fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

rafael-hsunbed20-9-01.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Είναι τόσο ωραίο να περιτριγυρίζεσαι από όμορφα αντικείμενα κι έπιπλα που χαρίζουν ικανοποίηση κι έχουν αισθητική. Κι έχω να πω πως ό,τι φέρει την υπογραφή της Paola Navone αποτελεί εγγύηση για υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα. Όπου και όπως να τοποθετηθεί. Οι ξαπλώστρες Raphael της Ethimo που θα βρείτε στο Moda Bagno Concept Store, εκτός από άνεση και λειτουργικότητα, διαθέτουν κι εξαίρετο design, διασφαλίζοντας ζηλευτά σκηνικά by the pool ή και by the sea.

Not

maya-sheinberger-interior-design-hasharon-apartment-apartments-archello15958669668022.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Μ' έχει κουράσει να βλέπω το ίδιο σκανδιναβικό στιλ στις περισσότερες κατοικίες. Μπορεί να είναι διαχρονικό και λειτουργικό, αλλά έχουμε θαυμάσει τόσες νέες κι ενημερωμένες ιδέες, που μπορούν να λειτουργήσουν ως πηγή έμπνευσης για ένα απόλυτα μοντέρνο σκηνικό. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική αφορμή για αλλαγές στους προσωπικούς μας χώρους.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

instagram-post-th-nft-visuel-45-black-16-9-220613.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Λατρεύω να βλέπω καινοτόμες συνεργασίες και μοντέρνα αξεσουάρ σ' έναν άντρα, γι' αυτό και τα επιλέγω κι εγώ για τα looks μου ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Η προσοχή μου το τελευταίο διάστημα εστιάζει στην TAG Heuer, που παρουσιάζει ένα καινούριο τρόπο για να φέρει κανείς τα μεγάλης αξίας συλλεκτικά αντικείμενα ψηφιακής τέχνης NFT στον πραγματικό κόσμο: Για πρώτη φορά μπορούν να φορεθούν στον καρπό του ιδιοκτήτη τους, χάρη στην καινούργια οθόνη Lens του TAG Heuer Connected. Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν μια σειρά από NFTs στην καινούρια οθόνη Lens μέσω ενός ταιριασμένου smartphone. So cool!

Not

ce90d024e6127dc8675e435bce200a86.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με τους γάμους, και φέτος έχω παρευρεθεί ήδη σε αρκετούς. Έχω καταλήξει πως οι άντρες επιλέγουν κυρίως το μαύρο ως το βασικό χρώμα του look του, είτε ως καλεσμένοι είτε ακόμη και ως γαμπροί. Safe επιλογή, αλλά η summer season ενδείκνυται για περισσότερο χρώμα στο ντύσιμο και στη ζωή μας. Το λευκό είναι η επόμενη ασφαλής που δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να την προτιμήσουν.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

dji-0037-edit-edit.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η Ελλάδα φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες και τα καταγάλανα νερά της, έχοντας πολλά βραβεία στην κατοχή της. Ακόμα ένα ήρθε φέτος και αφορά την κοσμοπολίτικη και εμβληματική Astir Beach στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Έχοντας επιβραβευτεί για 23η χρονιά με Γαλάζια Σημαία, παραμένει και φέτος ο απόλυτος προορισμός διακοπών στην Αθήνα και υπόσχεται σε όλους τους επισκέπτες μια κορυφαία seaside εμπειρία χαλάρωσης, απόλαυσης και πολυτέλειας. Μπορείτε να περάσετε εκεί μία ολόκληρη μέρα, με ιδιαίτερες δραστηριότητες. Απολαύστε από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ τα καταγάλανα νερά και τη χρυσή ακτή της Astir Beach, επιλέγοντας ειδικές παροχές και υπηρεσίες, όπως sports, shopping και περιποιήσεις ομορφιάς. Επισκεφτείτε την παραλία του Αστέρα και περιηγηθείτε για summer shopping στις boutiques Salt Water, MC2, Vilebrequin, Dirty Laundry, Ma Cherie, R, Summer Stores και Prime Timers. Μην παραλείψετε να ζήσετε μια αναζωογονητική εμπειρία ευεξίας και ομορφιάς πάνω στο κύμα στο Assai Seaside Spa.

Not

291060118-437690751275687-5751149121732136784-n.jpg
Image source: @cycladeseveryday

Βαθμολογία: 4/10

Κι ενώ η χώρα μας έχει βραβευτεί πολλάκις για τις θάλασσές και τις παραλίες της, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν έχουν τη στοιχειώδη αίσθηση σεβασμού και καθαριότητας. Υπάρχουν πολλοί που γεμίζουν με σκουπίδια τον βυθό και τις ακτές, πετώντας τα τσιγάρα τους και πολλά από αυτά που έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους. Η έλλειψη παιδείας είναι εμφανέστατη και το θλιβερό είναι πως όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο έντονο αυτό το φαινόμενο αντί να φθίνει. Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται πια για να αλλάξουμε νοοτροπία!

