fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

forest-glamp-bourgeois-lechasseur-architects-6.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Ένα ορεινό καταφύγιο μέσα στο πράσινο φαντάζει ιδανική απόδραση για την εποχή. Το δάσος είναι πραγματικά τόσο αναζωογονητικό και η επαφή με τη φύση τόσο σημαντική όσο και η αναπνοή μας. Ας την επιδιώκουμε όσο γίνεται συχνότερα.

Not

main.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Ο εγκλωβισμός στο σπίτι στο τρίγωνο, καναπές τηλεόραση, junk food. Η απόλυτα λανθασμένη επιλογή για μικρούς και μεγάλους. Αυτό είναι που ταλανίζει το μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες και κάτι στο οποίο καλό είναι να μη στρέφεται κανείς!

Κωνσταντίνος Τανιάς

Ηot

lady-gaga-in-quot-house-of-gucci-quot.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το νέο, τόσο καθηλωτικό trailer, καθώς και το φωτογραφικό υλικό του House of Gucci έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μου τις τελευταίες ημέρες, κάνοντάς με να ανυπομονώ για τη μεγάλη πρεμιέρα. Τόσο η Lady Gaga όσο και ο Adam Driver φαίνεται πως ταίριαξαν υπέροχα στους ρόλους τους, γυρνώντας στα «χρυσά» '80s και την αίγλη -αλλά και το μυστήριο- εκείνης της εποχής.

Hot

facebook-meta1.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Εδώ και μερικές ώρες, έχει ανακοινωθεί η νέα ονομασία του Facebook από τον ίδιο τον Mark Zuckerberg, κάνοντάς με και πάλι να σκεφτώ πόσο περιττό μπορεί να είναι ένα app στο μενού του κινητού μου. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω το πόσο επιδραστικά έχει λειτουργήσει αυτή η πλατφόρμα από το ξεκίνημά της και πόσο πρωτοποριακή ήταν για τη χρονιά του 2004.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

hot.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το woman empowerment είναι κάτι, το οποίο μας απασχολεί όλους, όχι μόνο της γυναίκες. Το τελευταίο καιρό γίνονται ολοένα και περισσότερες δράσεις για να στηρίξουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας στο online ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα της W.I.N. HELLAS για την ενδυνάμωση των γυναικών με την ευγενική Χορηγία του οίκου Yves Saint Laurent Beauty. Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ. ξεκινάνε αντίστοιχα ο 1ος και 2ος κύκλος. Το πρόγραμμα «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» αποτελείται από 15 εβδομαδιαία σεμινάρια, διάρκειας 1,5 ώρας, που στοχεύουν στην πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Not

242268423-557903925423796-2762240225090795228-n.jpg


Βαθμολογία: 3/10

Έπειτα από ένα χρόνο εγκλεισμού, τα πράγματα δείχνουν να επιστρέφουν στην κανονικότητα μας. Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως οι άνθρωποι μοιάζουν μπερδεμένοι και «χαμένοι». Όλοι ψάχνουμε να βρούμε τους ρυθμούς μας και να επανενταχθούμε στη νέα τάξη πραγμάτων. Το καινούριο ξεκίνημα είναι ιδανική ευκαιρία για να καταλάβουμε τι πραγματικά θέλουμε αλλά και τους ανθρώπους που επιλέγουμε να έχουμε γύρω μας. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

unnamed-ny7v5.jpg

Βαθμολογία: 10/10

«Υπάρχει κάτι προσωπικό που θέλω να μοιραστώ με όλους σας. Είμαι ποδοσφαιριστής κι είμαι gay. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να μου συμπεριφέρονται ισότιμα». Ο Τζος Κάβαλο έκανε come out ως gay κι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος, εν ενεργεία, ανοιχτά ομοφυλόφιλος ποδοσφαιριστής που βγήκε και μίλησε δημόσια. Αγωνίζεται στην Adelaide United και δεν του ήταν εύκολο να παραδεχτεί την αλήθεια. Στα 21 του, μίλησε ανοικτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, όντας πλέον απόλυτα συνειδητοποιημένος κι έδειξε το δρόμο και σε άλλους, που ίσως μέχρι τώρα ένιωθαν φόβο. Πολύ γρήγορα ομάδες από όλο τον κόσμο -τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά club- τάχθηκαν στο πλευρό του Καβάλο και δεν έμειναν αμέτοχες σε αυτή την ιστορική στιγμή, παίρνοντας θέση υπέρ της διαφορετικότητας. Μόλις έγινε ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και μακάρι να ακολουθήσουν πολλά περισσότερα…

Not

unnamed-Ji0q4.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Έχασε τους γονείς της μέσα σε διάστημα μόλις επτά μηνών από καρκίνο και λίγο αργότερα, διαγνώστηκε κι αυτή με την ίδια ασθένεια σε νεαρή ηλικία. Έδωσε για χρόνια τη δική της μάχη, ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή στον «Ευαγγελισμό», βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό πολιτικό κόσμο κι όχι μόνο… Η Μητρόπολη Αθηνών κατακλύστηκε από κόσμο που ήθελε να της πει το τελευταίο «αντίο», ενώ ο Γιώργος, η Κατερίνα κι η Αιμιλία αποχαιρέτησαν τη μητέρα τους με τα πιο συγκλονιστικά λόγια, γνωρίζοντας ότι ήταν μία δυνατή γυναίκα, που πάλευε για χρόνια με μία πολύ σκληρή προσπάθεια. Μία γυναίκα που δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ τα όσα της συνέβαιναν, για να κερδίσει τη συμπάθεια ή την εύνοια κανενός. Που έμεινε σιωπηλή όταν πονούσε. Ανεξαρτήτως πολιτικών αντιλήψεων, όλοι αναγνωρίζουν το μεγαλείο της Φώφης Γεννηματά κι ίσως αυτή να είναι η πιο σημαντική της παρακαταθήκη.