fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Ποια είναι η δική σας beauty personality; Έχουμε τα hints για να την ανακαλύψετε

Βρείτε τα προϊόντα που θα την ενισχύσουν


Ποια είναι η δική σας beauty personality; Έχουμε τα hints για να την ανακαλύψετε

Ακριβώς όπως ορισμένα κρασιά μπορεί να περιγραφούν ως πιο φρουτώδη ή ως πιο ξηρά, είναι σίγουρο ότι και για εσάς υπάρχουν μερικοί χαρακτηρισμοί που ίσως αγνοείτε. Δεν είναι τυχαίο που, οι γύρω σας, σχολιάζουν συνέχεια τα μαλλιά ή το μακιγιάζ σας ή δεν είναι τυχαίο που όλοι σας ρωτούν για τη skincare routine που ακολουθείτε. Όποιο και αν είναι το δικό σας beauty personality, εμείς θα σας βοηθήσουμε να το ανακαλύψετε και να του δώσετε ακόμη περισσότερη έμφαση. 

Hair Obsessed

277215262-5017705801624669-573534029593529101-n.jpg
@nikkideroest

Όλοι όσοι γνωρίζετε θα εύχονταν να είχαν τα μαλλιά σας - ανεξάρτητα από το αν τα στεγνώνετε στον αέρα ή τα περιποιείστε στο κομμωτήριο. Είστε εσείς που θέλετε να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα για το κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών σας παρά για ένα ζευγάρι παπούτσια. Ποτέ δεν ξεχνάτε να κάνετε τις απαραίτητες θεραπείες, χρησιμοποιείτε μόνο μεταξωτά λαστιχάκια και κουρεύετε τις άκρες σας πολύ συχνά για να είναι υγιείς. Όσο για τα εργαλεία styling, αυτά είναι πάντα σε χαμηλή θερμοκρασία και η πετσέτα που στεγνώνετε τα μαλλί σας έχει αντικατασταθεί με μια πετσέτα μικροϊνών για να αποτρέψετε οποιαδήποτε ζημιά.

 Must have

Must have

Moroccanoil Treatment, Moroccanoil, Sephora

BUY ME
 Silky hair

Silky hair

SteamPod v3, L'Oreal Professionnel, Hondos Center

BUY ME
 Keratin plus

Keratin plus

Elvive Dream Long Frizz Killer Serum, L'Oreal Paris, Attica

BUY ME

Love Makeup

278019886-2159592404197978-3267107555863242961-n.jpg
@biancabrandolini

Λατρεύετε τα statement χείλη και το smokey eye και δεν θεωρείτε υπερβολή το να περνάτε κάθε πρωί μερικά παραπάνω λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη. Φυσικά, η τέλεια βάση σας είναι αυτό για το οποίο όλοι απαιτούν να μάθουν τα επιπλέον μυστικά, αλλά εσείς νιώθετε πως είναι παιχνιδάκι. Ξέρετε σε ποια σημεία οφείλετε να βάλετε highlighter για να είστε διακριτικά λαμπερές και ποτέ δεν ξεφεύγετε με το contouring. Ακόμη και το αυτοκίνητο σας έχει όλα τα απαραίτητα για να είστε έτοιμες όταν χρειαστείτε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα. Τέλος, γνωρίζετε καλά την αξία του primer. 

Into Skincare

292302345-126536590075562-173238346408806061-n.jpg
@melissawoodhealth

Για εσάς η αυτοπεποίθηση είναι συνώνυμη με την ομορφιά που πηγάζει από το λαμπερό, υγιές δέρμα. Δοκιμάζετε συνεχώς όλα τα καινοτόμα προϊόντα και έχετε κάθε εβδομάδα ραντεβού στην αισθητικό σας για να συζητήσετε τις καινούργιες τάσεις. Το σπίτι σας είναι μια όαση από gadgets και serums για κάθε ανάγκη. Πάντα είστε ενημερωμένες και για αυτό το λόγο έχετε βρεί την εναλλακτική της ρετινόλης που δεν είναι άλλη από το bakuchiol. Απλώνετε τους ορούς σαν επαγγελματίας και ξέρετε ότι το μυστικό για μια φωτεινή επιδερμίδα είναι η σωστή απολέπιση. Ενυδατώνετε συνεχώς τον οργανισμό σας και ποτέ δεν ξεχνάτε το αντηλιακό.

 Universal Mauve

Universal Mauve

Blue Me Long Lasting Lip Liner, Kiko Milano

BUY ME
 Perfect match

Perfect match

Shape Tape™ Glow Wand, Tarte, Sephora

BUY ME
 Skin tone

Skin tone

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow, Lancome, Attica

BUY ME
 It-item

It-item

Lifting Serum, Dr. Strum, Idolo Saloon

BUY ME
 All eyes on me

All eyes on me

Express Beauty Μάσκα Ματιών με Σταφύλι, Apivita, Hondos Center

BUY ME
 Daily routine

Daily routine

Liftactiv Vitamin C Serum, Vichy, Attica

BUY ME