fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

12 body oils με SPF για να αποκτήστε αξεπέραστη λάμψη στην παραλία

Διπλή επιλογή για διπλά αποτελέσματα


12 body oils με SPF για να αποκτήστε αξεπέραστη λάμψη στην παραλία

Το 2021, μπορείτε να τα έχετε όλα. Λάμψη, προστασία, υπέροχο δέρμα και τελικά ένα αποτέλεσμα που όλοι θα θέλουν να αποκτήσουν. Πλέον τα αντηλιακά έλαια σώματος με SPF σας δίνουν το τέλειο γυαλιστερό glittery αποτέλεσμα που θέλετε, χωρίς να καίτε το δέρμα σας. Έτσι, ενυδάτωση, προστασία, και glow γίνονται ένα. Όταν επιλέγετε το κατάλληλο λάδι SPF για εσάς, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι προσφέρει ευρεία προστασία φάσματος, που σημαίνει ότι προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες Α και Β, και διαθέτει SPF και για αυτό το λόγο εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα προϊόντα που οφείλετε να γνωρίζετε. 

summer-woman-tan-swimsuit.png

The products

Dry Oil Polysianes With Tamanu & Monoi SPF30, Klorane: Ένα προϊόν πυο προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο χαρίζοντας μεταξένιο δέρμα. Κατάλληλο για το σώμα και τα μαλλιά με ενυδατική και μη λιπαρή σύνθεση αναδεικνύει ένα λαμπερό μαύρισμα.

Satin Dry Oil SPF30, Lancaster: Αποκτήστε ένα βαθύ, υπέροχο μαύρισμα που διαρκεί - πιο γρήγορα! Αυτό το προϊόν έχει όλα τα οφέλη ενός ελαίου χωρίς την λιπαρή αίσθηση. Αυτό το έλαιο σώματος αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή σαν μετάξι, προσφέροντας παράλληλα ευρέος φάσματος προστασία από την ηλιακή έκθεση, με την αποκλειστική τεχνόλογια Full Light της Lancaster. 

Sun Care Gel-to-Oil For Body SPF 30, Clarins: Αντηλιακό σώματος με SPF30 για όμορφο και υγιές μαύρισμα. Προστατεύει το δέρμα σας αναδεικνύοντας το όμορφο χρώμα που αποκτάτε σταδιακά, χάρη στη στεγνή υφή του που είναι ένας συνδυασμός τζελ και έλαιου ταυτόχρονα. Εφαρμόζεται ακόμη και σε νωπή επιδερμίδα.

Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray SPF15, Piz Buin: Αντηλιακό λάδι σώματος σε σπρέι που παρέχει μεσαία προστασία και βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας μαυρίσματος της επιδερμίδας. Η γρήγορη απορρόφηση και η λιπαρή σύνθεση που δεν κολλάει θα σας ενθουσιάσουν. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα.

Sunscreen Oil Water Resistant SPF50, Mimitika: Για όσους αγαπάτε τον αισθησιασμό που χαρίζουν τα έλαια και ταυτόχρονα επιθυμείτε να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας αυτό το λάδι, υψηλής προστασίας με δείκτη SP50 που δρα αποτελεσματικά κατά των ακτίνων UVA και UVB, με σύνθεση που περιέχει ένα τρίο φυσικών ελαίων είναι ιδανικό. Το αναζωογονητικό έλαιο πυρήνων βερίκοκου, το αντιοξειδωτικό έλαιο ιβίσκου και το έλαιο σπόρων λούφας που ενισχύει την παραγωγή μελανίνης, θα σας επιτρέψουν ένα γρήγορο και φωτεινό φυσικό μαύρισμα.

woman-tan-beach.jpeg

Sun Protective Oil SPF30, Tzimas Cosmetics: Ξηρό λάδι υψηλής προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ενυδατώνει, περιποιείται και καταπραΰνει το δέρμα. Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση για ένα αποτέλεσμα που θα απολαμβάνετε.

