fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε το τζιν σας τα Χριστούγεννα
THE LOOK

Πώς θα φορέσετε το τζιν σας τα Χριστούγεννα

Χαρίστε λάμψη στο αγαπημένο σας κομμάτι


Τα γιορτινά σύνολα έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας την περίοδο που διανύουμε. Όλες οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν festive looks, τα οποία θα συνδυάζουν με άριστο τρόπο την λάμψη, την κομψότητα και φυσικά την άνεση. Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερος σύμμαχος σ' αυτήν τη διαδικασία από το αγαπημένο, cool & stylish denim trouser. Κατέχει τον τίτλο του πιο διαχρονικού item της γυναικείας συλλογή έχει καταφέρει να μπορεί να σταθεί σε όλες τις εμφανίσεις, ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης. Έτσι και τα Χριστούγεννα θα μας συνοδεύσει από τα office party, τα after work drinks ακόμα και σε βραδινές εξόδους. Για να είστε απόλυτα μέσα στο κλίμα χρειάζεται να στρέψετε την προσοχή σας σε συνδυασμούς που θα του χαρίσουν μία πιο X-mas essence. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλους τους stylish τρόπους που μπορείτε να φορέσετε το τζιν παντελόνι τα φετινά Χριστούγεννα!

1. Statement top 

317569977-502838058479304-2237049846056970209-n.jpg
Image source: @lucywilliams02

Ο πιο ασφαλής και εύκολος τρόπος για να εντάξετε το τζιν παντελόνι στις γιορτινές σας εμφανίσεις, δεν είναι άλλος από ένα εντυπωσιακό τοπ. Οι επιλογές σας σ' αυτήν την κατηγορία είναι πολλές, ανάλογα με τον χαρακτήρα που θέλετε να παρουσιάσετε. Μπορείτε να κινηθείτε σε μονόχρωμα, ουδέτερα σχέδια, τα οποία θα έχουν μια δόση λάμψης για πιο minimal looks. Από την άλλη πλευρά, τα έντονα χρώματα κυριαρχούν για ακόμα μία σεζόν. Δοκιμάστε το χρώμα της σεζόν που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σε όλου magenta.

2. White shirt

66d549679117311357c1f3db9a83b80e.jpg

Το λευκό πουκάμισο θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά γυναικεία items. Ταιριάζει απόλυτα με το τζιν παντελόνι, καθώς μαζί απογειώνουν την casual chic αισθητική. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως είναι τα μανίκια καμπάνα, τα οποία ανήκουν στις hot τάσεις τις σεζόν. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μία statement bag θα απογειώσουν την εικόνα σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

3. R is for red 

dbb60a0216ec7fb647bb6b9b9a560bad.jpg

Το κόκκινο είναι αδιαμφισβήτητα το απόλυτο χρώμα των εορτών και φυσικά δεν γίνεται να λείπει από τις εμφανίσεις μας. Μόλις το φορέσετε θα μπείτε κατευθείαν στο κλίμα. Συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας με ένα red blazer και slingbacks ή high heel sandals και μόλις έχετε δημιουργήσει ένα outfit που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Αν αναζητάτε περισσότερη θερμότητα, μη διστάσετε να προσθέσετε ένα ζευγάρι glittery κάλτσες ή ακόμα κι ένα εντυπωσιακό καλσόν. Τα κοσμήματα θα χαρίσουν έξτρα λάμψη!

4. Glam items

319612915-459300326412046-7981706187677011415-n.jpg
Image source: @deborabrosa

Η λάμψη είναι δεδομένη κι εμείς σας προτείνουμε να το κάνετε all the way. Θα την βρείτε σε όλα τα κομμάτια, τόσο στα basics όσο και στα αξεσουάρ, ανάλογα με τη διάθεση και τον χαρακτήρα που επιθυμείτε να δώσετε στην εικόνα σας. Σας προτείνουμε να «παίξετε» με τα accessories. Ένα ζευγάρι glittery shoes ταιριάζει τέλεια με το τζιν παντελόνι σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε pointy flats αλλά και knee high boots ή ψηλοτάκουνα πέδιλα a la Versace. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψετε το αποτέλεσμα!