fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

mhs6d9fo-whTz0.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Οι μέρες στην παραλία είναι εδώ και μπορούμε επιτέλους να τις απολαύσουμε! Φέτος, τη θέση της στην beach bag μου έχει βρει μια πετσέτα από το brand Kimisoo σε black & white χρωματισμούς της σειράς alphabet. Τα γεωμετρικά της σχέδια ήταν ο λόγος που μ' έκανε να τη λατρέψω και να μη θέλω να την αποχωριστώ ούτε στιγμή!

Not

french-girl-summer-style-226882-1497468145475-image700x0c.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Τελευταία, παρατηρώ έντονα πως λόγω ζέστης πολλοί είναι αυτοί που δεν επιμελούνται ιδιαίτερα τα looks τους. Προσωπικά, δεν αγαπώ τα ατημέλητα και «πρόχειρα» σύνολα, παρά το γεγονός πως κατανοώ πως η υψηλή θερμοκρασία δεν είναι η ιδανική συνθήκη για extra styling. Ωστόσο, με λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει υπέροχα summer outfits.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

louis1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Από τότε που ο Virgil Abloh ανέλαβε τα ηνία του οίκου Louis Vuitton για τις αντρικές συλλογές του, το γαλλικό fashion house έχει ανέβει ιδιαίτερα στα μάτια μου. Ακόμη και τώρα, που παρουσιάστηκε μια νέα συλλογή χωρίς τη συμβολή του, η παρουσία του είναι αισθητή σε κάθε κομμάτι της Spring/Summer 2023 collection. Φαίνεται πως ο ίδιος άφησε πίσω του ένα ολόκληρο «σχολείο» για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής. Από τη νέα συλλογή λάτρεψα το look με το κοστούμι και τις ραμμένες σαΐτες. Πρωτοποριακό και παράλληλα κλασικό, όπως ακριβώς ορίζεται και το DNA του οίκου.

Not

best-mens-street-style-spring-2019-bum-bag-stripes.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Θεωρώ πως οι bum bags είναι ένα trend που, πλέον, έχει ξεπεραστεί. Μπορεί να προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα, αλλά πλέον έχουν αντικατασταθεί με άλλες, πιο stylish ή και κλασικές επιλογές, όπως ένα διαχρονικό backpack. Οι γνωστές σε όλους μας «μπανάνες» είναι το item που δε θα ήθελα να δω ξανά και αυτό το καλοκαίρι.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

mv5bmzlhzmnhztgtytazyy00mzc4ltk4ztytn2qzmddlodlinmzhxkeyxkfqcgdeqxnuzxnodq-at-at-v1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Την Τετάρτη το βράδυ είχα την χαρά να βρεθώ στην πιο εξελιγμένη κινηματογραφική αίθουσα της Θεσσαλονίκης, στον Πολυκινηματογράφο CINEPLEXX και στη Μοναδική Αίθουσα IMAX της Ελλάδας, για να παρακολουθήσω την επίσημη πρεμιέρα Elvis με πρωταγωνιστές τους Austin Butler και Tom Hanks, σε σκηνοθεσία του διάσημου και αγαπημένου Baz Luhrmann. Η εμπειρία ήταν μοναδική, καθώς από την πρώτη στιγμή μπήκαμε στο κλίμα. Η μουσική του θρυλικού σταρ της rock n roll σκηνής ηχούσε στα ηχεία ενώ υπήρχε και Green Screen Photobooth για τις αναμνηστικές μας φωτογραφίες. Η προβολή ήταν υπέροχη με απόλυτη άνεση και άριστη ποιότητα!

Not 

e2af2d5f-c977-4515-8e97-5ccb0b976d05.jpeg

Βαθμολογία: 6/10

Ένα από τα πράγματα που μου είχαν λείψει κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν το σινεμά και το να βλέπω ανθρώπους χωρίς μάσκες. Από την μια πλευρά χάρηκα που βίωσα αυτήν την κανονικά, αλλά από την άλλη, άθελα μου, ένιωσα μια μεγάλη ανασφάλεια που βρισκόμουν με πολλά άτομα σε κλειστό χώρο. Άραγε το συναίσθημα του φόβου για την υγεία τόσο την δίκη μας όσο και των κοντινών μας θα σταματήσει ποτέ ή θα το νιώθουμε ασυναίσθητα; Τελικά οι ψυχολογικές συνέπειες είναι μεγαλύτερες από τις σωματικές. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

img-04.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Η Ελλάδα θεωρείται πόλος έλξης και φέτος το καλοκαίρι και μετά από μία δύσκολη χρονιά, που μας ταλαιπώρησε πολύ όλους, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφθάνουν στα νησιά μας πολλοί celebrities. Αυτοί, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας και σίγουρα, είναι πολύ-πολύ θετικό ότι την επιλέγουν για τις διακοπές τους, απολαμβάνοντας όλες τις ομορφιές της. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η Eva Mendes, ο Ryan Gosling κι ο Matthew McConaughey, είναι μερικοί μόνο από αυτούς που κατέφθασαν στα ελληνικά νησιά τις τελευταίες ημέρες και φυσικά, δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι...