Sun Care Oil SPF30, Avene: Iδανικό για το ευαίσθητο δέρμα στον ήλιο, για το δέρμα που κοκκινίζει και καίγεται συχνά στον ήλιο και μετά τη χρήση ενός πολύ υψηλού δείκτη προστασίας (SPF50+). Ο αποκλειστικός συνδυασμός φωτοπροστατευτικών συστατικών εξασφαλίζει άριστη προστασία από το σύνολο της ηλιακής ακτινοβολίας, UVB και μακρές και βραχείες UVΑ, παρουσία ενός ισχυρού αντι-οξειδωτικού.Η υφή του που δεν κολλάει και χαρίζει σατινέ τελείωμα θα αναδειξει το δέρμα σας.

Beautifying Protective Oil In Mist Sublime Glow Spf 15, Dior: Ένα απόλυτα βοηθητικό προϊόν που μόλις το χρησιμοποιήσετε θα αποτελεί την top επιλογή σας. Προσφέρει συνεχή ψεκασμό 360°, ενώ παράλληλα τυλίγει το δέρμα και τα μαλλιά με ένα προστατευτικό πέπλο χαρίζοντας σατινέ, φωτεινή λάμψ.

Watermelon Tanning Oil SPF15, Bali Body: Έλαιο μαυρίσματος με καρπούζι με προστασία ευρέος φάσματος και δείκτη SPF 15 για ενισχυμένη προστασία. Αυτό το φυσικό έλαιο χαρίζει έντονα καλοκαιρινή λάμψη ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σας. Φυσικά, ανήκει στα αγαπημένα vegan friendly προϊόντα. 

Tanning Oil Low Protection, Nuxe: Ενα θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι μαυρίσματος που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Το έλαιο macademia, ηλίανθου και το βούτυρο καριτέ χαρίζουν βαθιά θρέψη της επιδερμίδας . Χωρίς σιλικόνη, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς ορυκτά έλαια, η σύνθεσή του μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα.

Tanning Oil With Nuts & Coconut, Korres: Λάδι μαυρίσματος που ξεχωρίζει καθώς είναι εξαιρετικά πλούσιο σε φυτικά έλαια για βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Μια ιδανική επιλογή για κάθε τύπο επιδερμίδας. 

Protect & Bronze Natural Tan, Nivea: Για σίγουρη αντηλιακή προστασία με φίλτρα UVA και UVB και φυσικό μαύρισμα μαζί, χάρη στο φυτικό εκχύλισμα γλυκόριζας που υποστηρίζει τη φυσική παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας (in vitro). Παρέχει 100% φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς self tan. Η ελαφριά και ενυδατική σύνθεσή του, απορροφάται άμεσα αφήνοντας μια αίσθηση μεταξένιας απαλότητας στην επιδερμίδα σας.

 Silk skin

Silk skin

Dry Oil Polysianes With Tamanu & Monoi SPF30, Klorane, Attica

BUY ME
 Care and glow

Care and glow

Satin Dry Oil SPF30, Lancaster

BUY ME
 Healthy tanning

Healthy tanning

Sun Care Gel-to-Oil For Body SPF 30, Clarins, Sephora

BUY ME
 Tanning fast

Tanning fast

Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray SPF15, Piz Buin, Hondos Center

BUY ME
 Natural oils

Natural oils

Sunscreen Oil Water Resistant SPF50, Mimitika, Sephora

BUY ME
 Hydration booster

Hydration booster

Sun Protective Oil SPF30, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Sensitive skin

Sensitive skin

Sun Care Oil SPF30, Avene, Attica

BUY ME
 Top choice

Top choice

Beautifying Protective Oil In Mist Sublime Glow Spf 15, Dior, Hondos Center

BUY ME
 Tropical love

Tropical love

Watermelon Tanning Oil SPF15, Bali Body, Sephora

BUY ME
 Water flowers

Water flowers

Tanning Oil Low pROTECTION, Nuxe, Hondos Center

BUY ME
 Uniform result

Uniform result

Tanning Oil With Nuts & Coconut, Korres, Attica

BUY ME
 Choose me

Choose me

Protect & Bronze Natural Tan, Nivea, Hondos Center

BUY ME