fbpixel

Search icon
Search
Pastel Colors: Υιοθετήστε με 6 tips την απόλυτη τάση στο μακιγιάζ
MAKE UP

Pastel Colors: Υιοθετήστε με 6 tips την απόλυτη τάση στο μακιγιάζ

Η απόλυτα καλοκαιρινή πρόταση που θα σας ενθουσιάσει


Τα χρώματα είναι παντού και όλα θυμίζουν την πιο ωραία εκδοχή του εαυτού σας, που δεν είναι άλλη από την καλοκαιρινή. Ροζ, πράσινο, μπλε, μοβ και πολλά άλλα μπλέκονται και δημιουργούν την πιο ωραία βάση για κάθε έξοδο αλλά και για κάθε σας ημέρα. Φωτεινά και ανέμελα θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε, καθώς κάθε φορά μπορείτε να επιλέγετε τους συνδυασμούς που σας ταιριάζουν. Υιοθετήστε αυτή την υπέροχη τάση και μη διστάζετε να τολμήσετε ακόμη και τους πιο απρόσμενους συνδυασμούς. 

pastel-shades-makeup.jpg

1. Ξεκινήστε με eyeliner ή σκια

Οι παστέλ αποχρώσεις, όπως το έντονο ροζ της καραμέλας ή ακόμη και το baby pink, ταιριάζουν στους περισσότερους ανθρώπους και συνδυάζονται άριστα με κάθε επιδερμίδα. Εάν θέλετε να είστε πιο ασφαλείς και να πειραματιστείτε με παστέλ μακιγιάζ ματιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αποχρώσεις ως επένδυση ματιών ή σκιά ματιών. Ξεκινήστε διστακτικά, χρησιμοποιώντας eyeliner και στη συνέχεια μπορείτε να πάτε μέχρι εκεί που θέλετε. 

pastel-shades-makeup-MOrQI.jpg


2. Αφήστε τα χείλη σε neutral αποχρώσεις

Καθώς το μακιγιάζ ματιών σε παστέλ χρώματα, τείνει να είναι αρκετά τολμηρό για μερικές από εσάς, θα μπορούσατε να επιλέξετε ουδέτερους τόνους για τα χείλη. Αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός και θα διασφαλίσει ότι όλοι θα επαινέσουν το μακιγιάζ των ματιών, το οποίο θα βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με το υπόλοιπο πρόσωπο. Φυσικά, αν είστε ήδη "pro" τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τολμήσετε ακόμη παραπάνω. 

pastel-shades-eye-makeup.jpg

3. Διαλέξτε και άλλες σκιές

Αν πρόκειται για καθημερινό μακιγιάζ και θέλετε να κρατήσετε σε χαμηλό επίπεδο τους τόνους, τότε μπορείτε να συνδυάσετε τις παστέλ αποχρώσεις με ουδέτερες χρωματικές σκιάσεις που συμπληρώνουν τον τόνο του δέρματος σας. Οι παστέλ αποχρώσεις των ματιών φαίνονται όμορφες όταν συνδυάζονται με ουδέτερη ή λευκή σκιά.

pastel-make-up-eye.jpg

4. Ολοκληρώστε το look

Η εφαρμογή του ίδιου χρώματος σκιάς με το χρώμα του eyeliner θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μια παστέλ σκιά ματιών και να απογειώσετε την εικόνα σας, χρησιμοποιώντας ένα μαύρο eyeliner πάνω του. Θα δώσει ακόμη περισσότερη ένταση και βάθος στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

pastel-make-up-color-eye.jpg

5. Αναμείξτε τα χρώματα

Για να έχετε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ή τρεις διαφορετικές αποχρώσεις παστέλ σκιών, όπως το πράσινο της μέντας και το μπλε, το χρώμα της λεβάντα ή ότι άλλο φανταστείτε. Μία από αυτές τις αποχρώσεις μπορεί να εφαρμοστεί στο κινητό βλέφαρο και η άλλη κάτω από την περιοχή των φρυδιών. Μάλιστα, ένα blend στα σημεία που ενώνονται θα τις κάνει να έχουν ένα απόλυτα professional αποτέλεσμα. 

pastel-eye-shadow-tips.jpg

6. Πείτε «ναι» στο λευκό

Αν υπάρχει ένα χρώμα που μπορεί πάντα να σας κάνει να ξεχωρίζετε -ακόμη και αν δεν φαίνεται- τότε αυτό είναι το λευκό. Δημιουργώντας μια μοναδική απλότητα μέσα στα beauty looks σας, κάνει ακόμη και τις πιο εξεζητημένες εμφανίσεις, να μοιάζουν λίγο πιο γήινες. προσθέστε το στο εσωτερικό του βλεφάρου σαν eyeliner ή στην εσωτερική γωνία του ματιού για επιπλέον «φως» στο μακιγιάζ σας.