρι εμείς σας προτείνουμε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και να πραγματοποιήσετε ένα super stylish update. Συνδυάστε τη λινή βερμούδα σας μαζί με το αντίστοιχο γιλέκο της τόσο σε ουδέτερες όσο και σε pastel αποχρώσεις, όπως είναι το γαλάζιο. Ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι thong sandals που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Trouser

a904ee7d77165d6527ad6a61cf4ffc61.jpg
Image source: @whowhatwear
Τα παντελόνια μας έχουν χαρίσει πολύ όμορφα σχέδια τις τελευταίες σεζόν και εμείς δε βλέπουμε την ώρα να τα δοκιμάσουμε. Τα linen designs σε πιο oversized γραμμές θα μετατρεπούν σ' ένα από τα κομμάτια που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε. Πώς θα το απογειώσετε; «Παντρεύοντας» το μ' ένα one shoulder top και φυσικά μια oversized straw tote που θα σας βοηθήσει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα -κι όχι μόνο.