fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Pre-Black Friday: 6 κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να ψωνίσετε στις online εκπτώσεις

Σχέδια που μπορείτε να φορέσετε και κατά τη διάρκεια του lockdown και μετά απ' αυτό


Pre-Black Friday: 6 κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να ψωνίσετε στις online εκπτώσεις

Ένα από τα θετικά στοιχεία στο χώρο της μόδας την περίοδο που διανύουμε, είναι ότι έχουμε ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο κομμάτια που φοράμε εντός σπιτιού μπορούμε να τα επιλέξουμε και για τις εξόδους μας αλλά και το αντίστροφο. Αυτό μάλιστα συμβάλλει σημαντικά και στην προσπάθεια που γίνεται υπέρ της βιωσιμότητας, της διαχρονικότητας αλλά και της πρακτικότητας -τομείς για τους οποίους μάχονται όλο και πιο έντονα ειδικοί και fashion lovers.

Εκτός του ότι έχει αυξηθεί πολύ έντονα το online shopping τον τελευταίο καιρό, η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου η πολυαναμενόμενη Black Friday δεν είναι μακριά και πολλά brands έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν τις εκπτωτικές προσφορές τους. Αυτό σημαίνει ότι μας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουμε κλασικά και αγαπημένα κομμάτια, τα οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να φοράμε πάντα και παντού -ακόμη και τις ημέρες του κατ΄ οίκον περιορισμού, αλλά και για τις εξόδους μας, που θα επιστρέψουν σε λίγο καιρό.

Ανακαλύψτε τα σχέδια που ξεχωρίσαμε για εσάς και προσθέστε τα στη συλλογή σας! 

Boots

black-7.jpg
Image source: @emmahill

Αν ψάχνετε ένα ζευγάρι υποδημάτων που δε θα θέλετε να αποχωριστείτε αλλά θα σας συνοδεύσουν και σε πλήθος εμφανίσεων, τότε αυτό σίγουρα είναι τα black boots. Θα τα συναντήσετε σε μεγάλη γκάμα γραμμών και υφασμάτων από δερμάτινα μέχρι λουστρίνι και από ankle μέχρι λίγο πιο ψηλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν. Η ευελιξία τους τα καθιστά ιδανικά και για τις μέρες που θέλετε να αποχωριστείτε τα slippers σας κατά την παραμονή σας στο σπίτι.

Denim pants

black-4-2.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Παραμένοντας στη φιλοσοφία της διαχρονικότητας και της άνεσης δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο τζιν παντελόνι. Το αγαπημένο κομμάτι όλων των εποχών και όλων των γυναικών, ανεξαρτήτως στιλ, θα μας χαρίσει συντροφιά και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Συνδυάστε το μ’ ένα πουλόβερ ή ένα oversized shirt και έχετε δημιουργήσει ένα σύνολο για όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείτε να κινηθείτε σε διάφορες χρωματικές επιλογές αλλά το κλασικό blue jean θα είναι πάντα πρώτο στις προτιμήσεις μας.

Oversized knitwear

black-1-3.jpg
Image source: @sylviemus_

Οι φαρδιές γραμμές έχουν κερδίζει μία ιδιαίτερη θέση στη ντουλάπα μας τον τελευταίο καιρό. Είναι γεγονός ότι προσθέτουν ένα μοναδικό στιλ στις εμφανίσεις μας. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να επενδύσετε σ’ ένα oversized knitwear χωρίς δεύτερη σκέψη. Επιλέξτε ουδέτερους τόνους για να μπορείτε να το συνδυάσετε με περισσότερα κομμάτια ενώ ένα roll neck θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ζεστασιά. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της καραντίνας μπορείτε να το φορέσετε σαν φόρεμα με ψηλές κάλτσες.

Co-ords

black-5-1.jpg
Image source: @monikh

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής χρονιάς, στην οποία αναφερόμαστε συχνά είναι τα σετ. Η παρουσία τους ήταν πολύ έντονη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ενώ η δημοτικότητα τους αυξάνεται συνεχώς πάντοτε προσαρμοσμένα στην εποχή. Το loungewear style που κυριαρχεί κάνει ακόμα πιο έντονη τη δημοφιλία τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σ’ ένα co-ord της αρεσκείας σας. Θα το συναντήσετε από πλεκτά μέχρι φόρμες, για όλα τα γούστα. Ιδανικό για τις ημέρες στο σπίτι αλλά και για την after quarantine περίοδο.

Blazer

black-6.jpg
Image source: @greceghanem

Πλέον ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των γυναικών που αγαπάνε τη μόδα. Το άλλοτε «αυστηρό» item που ταίριαζε μόνο σε επίσημες εμφανίσεις ή σε σύνολα για το χώρο εργασίας, έχει μετατραπεί σ’ ένα από τα πιο ευκολοφόρετα σχέδια της ντουλάπας σας. Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για να αποκτήσετε το σακάκι των ονείρων σας, το οποίο θα έχετε για μια ζωή. Φυσικά, μπορείτε να το διαλέξετε και για online meetings.

Tote bag

black-3-2.jpg
Image source: @venswifestyle

Η καθημερινότητα έχει γίνει πολύ πιο απαιτητική. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μαζί μας αρκετά πράγματα που θα χρειαστούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας -ειδικά εάν δουλεύουμε εκτός σπιτιού. Για να διευκολύνουμε αυτήν τη διαδικασία, καλό θα ήταν να έχουμε μία τσάντα που θα τα χωράει όλα και παράλληλα θα είναι καλής ποιότητας για να μη φθείρεται από τη συχνή χρήση. Προσθέστε στη συλλογή σας λοιπόν, μία κλασική tote bag για all day εμφανίσεις που θα λατρέψετε. Plus, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα key items -βλέπε νεσεσέρ με αντισηπτικά, μάσκες, αντισηπτικά μαντηλάκια- που χρειάζεστε όταν μπορεί να βρεθείτε εκτός σπιτιού, ώστε να μην σας λείψει ποτέ τίποτα. 

1

Chunky sole boots

Karida BUY HERE

2

Wide leg denim pants

Lee, notos.gr BUY HERE

3

Oversized knitwear roll neck

Falconeri BUY HERE

4

Knitwear top

ZARA BUY HERE

5

Knitwear trouser

ZARA BUY HERE

6

Dark grey tailored blazer

The Attico, Nomaconcept.com BUY HERE

7

Tote bag

MCM, Kalogirou BUY HERE

8

Salotto Choupette slippers

Karl Lagerfeld BUY HERE