fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Αυτή είναι η top πρωινή skincare routine για εσάς που έχετε ξηρό δέρμα

Όλα όσα χρειάζεται να προσαρμόσετε


Αυτή είναι η top πρωινή skincare routine για εσάς που έχετε ξηρό δέρμα

Εάν η λέξη ξηροδερμία σας είναι γνωστή, τότε μάλλον αναζητάτε το ιδανικό skincare routine. Χαρίζοντας στο δέρμα σας όλα όσα χρειάζεται, αυτό θα πάρει το απαραίτητο boost και θα αποκτήσει την πλήρη ενυδάτωση που αναζητάτε και που του αξίζει. 

Για παράδειγμα, η τακτική απολέπιση θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των θαμπών επιφανειακών κυττάρων και θα ενθαρρύνει την κυτταρική ανανέωση, ενώ τα ήπια, θρεπτικά και πλούσια σε λιπαρά, ενυδατικά προϊόντα και καθαριστικά θα «κλειδώσουν» την υγρασία. 

slider-3-gigi-hadid.jpg
Παρακάτω θα βρείτε όλα τα απαραίτητα βήματα αλλά και τα beauty products, που θα γίνουν τα απόλυτα gamechangers!

The morning edit

Βήμα πρώτο: Καθαριστικό

Ξεκινήστε τη μέρα σας εφαρμόζοντας στο δέρμα κάποιο καθαριστικό που θα διατηρήσει την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη, ενώ παράλληλα θα τη θρέψει και θα προετοιμάσει το δέρμα σας για το υπόλοιπο της ρουτίνας.

Βήμα δεύτερο: Toner

Η ενυδάτωση σε «στρώσεις» είναι το κλειδί για να έχετε την απαραίτητη υγρασία στο ξηρό δέρμα. Γι' αυτόν τον λόγο επενδύστε σε ένα toner που θα καλύψει αυτή σας την ανάγκη. Ψεκάστε το στην επιδερμίδα σας πριν εφαρμόσετε τον ορό σας για να βελτιώσετε την απορρόφηση και να ενισχύσετε την ανθεκτικότητά του. 

Our favorites products

 Skin barrier on

Skin barrier on

Hydrating Cleanser, CeraVe

SEE MORE
 Pink velvet

Pink velvet

Comforting Perfecting Toner, Lancaster, Attica

BUY ME
 Happy face

Happy face

Brightening Serum, Dr. Barbara Strum

BUY HERE
 Luxury self

Luxury self

Skin Caviar Luxe Eye Cream, La Prairie, Hondos Center

BUY ME
 Hydragenist power

Hydragenist power

Gel-Κρέμα Ενυδάτωσης &Οξηγόνωσης, Lierac

BUY ME
 Must have

Must have

Αντηλιακή με χρώμα SPF50, Tzimas Cosmetics

BUY ME

Βήμα τρίτο: Ορός

Επιλέξτε έναν ορό με λιπαρά οξέα, χοληστερόλη, και σύμπλεγμα κεραμιδίων για ένα εξαιρετικά ενυδατωμένο αποτέλεσμα. Ακόμη, το σκουαλάνιο και τη γλυκερίνη θα κάνουν την ξηρότητα παρελθόν! Βεβαιωθείτε ότι το εφαρμόζετε σε βρεγμένο δέρμα, δηλαδή φροντίστε να το τοποθετήσετε πριν στεγνώσει το toner, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. 

Βήμα τέταρτο: Κρέμα ματιών

Εάν η ξηρή περιοχή κάτω από τα μάτια κάνει το πρόσωπό σας να μοιάζει θαμπό, τότε δε χρησιμοποιείτε τη σωστή κρέμα για τα μάτια. Δοκιμάστε να εντάξετε στη ρουτίνα σας ένα καταπραϋντικό και απαλυντικό προϊόν που καταπολεμά την ξηρότητα, τη φλεγμονή, την ευαισθησία και το πρήξιμο.

face-woman-makeup.jpg

Βήμα πέμπτο: Ενυδατική κρέμα

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες ιδανικές επιλογές για εσάς που έχετε ξηρό δέρμα. Είναι αυτές που ουσιαστικά θα δώσουν στην επιδερμίδα σας την ανανέωση που απαιτεί. Συστατικά όπως το σκουαλάνιο, το εκχύλισμα φυκιών και η βιταμίνη καταπραΰνουν και θρέφουν το ξηρό και κουρασμένο δέρμα. Αν μάλιστα θέλετε επιπλέον ενυδάτωση, τότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε, την ώρα της εφαρμογής και κάποιο λαδάκι που θα δράσει συνεργατικά. Φωτεινότητα, λάμψη και τέλειο αποτέλεσμα μπορούν να γίνουν δικά σας.

Βήμα έκτο: SPF

Επιλέξτε κάποιο προϊόν που θα σας χαρίσει πλήρη προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA, UVB και IRA. Βρείτε κάποιο αντηλιακό που θα είναι θρεπτικό για την επιδερμίδα σας χωρίς να αφήνει λιπαρό αποτέλεσμα. Όποιος και αν είναι ο τύπος της, αυτό θα πρέπει να είναι πάντα το τελικό στάδιο που θα διασφαλίζει ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανά πάσα στιγμή.