fbpixel

Search icon
Search
Paris Street Style: Πώς θα φορέσετε τo τζιν το φθινόπωρο σύμφωνα με τις fashionistas
THE LOOK

Paris Street Style: Πώς θα φορέσετε τo τζιν το φθινόπωρο σύμφωνα με τις fashionistas

Ο φωτογραφικός φακός του GLOW μας χαρίζει τις πιο stylish εικόνες


Λίγο πριν η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού φτάσει στο τέλος της, τα κορίτσια του street style που βρίσκονται στην Πόλη του Φωτός για να παρακολουθήσουν τα shows των εμβληματικών σχεδιαστών, παρουσιάζουν τον «καλύτερό τους εαυτό» με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Οι δρόμοι του Παρισιού πλημμύρισαν από τον κόσμο της μόδας, ο οποίος μας παρουσίασε μοναδικές στιλιστικές προτάσεις που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε. Ένα από τα κομμάτια που κυριάρχησε στο street style ήταν το τζιν παντελόνι. Το πιο δημοφιλές fashion item έχει την ικανότητα να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο cool μέχρι τις πιο formal, αποπνέοντας τον απόλυτο casual chic αέρα. 

Ο φωτογραφικός φακός του GLOW που βρίσκεται στο Παρίσι, μας μεταφέρει τους πιο fashionable τρόπου που φοράνε τα it girls τα denim pants, φέτος το φθινόπωρο. Ανακαλύψτε τους!

1. The oversized way

img-3538.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που μας απασχολούν - με τη θετική έννοια - είναι οι oversized γραμμές, που οι fashion gurus μας συστήνουν να τις εντάξουμε στα καθημερινά μας σύνολά μας, head to toe. Οι fashionistas το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και δεν χάνουν ευκαιρία για να μας παρουσιάσουν looks που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε. Μία από τις αγαπημένες μας, η Leia Sfez, που αντιπροσωπεύει τη γαλλικό στιλ με τον καλύτερο τρόπο, παρευρέθηκε στο fashion show του ισπανικού brand Loewe, με total denim look του οίκου, το οποίο αποτελούνταν από πολύ φαρδύ, low waist denim pant, loose denim jacket, ενώ τα εκκεντρικά αξεσουάρ, όπως τα pointy shoes αλλά και η Loewe clutch απογείωσαν την εικόνα της.

2. Glam glam glam

img-3540.jpg

Εξωστρέφεια, αισιοδοξία και χαρά. Αυτά είναι τα συναισθήματα που εκπέμπονται από τα κομμάτια που είναι γεμάτα λάμψη. Ο κόσμος της μόδας το έχει αντιληφθεί στο έπακρο, γι' αυτό δεν χάνουν ευκαιρία να μας χαρίσουν μοναδικούς τρόπους για να τα εντάξουμε ακόμα και στα πρωινά μας looks. Μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» από το outfit που επέλεξε η Caroline Daur στο show του Loewe, η οποία συνδύασε το straigth leg denim της μαζί με glittery blouse, την οποία ταίριαξε με black top kai αντίστοιχο σακάκι. Η μοβ Loewe clutch χάρισε το final touch. 

3. Statement accesories

img-3543.jpg

Τα αξεσουάρ μεταβάλλουν τη δυναμική κάθε συνόλου. Τις τελευταίες σεζόν παρατηρούμε ότι οι καλλιτεχνικοί διευθυντές δίνουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή σ' αυτά και επιλέγουν να δημιουργούν σχέδια που θα προσθέσουν την πινελιά ανανέωσης ακόμα και στο πιο απλό look. Καθώς το denim trouser ανήκει στην κατηγορία των basics πολλές φορές νιώθουμε την ανάγκη γι' αυτήν την ανανέωση. O πιο εύκολος τρόπος λοιπόν για να το πετύχουμε είναι να προσθέσουμε statement accessories, όπως είναι οι μοβ μπότες και η αντίστοιχή handbag από τον οίκο Givenchy, τα οποία συνδυάζονται άψογα με τον σχεδόν ξεβαμμένο jean.

4. Black is always a good idea

img-3545.jpg

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσετε διαφορετικές εικόνες δεν έχετε παρά να αφήσετε για λίγο στην άκρη τους κλασικούς blue jeans tones και να επιλέξετε τους πιο σκούρους, όπως το μαύρο. Η super stylish Caroline Daur επέλεξε να δώσει το παρών στο show του Givenchy, συνδυάζοντας ένα black wide leg denim trouser μαζί μ' ένα boxy blazer με χρυσές λεπτομέρειες του γαλλικού οίκου. Όσον αφορά τα αξεσουάρ του μια μεταλλική τσάντα, ψηλοτάκουνα που καλύπτονταν από το παντελόνι της και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μαύρα γυαλιά ηλίου λειτούργησαν συμπληρωματικά.

5. Denin on denim

img-3558.jpg

Τις τελευταίες σεζόν το denim on denim έχει αυξήσει τη φήμη του κι όλο και περισσότερα it girls το επιλέγουν στις day to night εμφανίσεις τους. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα το φετινό φθινόπωρο είναι η τέλεια περίοδος. Αντλήστε έμπνευση από την Αlexandra Carl, η οποία προτίμησε τον πιο ασφαλή αλλά παράλληλα safe τρόπο για να παρουσιάσει τη συγκεκριμένη τάση, «παντρεύοντας» ένα τζιν παντελόνι με το αντίστοιχο jacket. To λευκό t-shirt λειτούργησε σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα δύο κομμάτια, ενώ τα αξεσουάρ της διατήρησαν τον minimal χαρακτήρα του outfit της.

6. Neutrals

img-3557.jpg

Το καφέ, το μπεζ και οι αποχρώσεις τους, όπως και το καρό μοτίβο ανήκουν ξεκάθαρα στο φθινόπωρο και τη φετινή σεζόν ακόμα περισσότερο. Ακολουθήστε τις τάσεις κατά γράμμα, επιλέγοντας denim σε κλασική γραμμή, το οποίο θα συνδυάσετε με απόλυτα fall items. Πουλόβερ, loafers, checked blazers και τσάντα σε neutrals τόνους θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό φθινοπωρινό look. Ακριβώς όπως η Alexandra Golovanoff.

Φωτογραφίες: Βασιλική Ταλάσογλου | @vasilikitalasoglou | @vasilikital_