fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Οι 9 top παλέτες σκιών: Αυτές που ξεχωρίσαμε για εντυπωσιακά φθινοπωρινά looks

Επιλέξτε τις δικές σας αγαπημένες


Οι 9 top παλέτες σκιών: Αυτές που ξεχωρίσαμε για εντυπωσιακά φθινοπωρινά looks

Αν είστε λάτρεις του μακιγιάζ τότε θα ξέρετε πως το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για τα πιο εντυπωσιακά blends στα μάτια. Οι αμέτρητες φωτογραφίες στο Pinterest, τα εντυπωσιακά beauty looks, οι νέες αλλά και οι παλιότερες παλέτες σκιών είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που ανυπομονείτε να προχωρήσετε στην επόμενη σας αγορά. Οι ζεστές, πλούσιες, χρυσαφένιες αποχρώσεις είναι εδώ και οι παρακάτω συγκεντρώσαμε -για εσάς- τις παλέτες που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος και που είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν. 

red-lips-makeup-eyeliner.jpg

Eye Color Quad, Tom Ford: Εμπνευσμένη από την φιλοσοφία του Tom Ford για την σμίλευση των φυσικών χαρακτηριστικών με την τεχνική για φως και συμμετρία, η παλέτα αυτή τονίζει τα μάτια με σαγηνευτικές αποχρώσεις που γίνονται ένα με την επιδερμίδα. 

Empowered Eyeshadow Palette, Huda Beauty: Με συνθέσεις που εφαρμόζονται, «χτίζονται» και αναμειγνύονται εύκολα, αυτή η παλέτα με πλούσιες σε χρωστικές σκιές είναι ιδανική για να δώσετε ρυθμό στη μέρα σας, να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό smokey look, ένα πλούσιο μεταλλικό look αλλά και πολλά άλλα.

Blue Me Maxi Eyeshadow Palette, Kiko Milano: Μια υπέροχη παλέτα σκιών με 12 διαφορετικές αποχρώσεις που είναι ιδανική για να δημιουργήσετε πολλά ξεχωριστά eyelook κάνοντας μοναδικούς συνδυασμούς αποχρώσεων και υφών.

Clay Play Face Shaping Palette, Tarte: Διαμορφώνει, δίνει σχήμα και τονίζει τα χαρακτηριστικά σας με 12 βασικές αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε τύπο επιδερμίδας. Οι εννέα σκιές σε ουδέτερες έως smoky αποχρώσεις  επιτρέπουν τη δημιουργία απεριόριστων ευκολοφόρετων look, ενώ οι τρεις πούδρες για το πρόσωπο δίνουν σχήμα και κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμπει.

5 Couleurs Couture, Dior: Ένας συνδυασμό 5 ζεστών αποχρώσεων για μακιγιάζ μακράς διάρκειας. Οι σκιές έχουν διακοσμηθεί με τα εγχάρακτα γράμματα DIOR, τα οποία αντανακλώνται μέσω καθρεφτισμού, και αποκαλύπτουν κάτω από τα δάχτυλά σας μια φίνα κρεμώδη υφή για αίσθηση «γυμνών» βλεφάρων.

My Dream Palette, Natasha Denova: Μια ωδή στη μοναδική ικανότητα του makeup να προσελκύει, να συνδέει και να εμπνέει, η παλέτα αυτή αποκαλύπτει μια μαγευτική ποικιλία από συνθέσεις για τα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα σε αποχρώσεις και υφές υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένες από τη Natasha για να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. 

Our Favourites 

 Perfect match

Perfect match

Eye Color Quad, Tom Ford, Hondos Center

BUY ME
 Empowered Well Palette

Empowered Well Palette

Empowered Eyeshadow Palette, Huda Beauty, Sephora

BUY ME
 All in

All in

Blue Me Maxi Eyeshadow Palette, Kiko Milano

BUY ME
 Shaping palette

Shaping palette

Clay Play Face Shaping Palette, Tarte, Sephora

BUY ME
 659 Mirror Mirror

659 Mirror Mirror

5 Couleurs Couture, Dior, Attica

BUY ME
 Eyeshadow Palette NATASHA DENONA

Eyeshadow Palette NATASHA DENONA

My Dream Palette, Natasha Denova, Sephora

BUY ME

The City Mini Palette, Maybelline: Ξεχωρίστε κάθε στιγμή με την παλέτα σκιών The City Mini Palette 430 Down. Σε αυτή τη συλλογή από 6 ματ & μεταλλικές σκιές θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

The City Mini Palette, Maybelline Love Flush, Bobbi Brown: Λάμψτε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο! Αυτή η παλέτα αποδίδει φυσική λάμψη με τρεις κολακευτικές ροζέ διαβαθμισμένες αποχρώσεις. Μάλιστα, η νέα της σύνθεση με πλούσια απόδοση χρώματος αναμειγνύεται εύκολα, και χάρη στα μικροσωματίδια μαργαριταριών αντανακλά την λάμψη. 

Pure Color Envy Eyeshadow Quad, Estee Lauder: Η απόλυτη έκφραση στα μάτια που αποκαλύπτουν κάθε συναίσθημα. Με έντονο χρώμα και πλούσια, πολλαπλά φινιρίσματα αυτοί οι πολυτελείς συνδυασμοί θα σας κολακεύσουν απόλυτα. 

1

Downtown Sunrise

The City Mini Palette, Maybelline, Hondos Center BUY ME

2

Ombre shadows

Love Flush, Bobbi Brown, Attica BUY ME

3

Rebel Petals

Pure Color Envy Eyeshadow Quad, Estee Lauder, Attica BUY ME