fbpixel

Search icon
Search
Πώς να διακοσμήσετε κομψά τους χώρους σας χρησιμοποιώντας καθρέφτες
INTERIORS

Πώς να διακοσμήσετε κομψά τους χώρους σας χρησιμοποιώντας καθρέφτες

Χαρίζοντας πόντους πολυτέλειας στην κατοικία σας


Πέρα από ένα πρακτικό αντικείμενο που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, οι καθρέφτες λειτουργούν και ένα στοιχείο διακόσμησης που συνεχώς επιλέγεται στο interior design. Μάλιστα, η παρουσία τους σε έναν χώρο προσδίδει διάσταση και κάνει οποιοδήποτε σημείο να φαίνεται μεγαλύτερο απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εντάξετε τους καθρέφτες στη διακόσμησή σας και παρακάτω σάς δείχνουμε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες.

Ανακαλύψτε τους και ξεκινήστε τις αλλαγές στο σπίτι σας!

The Oversized One

35852479-10214432971569520-5992249684599504896-n-2600x.jpg


Μια τέλεια ιδέα ειδικά για εσάς που έχετε μικρό και σκοτεινό σπίτι. Τοποθετήστε έναν μεγάλο ολόσωμο καθρέφτη σε κάποιο από τα σημεία της επιλογής σας και χαρίστε στη στιγμή φως κι extra διάσταση, δίνοντας την αίσθηση πως τα τετραγωνικά της κατοικίας σας είναι περισσότερα από ό,τι στην πραγματικότητα. Προτιμήστε να τον ακουμπήσετε στο πάτωμα και όχι να τον κρεμάσετε στον τοίχο, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται πιο ανεπιτήδευτο και μοντέρνο.


Full On

leibal-mirror-flat-a6a-10.jpg


Διαλέξτε ένα κενό τοίχο σας που δεν ξέρετε πώς να τον διακοσμήσετε και δώστε του ιδιαίτερο χαρακτήρα με καθρέφτες, μεταμορφώνοντάς τον σε ένα statement και πρακτικό σημείο. Μια super πρόταση για την είσοδο του σπιτιού σας. Ακόμα, πολλοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε ντουλάπες με εξωτερική επένδυση από καθρέφτες - και όχι τυχαία. Για extra διάσταση κι ενδιαφέρον, μπορείτε να προτιμήσετε μια κατασκευή που συνδυάζει τον καθρέφτη με μεταλλικά στοιχεία, προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.


Vintage Or What?

elegant-apartment-paris-curved-yellow-sofa-nordroom.jpg


Tι καλύτερο, όμως, από το να εντάξετε στον διάκοσμο της κατοικίας σας ένα τόσο εντυπωσιακό κομμάτι που θα δεσπόζει και θα λειτουργεί πραγματικά σαν στολίδι. Κάντε μια έρευνα και βρείτε τον ιδανικό vintage καθρέφτη, με χρυσή, περίτεχνη κορνίζα που κάνει τη διαφορά στον χώρο και θα χαρίσει διαφορετικό αέρα. Εάν θέλετε, επίσης, να υιοθετήσετε το απόλυτο βικτοριανό style στο σαλόνι σας, κρεμάστε τον καθρέφτη στο τζάκι.


The Mirror Wall

11bddaf93725b54972ba7451755a7ff1.jpg


Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ενός τοίχου με mixed καθρέφτες; Συγκεντρώστε τους αγαπημένους σας, πιο ιδιαίτερους και τοποθετήστε τους πρόχειρα στον τοίχο της επιλογής σας, κάντε το σωστό mix & match κι αν το αποτέλεσμα σας ικανοποιεί, κρεμάστε τους. Φροντίστε, ωστόσο, τα χρώματα που θα επιλέξετε να συνάδουν μεταξύ τους, με σκοπό το mirror wall να είναι αρμονικά φτιαγμένο.


The Modern Way

modern-sophisticated-meets-the-80s-modern-home-decor.jpg


Μια πιο μοντέρνα εναλλακτική για εσάς που σας αρέσει να τολμάτε. Οι χρωματιστοί καθρέφτες είναι η απόλυτη τάση αυτήν τη στιγμή στον χώρο του interior design και όλα δείχνουν πως έχουν έρθει για να μείνουν. Ιδιαίτερα σχήματα και neon lights έχουν την τιμητική τους και μπορούν να δώσετε μια ξεχωριστή νέα πνοή ακόμα και στο πιο κλασικό σκηνικό. Στην προκειμένη περίπτωση, λειτουργούν και ως φωτιστικό και δημιουργούν το τέλειο mix & match όπου κι αν τοποθετηθούν. Εάν συνηθίζετε να κινήστε σε πιο safe μονοπάτια, προτιμήστε τη λευκή εκδοχή του.