fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Tα 12 καλύτερα concealers για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και δείτε το βλέμμα σας να αλλάζει


Tα 12 καλύτερα concealers για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι είναι μια πραγματικότητα για τις περισσότερες γυναίκες. Μπορεί, λοιπόν, κάποιες κρέμες ματιών να υπόσχονται θαύματα και ένα ενυδατωμένο δέρμα να μοιάζει σίγουρα πιο λαμπερό αλλά χωρίς το κατάλληλο concealer τίποτα δεν είναι το ίδιο. Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα φαινόμενο γενετικό και όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε στην εξάλειψη τους τόσο πιο πολύ θα βλέπετε τα ίδια αποτελέσματα. Γι' αυτόν τον λόγο, συγκεντρώσαμε για εσάς τα αγαπημένα μας concealers που υπόσχονται θαύματα και φυσική λάμψη στη στιγμή.

The products!

Enlighten Plus™ Concealer, Jane Iridale: Φωτίζει και μειώνει ορατά την εμφάνιση πρηξίματος κάτω από τα μάτια με τακτική χρήση. Μειώνει την εμφάνιση κύκλων κάτω από τα μάτια ενώ παράλληλα προστατεύει από τον ήλιο με SPF 20 ή SPF 30 ευρέος φάσματος.

Pro Filt'r Instant Retouch Concealer, Fenty Beauty: Είτε το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τις σακούλες και τις κοκκινίλες είτε για να κρύψετε τις συνέπειες από τα ξενύχτια ή από κακές συνήθειες, όλα τα μυστικά σας θα είναι ασφαλή χάρη στο προϊόν άμεσης διόρθωσης της επιδερμίδας, το Pro Filt’r.

High Coverage Concealer, Sephora Collection: Mια νέα γενιά κονσίλερ περιποίησης για άμεσα αψεγάδιαστα φυσικά αποτελέσματα και βλέμμα που φαίνεται πιο φρέσκο μέρα με τη μέρα.  

Creamy Concealer Kit, Bobbi Brown: To Creamy Concealer Kit της Bobbi Brown σε compact συσκευασία στην απόχρωση 0.75 Ivory περιλαμβάνει το κρεμώδες Concealer για τους μαύρους κύκλους και την πούδρα Pressed Powder που σταθεροποιεί το concealer.

Forever Skin Correct - 24h* wear - full coverage, Dior: Όλα σε ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων. Εξαιρετική περιποίηση δέρματος και κονσίλερ που κρύβει με ένα πέρασμα τους κύκλους κάτω από τα μάτια, την ερυθρότητα, τα σημάδια και τις ατέλειες. Η κάλυψη είναι ρυθμιζόμενη και έχει 24ωρη διάρκεια.

Shade And Illuminate Concealer, Tom Ford: To Shade and Illuminate είναι ένα Concealer μέτριας κάλυψης, με αδιάβροχη σύνθεση που ενσωματώνει πολυδιάστατη περιποίηση για τρισδιάστατη λάμψη. Εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ, με σύνθεση που δεν αλλοιώνεται, το Concealer ενυδατώνει και βελτιώνει την υφή ενώ μειώνει την ερυθρότητα, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές, δημιουργώντας τον τέλειο καμβά για το Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation.

     No.0

    No.0

    Enlighten Plus™ Concealer, Jane Iridale

    BUY ME
     No more shag

    No more shag

    Pro Filt'r Instant Retouch Concealer, Fenty Beauty, Sephora

    BUY ME
     Best Skin

    Best Skin

    High Coverage Concealer, Sephora Collection, Sephora

    BUY ME
     All compact

    All compact

    Creamy Concealer Kit, Bobbi Brown, Attica

    BUY ME
     Μoisturizing creamy

    Μoisturizing creamy

    Forever Skin Correct - 24h* wear - full coverage, Dior, Hondos Center

    BUY ME
     Must have

    Must have

    Shade And Illuminate Concealer, Tom Ford, Hondos Center

    BUY ME

    Boi-Ing Bright On Concealer, Benefit Cosmetics: Ένα κονσίλερ φωτεινότητας για κάτω από τα μάτια που θα σας βοηθήσει να κρύψετε τους μαύρους κύκλους. Φωτίζει άμεσα την περιοχή κάτω από τα μάτια και διορθώνει το χρώμα των μαύρων κύκλων.

    #Fauxfilter Concealer, Huda Beauty: Ένα concealer με κρεμώδη υφή που δεν σπάει, το οποίο προσφέρει μέτρια προς πλήρη, προσαρμόσιμη κάλυψη, φωτίζει, κρύβει τις ατέλειες και χαρίζει ματ, φυσικό τελείωμα που διαρκεί όλη μέρα.

    Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer, Smashbox: Ένα 24ωρο concealer με κρεμώδη μορφή με διαβάθμιση κάλυψης για το αποτέλεσμα κάλυψης που επιθυμείς, διορθώνει τους μαύρους κύκλους χωρίς να τονίζει τις λεπτές γραμμές.

    Green Me Luminous Concealer, Kiko Cosmetics: Ένα κρεμώδες concealer που καλύπτει τις ατέλειες και τις δυσχρωμίες με ευκολία, ενώ δίνει στο δέρμα ιδιαίτερη λάμψη και λεία εμφάνιση.

    Double Wear Instant Fix Concealer 24H Concealer, Estee Lauder: Προετοιμάστε, καλύψτε και είστε ετοιμη! Ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων που θα λατρέψετε. Το προϊόν αυτό προετοιμάζει την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, καλύπτει και ενυδατώνει. 

    Dermablend SOS Cover Stick, Vichy: Το concealer της σειράς Dermablend έχει ευχάριστη υφή, χαρίζοντας αίσθηση ενυδάτωσης. Πολύ υψηλή κάλυψη, xωρίς αποτέλεσμα «μάσκας». Ένα προϊόν που είναι ανθεκτικό στο νερό, για ευαίσθητες επιδερμίδες.

     Brighten up

    Brighten up

    Boi-Ing Bright On Concealer, Benefit Cosmetics, Sephora

    BUY ME
     Corector

    Corector

    #Fauxfilter Concealer, Huda Beauty, Sephora

    BUY ME
     Studio results

    Studio results

    Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer, Smashbox

    BUY ME
     Edition 2022

    Edition 2022

    Green Me Luminous Concealer, Kiko Cosmetics

    BUY ME
     Hydra Prep

    Hydra Prep

    Double Wear Instant Fix Concealer 24H Concealer, Estee Lauder, Attica

    BUY ME
     Try me

    Try me

    Dermablend SOS Cover Stick, Vichy, Hondos Center

    BUY ME