fbpixel

Search icon
Search
Οpen House Athens 2021: Πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε online από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου
#GREEKSDOITBETTER

Οpen House Athens 2021: Πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε online από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου

Kαι όλα όσα πρόκειται να παρουσιαστούν στον καθιερωμένο θεσμό


Η έναρξη του διαφορετικού φέτος αλλά πολλά υποσχόμενου OPEN HOUSE Athens, σηματοδοτείται μέσω μιας ζωντανής σύνδεσης, όπου η ομάδα του ΟΗΑ 2021 θα παρουσιάσει το φετινό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και προσκεκλημένοι ομιλητές ανά θεματική ενότητα θα μας μιλήσουν για τα έργα τους. Πολλοί από εμάς μάλιστα θα έχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε με ερωτήσεις και σχόλια μέσω του live chat στο youtube.

Για το livestream event που θα διαρκέσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 την Πέμπτη 24/6 είναι το εξής:

Virtual tours

Θα παρουσιαστεί σε 1η προβολή το κτίριο της Cosmote Tv HQ & TV studios, σχεδιασμένο από τους LC Architects, οι οποίοι μεταμόρφωσαν το 2020 ένα υφιστάμενο εγκαταλελειμμένο κτίριο, μετατρέποντάς το σε ένα σύγχρονο state of the art κτίριο γραφείων και τηλεοπτικών studios. Την κατασκευή ανέλαβε η εταιρεία Dimand real estate development. Οι καλεσμένοι μας θα είναι οι Νατάσσα Λιανού & Ερμής Χαλβατζής από τους LC architects και εκπρόσωποι του κτιρίου από την Cosmote Tv.

backstage-virtual-tours-photo-aris-vedertsis-06.JPG

Open Office

Η νέα αυτή παράλληλη δράση του ΟΗΑ 2021 έχει ως στόχο να αναδείξει το επάγγελμα του αρχιτέκτονα, συστήνοντας στο κοινό καταξιωμένους, αλλά και ανερχόμενους αρχιτέκτονες, που ξεχωρίζουν στον εργασιακό τους κλάδο. Στο πλαίσιο αυτής της θεματικής ενότητας, τα αρχιτεκτονικά γραφεία Κοκκίνου-Κούρκουλα & en route architecture, θα μας παρουσιάσουν τη δουλεία τους, τον τρόπο που δουλεύουν στο γραφείο τους και θα απαντήσουν στις δικές μας αλλά και δικές σας ερωτήσεις!

Made in Athens

H αγαπημένη παράλληλη δράση του OHA, που περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε χώρους δημιουργίας και παραγωγής της πόλης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το διαδικτυακό φεστιβάλ μας! Το blue cycle θα φιλοξενηθεί σε αυτήν την ενότητα και οι άνθρωποι του θα μας μιλήσουν για την πρωτοβουλία τους που στοχεύει στην επαναχρησιμοποίηση των θαλάσσιων πλαστικών απορριμμάτων που παράγονται από ναυτιλιακές και αλιευτικές δραστηριότητες, καθώς και το όραμα τους να δημιουργήσουν έναν νέο «κύκλο ζωής» για πλαστικά εργαλεία αλιείας και ναυτιλίας, υιοθετώντας σύγχρονες πρακτικές με σκοπό την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

bobotisbobotis-architects.jpg
Bobotis+Bobotis Architects

Διαγωνισμοί ΟΗΑ 2021

Το πρόγραμμα του ΟΗΑ 2021 πλαισιώνουν και οι καθιερωμένοι διαγωνισμοί, που έχουν αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό τα προηγούμενα χρόνια: o διαγωνισμός υποτροφίας της Vakalo art & design OPEN YOUR PORTFOLIO, ο διαγωνισμός φωτογραφίας στο instagram FABER OPEN PHOTO με θέμα “Air matters” με το #faber_oha 2021 και η ψηφοφορία του κοινού για την αγαπημένη ξενάγηση ISOMAT OPEN VOTE. H ενότητα περιλαμβάνει ακόμα ένα sneak peak της εικονικής περιήγησης που πραγματοποιήθηκε από την METRICA S.A στο αρχιτεκτονικό γραφείο Workshop | Dionisis Sotovikis.

Plus, μια ακόμη θεματική ενότητα-έκπληξη που θα περιλαμβάνει ένα sneak peak των βίντεο που θα ακολουθήσουν στην τριήμερη διαδικτυακή εκδήλωση!

Το livestream event θα μαγνητοσκοπηθεί και θα ανέβει στο κανάλι του OPEN HOUSE Athens στο youtube, όπου και θα παραμείνει διαθέσιμο στο κοινό.

Info

Site: www.openhouseathens.gr
For english: www.openhouseathens.gr/en/