fbpixel

Search icon
Search
Pool Experts: Τα πλεονεκτήματα μιας πισίνας στον κήπο σας & πώς μπορείτε να την επιλέξετε on a budget
MAGAZINE

Pool Experts: Τα πλεονεκτήματα μιας πισίνας στον κήπο σας & πώς μπορείτε να την επιλέξετε on a budget

O Νίκος Σεμερτζής μάς αποκαλύπτει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις


Ο Νίκος Σεμερτζής είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, μέλος του ΤΕΕ από το 2001. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ηλεκτρομηχανολογικά έργα, σε μικρές και μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις ως μελετητής κι επιβλέπων μηχανικός. Από το 2005, ασχολείται αποκλειστικά με τις κατασκευές πισίνας, χώρων spa κι επεξεργασίας νερού, έχοντας κατασκευάσει κάθε είδους και μεγέθους έργο. Βασική του φιλοσοφία, που διατρέχει τη λειτουργία της επιχείρησής του είναι η διαρκής ενημέρωση σε καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, η συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς οίκους, η ικανότητα των στελεχών του και οι μακροχρόνιες συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις που χτίζουν με εμπιστοσύνη και συνέπεια.

Πόσο ευεργετική είναι για τη ζωή μας η παρουσία μιας πισίνας στον κήπο μας; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά της και πόσο μπορεί ν' αλλάξει την καθημερινότητά μας, τόσο πρακτικά όσο κι αισθητικά; 

Καταρχήν, αναβαθμίζει αισθητικά τον χώρο σε μεγάλο βαθμό, αλλά και την ποιότητα της ζωής μας, λόγω της άσκησης που προσφέρει, καθώς η κολύμβηση εκγυμνάζει όλο το σώμα. Εγκαθιστώντας επιπλέον συστήματα υδρομασάζ, απολαμβάνουμε αναζωογόνηση κι ευεξία στην καθημερινότητά μας.

pool2.jpg

Υπάρχουν προτάσεις χαμηλού κόστους και πόσο ευέλικτο είναι το θέμα της αξίας μιας πισίνας;

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των υλικών, υπάρχουν low budget προτάσεις με σοβαρή αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο, κάνοντας την πισίνα πλέον μια προσιτή πολυτέλεια για όλους.

Τι δυνατότητες μπορεί να έχει μια πισίνα, όσον αφορά στη διαρρύθμιση ενός εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου; 

Μια πισίνα παρουσιάζει το πλεονέκτημα να μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε χώρο, καθώς μπορεί να έχει ελεύθερο σχήμα και διαστάσεις.

Τι θα συμβουλεύατε για έναν μικρό και περιορισμένο κήπο; 

Μια κτιστή μικροπισίνα με υδρομασάζ και αντίθετη κολύμβηση, κάποιο έτοιμο swimspa ή και κάποιο hot tub, είναι λύσεις που μπορούν να ενσωματωθούν σε πολύ περιορισμένους χωρους, ακόμα και σε βεράντες και δώματα.

pool3.jpg
Νίκος Σεμερτζής

About

Η δημιουργία της εταιρίας Pool Expert που ιδρύθηκε το 2012 με τη σημερινή της μορφή, αποτελεί τη φυσιολογική εξέλιξη μιας πολυετούς, επιτυχημένης παρουσίας και συνεχούς ανοδικής πορείας στον χώρο της πισίνας. Στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους και η έδρα της βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κρήτης & Βούλγαρη.

Info: Pool Expert Βούλγαρη & Κρήτης 90, Θεσσαλονίκη, τηλ 2310 300755, poolexpert.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021