fbpixel

Search icon
Search
Paris Fashion Week: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε
BEAUTY PEOPLE

Paris Fashion Week: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Η έμπνευση ακόμη και για αυτή την εποχή είναι δεδομένη


Ο μήνας που ο παλμός της μόδας χτυπάει στις μεγαλύτερες μεγαλουπόλεις του κόσμου έφτασε στο τέλος του με το Παρίσι να κάνει το πιο δυνατή φινάλε. Φαντασμαγορικές επιδείξεις, εντυπωσιακές παρουσιάσεις, glamorous party, δημιούργησαν όλα όσα ο fashion αλλά και ο beauty κόσμος θα ακολουθήσουν τις επόμενες σεζόν. Κι αν κάτι μας τράβηξε την προσοχή, πέρα από τις φθινοπωρινές προτάσεις των brands, ήταν οι beauty επιλογές που για ακόμη μια φορά εντυπωσίασαν. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα trends και σας προκαλούμε ήδη να τα δοκιμάσετε.

Dior

fashion-week-beauty.jpg
@diorbeauty

λευκά μολύβια έκλεψαν ξανά τα φώτα της δημοσιότητας. Η αμυδρή του εφαρμογή στην εσωτερική γωνία δίνει ζωντάνια, τραβάει τα βλέμματα και χαρίζει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα χωρίς προσπάθεια. Έτσι στο show του οίκου Dior η λεπτομέρεια αυτή έκανε τη διαφορά πάνω σε ένα καμβά προσώπου που σίγουρα ήταν flawless. Όσο για τα φρύδια, αυτά καθορίζονται ξανά από την πιο feathery εμφάνιση.

Saint Laurent

beauty-fashion-week.jpg

H απόλυτα αισθησιακή συλλογή με την περιορισμένη χρωματική παλέτα από τον οίκο Saint Laurent ανέδειξε την κομψότητα. Το αποτέλεσμα τόσο στο σύνολο όσο και συγκεκριμένα στο beauty κομμάτι υπέδειξε τη μη αναγκαιότητα των υπερβολών σκιαγραφώντας μακιγιάζ και μαλλιά που θα μπορούσε να τολμήσει μια καθημερινή γυναίκα. Δώστε έμφαση στα χείλη και αφήστε το υπόλοιπο πρόσωπο να μιλήσει μέσα από τα χαρακτηριστικά του. 

Acne Studios

fashion week beauty
@acnestudios
Και όμως, ένας καλός σχεδιασμός μπορεί να δημιουργήσει beauty trends ακόμη και εκεί όπου τα γυαλιά καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του προσώπου. Οι έντονες γωνίες, οι φωτισμοί στο πρόσωπο και τα nude χείλη έγιναν μια απόλυτα φυσική τάση από το Acne Studios και μας έδειξαν το δρόμο προς την πιο ενημερωμένη εμφάνιση.

Balmain

balmain.jpg
@balmain

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πρόσωπο που "αγκαλιάζει" όλες του τις υποστάσεις. Τις φακίδες, τις δυσχρωμίες και την απλή τελειότητα. Για αυτό το λόγο στο show του οίκου Balmain, τα μοντέλα είχαν φυσικές ουρές που άφηναν όλο το πρόσωπο να αποκαλυφθεί θυμίζοντας μια άλλη παριζιάνικη εποχή. Πιο sexy, πιο αθώα, πιο επιβλητική με τον τρόπο της. Όσο για το πρόσωπο, το no makeup makeup look κυριάρχησε με ελάχιστη έμφαση στα χείλη. 

Chloè

chloe-DegUp.jpg
@chloe

Δημιουργώντας μια φαντασίωση ταξιδιού σε όλο το show, o οίκος Chloe έφερε τη βιωσιμότητα στην πασαρέλα. Σοβαρά πρόσωπα, έντονα ροζ μάγουλα, ίδια απόχρωση στα χείλη και μάτια που δεν τονίζονται συνδυάστηκαν με κοντά μαλλιά που ενίοτε είχαν ένα αξεπέραστο wet look. Και εδώ, η έμφαση στην περιοχή των ματιών δόθηκε στα φρύδια δείχνοντας πως οι εποχές της αμέριστης τελειότητας έχουν παρέλθει και στη θέση τους υπάρχει η πιο άγρια εκδοχή της κάθε γυναίκας. 

Balenciaga

balenciaga.jpg
@balenciaga

To «360° Show», στη γιγάντια κυκλική αρένα στο αεροδρόμιο Le Bourget έδωσε μερικές από τις πιο icons στιγμές. Παρότι δε δημιούργησαν κάποιο αξεπέραστο beauty look, υπέδειξαν την απλότητα μέσα από την οποία μπορεί η σύγχρονη γυναίκα να αναδείξει το δικό της δυναμισμό. Τα μαλλιά μπορούν να είναι φυσικά, το πρόσωπο bold με τα δικά του χαρακτηριστικά και τελικά το μόνο που μετράει -και ίσως αποτελέσει και για εσάς μια έμπνευση- είναι ο δυναμισμός. 

Valentino

valentino-80cv9.jpg
@maisonvalentino

Χρώμα και σχήμα έδωσαν το σύνθημα για ένα show ύμνο στη μόδα. Η πολυπλοκότητα των αντιθέσεων και της κομψότητας συνδυάστηκαν με λάμψεις στο πρόσωπο, γωνίες, ροζ σκιές στα μάτια και sleek looks στα μαλλιά δημιουργώντας ξανά τον ορισμό του bold ροζ και φέρνοντας αυτό το χρώμα στο προσκήνιο.

Louis Vuitton 

louis-vuitton.jpg
@louisvuitton

Μια επίδειξη μέσα σε ένα μουσείο δε μπορεί παρά να κλέψει τις εντυπώσεις. Τα μοντέλα για ακόμη μια φορά είχαν φυσικά μαλλιά κάτι που σίγουρα δείχνει την επιστροφή στις ρίζες, είχαν έντονο contouring, σκιές στα μάτια που προσομοίαζαν τους γήινους τόνους, χείλη που έλαμπαν σε παρόμοιες αποχρώσεις και τελικά ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό μέσα στην πολυπλοκότητα του.