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

anita-alvarez1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μία πολύ δυνατή στιγμή. Η Anita Alvarez, προς το τέλος της εκτέλεσης του προγράμματος, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό κι ο άνθρωπος που λειτούργησε με αστραπιαίες κινήσεις, ήταν η προπονήτριά της, Andrea Fuentes. Πήδηξε αμέσως στην πισίνα και την έβγαλε στην επιφάνεια. Δεν περίμενε κάποια εντολή, δεν περίμενε κάποιον υπεύθυνο, κάποιον ναυαγοσώστη να κινητοποιηθεί. Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, πήρε στα χέρια της, την αθλήτριά της και της έσωσε τη ζωή. Η Andrea Fuentes δεν είναι απλά μία καλή προπονήτρια, είναι μία σπουδαία και πολύ γενναία γυναίκα!

Not

img-051.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Αυτό που συνέβη στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες είναι πραγματικά αδιανόητο, είναι πέρα από κάθε λογική. Όσο κι αν δεν το πιστεύαμε, τελικά, το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών νομιμοποίησε την απαγόρευση των αμβλώσεων, καταργώντας τον περίφημο νόμο Roe v. Wade του 1973 και κάπως έτσι, ο κόσμος γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Δηλαδή μετά από μία πανδημία, μετά από χρόνια γεμάτα στερήσεις και κανόνες, εν μέσω πολέμων και μίας γενικευμένης οικονομικής κρίσης, αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι δικαστές, θεώρησαν πως πρέπει να βάλουν τις γυναίκες στο στόχαστρο. Δε θέλουν γυναίκες που θα αποφασίζουν μόνες τους για το σώμα τους και θα κρατούν τη ζωή στα χέρια τους κι αυτό, είναι το πιο τρομακτικό...

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

2022-06-29-13.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ο Ιρανός πρόσφυγας που αρίστευσε στις πανελλήνιες είναι το πρότυπο για όλους εμάς που πιστεύουμε πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ο 19χρονος Κούρος Νορμοχαμαντί Μπαιγκί, πρόσφυγας από το Ιράν και μαθητής του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης έγραψε 18,25 μόρια και θέλει να περάσει στη σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είτε στην Αθήνα, είτε Θεσσαλονίκη και να μείνει και να δουλέψει στην Ελλάδα.

Not

zimmermann-swim-verao-2018-81.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Αναρωτιέμαι για πόσα χρόνια θα μπορέσει να συνεχιστεί η κατάσταση με τις influencers. Είναι άτομα που ουσιαστικά αυτό που κάνουν αποτελεσματικά είναι το να διαφημίζουν κάθε στιγμή της ζωής τους. Με το πρόσχημα των χρημάτων δίνουν απλόχερα γερές δόσεις της πραγματικότητας τους και χάνουν δικές τους στιγμές για μια φωτογραφία στο Instagram. Ίσως η επιστροφή σε μια άλλη πραγματικότητα να είναι ουτοπία αλλά τουλάχιστον οφείλουμε να πιστεύουμε πως κάτι θα αλλάξει.

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

fran-lebowitz-2mb-vers-credit-and-copyright-brigitte-lacombe1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ειλικρινής και πάντα ένα βήμα μπροστά ως προπομπός με τα προσωπικά της σχόλια είναι η Fran Lebowitz. Δεν ξεχνάμε το αιχμηρό, αλλά γεμάτο αλήθεια, σχόλιό της πριν λίγους μήνες στη Στέγη Ωνάση όσον αφορά τις αμβλώσεις. Η ίδια είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Το θέμα των αμβλώσεων δεν έχει να κάνει με τα μωρά. Έχει να κάνει με τις γυναίκες. Δεν τους ενδιαφέρουν τα μωρά. Δεν τους ενδιαφέρουν τα ίδια τους τα παιδιά. Τους νοιάζουν οι γυναίκες. Δεν έχω αμφιβολία ότι αν οι άντρες κυοφορούσαν, οι αμβλώσεις θα ήταν νόμιμες σε όλο τον κόσμο». Την περασμένη Παρασκευή, δυστυχώς πήγαμε πολλά χρόνια πίσω και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Η Lebowitz ήταν σαν να το είχε προβλέψει. Ήξερε πολύ καλά τις φυλετικές διακρίσεις που κυριαρχούν στο κυβερνητικό σύστημα και οι σκέψεις που μοιράστηκε μας βρήκαν όλους σύμφωνους και ειδικά το γυναικείο φύλο. Είπε την αλήθεια που όλοι ξέρουμε. Αυτό το κοινό μυστικό που κρατά χρόνια και δεν αλλάζει ποτέ.

Not

shutterstock-1918747916.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Έρχονται κι αυτές οι στιγμές που είναι άβολες, σκληρές και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις και τι να σκεφτείς για μια υπόθεση. Αυτό έγινε και πριν λίγες ημέρες, όταν ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο πρώην ειδικός φρουρός, Επαμεινώνδας Κορκονέας, αφέθηκε ελεύθερος. Κανείς μας δεν ξεχνά ότι ο ίδιος ήταν ο άνθρωπος που είχε καταδικαστεί για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008. Η είδηση αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι αντιδράσεις ήταν έντονες και απόλυτα αρνητικές. Ο κόσμος δήλωσε με τον δικό του τρόπο την αγανάκτηση και τον θυμό του, κάτι που με βρίσκει και μένα σύμφωνη. Ακόμη δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα ότι αυτός ο άνθρωπος, όπως και πολλοί στην αντίστοιχη θέση με αυτόν, βγαίνουν ξανά στην κοινωνία και επιστρέφουν μετά από όλα αυτά που συνέβησαν σε μια κανονικότητα.