Not

00-story-bill-cosby-retrial.jpg

Βαθμολογία: 1/10

«Ο Bill Cosby κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στην έπαυλη του Playboy». Αλήθεια, πόσο φυσιολογικό είναι το γεγονός ότι αυτή η είδηση -κι άλλες πολλές σαν αυτή- δε μας προξενούν πλέον καμία έκπληξη; Για ποιο λόγο θεωρούμε φυσιολογικές τέτοιου είδους συμπεριφορές και κυρίως γιατί απέκτησαν τόσο μεγάλη δύναμη όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη διάρκεια της καριέρας του, φτάνοντας στο σημείο να πιστεύουν πως δεν κινδυνεύουν από τίποτα και κανέναν, καθορίζοντας άλλες, ανθρώπινες ζωές; Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό όλο αυτό, αλλά έστω και τώρα, τόσα χρόνια μετά, ήρθε η ώρα να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει!

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

1200x1200-today-fb-ad.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η νέα, εντυπωσιακή 360ο καμπάνια της DUST+CREAM με κεντρικό μήνυμα «Μην ψάχνεις στα παραμύθια, υπάρχει στα αλήθεια!», θυμίζει σε όλους πως η ποιότητα και τα επιλεγμένα προϊόντα στον κόσμο του beauty μπορούν να είναι πιο προσιτά από ποτέ. Με ετικέτες που βραβεύτηκαν ως τα "Προϊόντα της χρονιάς 2022" και με μια τεράστια γκάμα που είναι εύκολα και γρήγορα διαθέσιμη στο καταναλωτικό κοινό σε μόνιμα προσιτές τιμές και μέσα από ένα δίκτυο καταστημάτων που καλύπτει κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου ή ακόμη και on-line, είναι σίγουρο πως και εσείς θα πείτε το «ναι».

Not

289148362-737481250784464-196102185829193584-n.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Η Μαίρη Συνατσάκη τα είπε -για μια ακόμη φορά- υπέροχα. Αυτό που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στα Mad είναι μια μικρή κορυφή από όλα όσα επιμένει να επιλέγει, και τελικά να είναι, η τραπ κουλτούρα. Είστε τα όπλα, είστε η βία, είστε η άσχημη συμπεριφορά στις γυναίκες, προάγετε το σεξ, τα  ναρκωτικά και με κάνετε να ακούγομαι σαν κάποιοα που διδάσκει στο κατηχητικό. Αλλά δεν είμαι. Είμαι κάποια που ξέρει πως οτιδήποτε αναπαράγουμε γίνεται τελικά συνήθεια, δεδομένο. Οτιδήποτε λέμε στον εγκέφαλο μας αυτός το παίρνει για πραγματικότητα. 

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

tsiara1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Τέχνη σημαίνει σεβασμός και άνθρωποι που μιλούν με αλήθεια. Είναι μεγάλη χαρά η είδηση της απόφασης για την νέα Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης. Η Συραγώ Τσιάρα έχει αποδείξει ότι είναι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσδώσει μια νέα προσέγγιση στην σύγχρονη τέχνη. Με έναν πρωτοπόρο τρόπο έχει εντάξει στο ερευνητικό και συγγραφικό της έργο ζητήματα που δεν θίγονταν τόσο εύκολα. Αιρετική αναβίωση του παρελθόντος, ο έμφυλος προσδιορισμός του βλέμματος και οι υβριδικές ταυτότητες αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική αρχή!

Not

fvftxh1usaeiurq.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Πρόσφατα είδαμε το πολύ γλυκό ντουέτο της J.lo με την δεκατετράχρονη κόρη της, Emme, οι οποίες μοιράστηκαν την σκηνή στο Blue Diamond Gala του Los  Angeles Dance Foundation. Το στιγμιότυπο που ήταν ιδιαίτερο ήταν η χρήση ουδέτερων αντωνυμιών για να συστήσει το παιδί της στο κοινό, κάτι που αφορά άμεσα τη σεξουαλική του ταυτότητα. Μου έκανε θετική εντύπωση και χάρηκα που σέβεται τα «θέλω» και όλα τα στοιχεία που εκπροσωπούν το παιδί της. Κάτι, όμως, που δεν παρατήρησα στα σχόλια των Ελλήνων στα social για τη συγκεκριμένη είδηση. Γέλια, ειρωνεία, χλευαστικά σχόλια. Φαίνεται ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να μπορέσουμε να αποδεχτούμε κάποιον. Είμαι αρκετά απογοητευμένη και όχι μόνο όσον αφορά στα συγκεκριμένα θέματα...