fbpixel

Search icon
Search
5 κομμάτια που δεν βαριούνται να φορούν οι Γαλλίδες ακόμα και όταν κάνει ζέστη
THE LOOK

5 κομμάτια που δεν βαριούνται να φορούν οι Γαλλίδες ακόμα και όταν κάνει ζέστη

Αντλήστε έμπνευση από τα απόλυτα fashion icons


Παρόλο που βρισκόμαστε στο τέλος του καλοκαιριού, η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ενώ ένα νέο κύμα καύσωνα βρίσκεται προ των πυλών. Ένα από τα βασικά θέματα κατά τη διάρκεια των πολύ ζεστών ημερών είναι τα κομμάτια που θα επιλέξουμε για να δημιουργήσουμε άκρως stylish looks, τα οποία όχι μόνο θα είναι άνετα αλλά θα μας χαρίσουν  και την απαραίτητη δροσιά. Για ακόμα μια φορά, τα fashion icons, οι Γαλλίδες μας εμπνέουν, αποκαλύπτοντάς μας μυστικά από το εξαιρετικό στιλ τους. 

Από midi floral dresses μέχρι λινά πουκάμισα και αξεσουάρ που απογειώνουν την εικόνα τους. το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η ιδανική εποχή για να αφήσουμε την άψογη και κομψή αισθητική τους να μας επηρεάσει.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα top items που φορούν τα French girls ακόμα και τις ημέρες με πολλή ζέστη!

1. Floral midi dress

Image source: @parisianstylegirl

Τα λουλουδάτα φορέματα αποτελούν ένα από τα staples της Γαλλικής καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Το επιλέγουν σε κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ, γι' αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει μετατραπεί σε σήμα-κατατεθέν τους. Έχει τη δύναμη να συνδυάζει το στιλ με την απλότητα, και εξασφαλίζει μια άψογη εμφάνιση μέσα σε μερικά λεπτά. Όποια κι αν είναι η στιλιστική σας ταυτότητα, ένα floral midi dress είναι αυτό που χρειάζεστε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Crepe de chine dress, Max Mara
Floral midi satin dress, ZARA

2. Raffia bag 

Image source: @jeannedamas

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες τις τελευταίες σεζόν. Με μία μόλις κίνηση θα κάνετε refresh, ακόμα και στο πιο απλό σύνολο. Οι raffia bags κατέχουν μία θέση σ' όλες τις εποχές, αλλά οι καλοκαιρινές ημέρες είναι αυτές που τους ταιριάζουν καλύτερα. Ακριβώς για τα παραπάνω οι Γαλλίδες τις έχουν μετατρέψει στον καλύτερο σύμμαχο και δεν τις αποχωρίζονται όπου κι αν βρίσκονται. 


Bucket bag, Karl Lagerfeld, Kalogirou
Marcie mini raffia basket bag, Chloé, Luisaworld.com

3. Light shirt 

Image source: @leiasfez

Τα πουκάμισα - κυρίως σε loose γραμμή - είναι κατεξοχήν βασικό στοιχείο της γαλλικής γκαρνταρόμπας κι αυτό γιατί  είναι διαχρονικά. Για να το εντάξετε στην εικόνα σας δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια και ποτέ δεν αρκούμαστε ούτε να τα φοράμε αλλά ούτε να τα βλέπουμε. Τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες επιλέξτε λινά ή βαμβακερά υφάσματα που θα σας προσφέρουν την απαραίτητη δροσιά. 

Rocket Bowling Shirt, Etro, Intervista
Oversized shirt, H&M

4. Low-heel mules 

Image source: @camillecharriere

Ένα must-have κομμάτι με μια γοητεία της δεκαετίας του '90, τα low heel mules είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή της μόδας το φετινό καλοκαίρι. Τα french girls το λατρεύουν και δεν χάνουν την ευκαιρία να το δείξουν σε κάθε outfit, από το πιο cool μέχρι το πιο formal. Συνδυάζει την ευελιξία με την κομψότητα με τον καλύτερο τρόπο. Μόλις το δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. 

High heel mules, Camper Dina, Nak shoes
Mules, Exe, Tsakiris Mallas

5. Black one-piece swimwear 

Image source: @vikilefevre

Μαύρο ίσον chicness... Κι όταν μπαίνει στην εξίσωση και το μαγιό, τότε ένα black one piece είναι αυτό που κάθε Γαλλίδα έχει στην καλοκαιρινή της συλλογή, ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ. Μπορείτε να το φορέσετε κι εκτός παραλίας, μαζί με το denim shorts ή ένα linen trouser. Το επιλέγουν καθώς τους προσφέρει απόλυτη άνεση, διαχρονικότητα και φυσικά fashionable looks. 

Black Macrame Back One Piece, Caffe, Elegance
One piece swimwear, Calzedonia