fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα δημιουργήσετε ένα φυσικό πρωινό μακιγιάζ σε ελάχιστο χρόνο
MAKE UP

Πώς θα δημιουργήσετε ένα φυσικό πρωινό μακιγιάζ σε ελάχιστο χρόνο

Αναδείξτε την πιο «φρέσκια» πλευρά του εαυτού σας


Κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας, μόνο ένα πράγμα χαρακτηρίζεται ως "σημαντικό"...το να γλιτώσετε όσο χρόνο μπορείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τείνετε να αναζητάτε τις κατάλληλες συμβουλές. Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα εκείνα που θα σας κάνουν να έχετε εύκολα και κομψά beauty looks σε λίγα μόλις λεπτά. Αντι να θεωρείτε "τυχερό" τον εαυτό σας που προλάβατε να τοποθετήσετε λίγο foundation και κραγιόν πλέον μπορείτε να είστε on fleek με ελάχιστη προσπάθεια.

french-woman-makeup-lEGcf.jpg

Ξεκινήστε με μια ενυδατική κρέμα με χρώμα

Αυτό θα εξομαλύνει τον τόνο του δέρματός σας και θα συγκαλύψει τυχόν κηλίδες. Αναζητήστε μια φόρμουλα με ελαφρύ φινίρισμα για να σας κάνει να φαίνεστε φρέσκες και με SPF για επιπλέον προστασία. Εφαρμόστε πέντε κουκκίδες - στο μέτωπο, τα μάγουλα, τη μύτη και το πηγούνι σας - και ανακατέψτε καλά με καθαρά δάχτυλα ή με ένα πινέλο στην επιδερμίδα.

Καλύψτε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και τις ατέλειες με concealer

Με ένα υγρό concealer ή με ένα concealer σε μορφή πούδρας, ανάλογα με την προτίμησή σας, σχεδιάστε ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών γωνιών κοντά στη μύτη. Κάντε blend με το δάχτυλο σας για να μειώσετε τις πιθανότητες να προκαλέσετε επιπλέον ρυτίδες. Πολλές φορές η χρήση ενός πινέλου μπορεί να γίνει επιβαρυντική για την επιδερμίδα σας.

lashes-face-makeup.jpg

Προσθέστε λίγο bronzer

Δεν βρισκόμαστε πια στην εποχή όπου το έντονο bronzer ήταν must. Αντίθετα, πρέπει να εστιάσετε στο περίγραμμα συγκεκριμένων περιοχών για να τις ορίσετε και για να διαμορφώσετε το πρόσωπο σας. Προσθέστε το στα ζυγωματικά, πάνω στο μέτωπο και στη γραμμή του σαγονιού σας. Θα νιώσετε το πρόσωπο σας να "ορίζεται" τελείως διαφορετικά.

Αναζητήστε ένα προϊόν που μπορεί να κάνει τα πάντα

Μην ξεκινήσετε να πειραματίζεστε με παλέτες σκιών ματιών και με πολλαπλά πινέλα όταν βιάζεστε. Αντ 'αυτού, δοκιμάστε ένα stick σκιάς ματιών που μπορείτε εύκολα να το κάνετε blend και να φύγετε! Ξεκινήστε με ένα ανοιχτό χρώμα στο καπάκι σας και στη συνέχεια προσθέστε μια πιο σκούρα απόχρωση στην εξωτερική γωνία και χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να το κάνετε blend.  

Χρησιμοποιήστε μια nude επένδυση στη γραμμή των ματιών σας

Αυτό είναι ένα κόλπο το οποίο θα σας κάνει να φαίνεστε κατευθείαν πιο φρέσκες. Απλά εφαρμόστε ένα nude eye liner απευθείας στην εσωτερική γραμμή των ματιών σας. Θα ανοίξει το βλέμμα σας και θα κάνει τα μάτια σας να λάμψουν. 

makeup-trends-zoe-kraviz.jpg

Πείτε "ναι" στη μάσκαρα

Τα ψαλίδια για βλεφαρίδες βοηθούν πολύ αλλά επίσης μπορείτε να πάρετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα ανάλογα με τη μάσκαρα που θα επιλέξετε. Για να δώσετε την κατάλληλη "ώθηση" στις βλεφαρίδες σας επιλέξτε μια με κυρτή άκρη και απλώς τοποθετήστε το προϊόν στα σωστά σημεία. Μην ξεχάσετε να καλύψετε τις μικροσκοπικές βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία!

Μην παραλείπετε το ρουζ

Ειδικά για εσάς που συνήθως τονίζετε τα ζυγωματικά σας, το χρώμα που έχετε στα μάγουλα σας μπορεί να το παραβλέπετε. Παρόλα αυτά ένα λαμπερό ρουζ προσφέρει στιγμιαία, υγιή λάμψη και σας εμποδίζει από το να φαίνεστε κουρασμένες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε που να το εφαρμόσετε σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας!

Δοκιμάστε διαφορετικά το highlighter

Η προσθήκη highlighter ή αστραφτερής λευκής σκιάς ματιών ακριβώς πάνω από το χείλος είναι ένα κλασικό κόλπο, αλλά μπορείτε να το προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα καλύπτοντας ολόκληρο το επάνω χείλος σας. Στη συνέχεια ταμπονάρετε με το δάχτυλό σας μέχρι να φανεί πως έχει γίνει καλό blend και είτε αφήστε το έτσι, είτε προσθέστε μολύβι στο χείλος για να κάνετε το περίγραμμα. Τονίζοντας ολόκληρο το χείλος, το φως που θα πέφτει πάνω σας θα κάνει τα χείλη σας να μοιάζουν -και να είναι- πιο fluffy από ποτέ.