fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσετε το ζιβάγκο
TRENDS & CATWALKS

Οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσετε το ζιβάγκο

Το πιο hot item του χειμώνα


Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του χειμώνα είναι τα καθημερινά σύνολα. Καλούμαστε να δημιουργήσουμε συνδυασμούς, οι οποίοι θα είναι stylish, θα κολακεύουν τη σιλουέτα, θα είναι άνετοι και παράλληλα θα μας προσφέρουν την απαραίτητη θερμότητα. Βασικά συστατικά των επιτυχημένων winter looks είναι τα basic κομμάτια. Τα essentials της γκαρνταρόμπας μπορούν να δημιουργήσουν πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς και να μας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Kye-item της σεζόν που διανύουμε δεν είναι άλλο από το ζιβάγκο.

Τα roll neck ταιριάζουν με όλα τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το πολυπόθητο layering. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε έξυπνα styling tips. Ανακαλύψτε τα!


1. With dress

da5faf1660609d5c7b3c5c510452fcac.jpg

Το «πάντρεμα» δύο τάσεων χαρίζει πάντοτε ένα απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Τι σημαίνει αυτό; Επιλέξτε ένα φόρεμα, κατά προτίμηση δερμάτινο, για να είστε updated και προσθέστε από μέσα ένα ζιβάγκο, το οποίο όχι μόνο θα σας διατηρήσει ζεστές αλλά θα προσθέσει έξτρα πόντους στην εικόνα σας. «Παίξτε» με τους χρωματικού συνδυασμούς και αφήστε για λίγο τα neutrals στην άκρη. Το καφέ είναι hot τάση του χειμώνα και κάνει υπέροχο pairing με το κίτρινο 

2. With Tailored Style

825c181efc85c293fa37334dcd4aa114.jpg

Το tailored style έχει απογειώσει τη φήμη του τις τελευταίες σεζόν και τα κοστούμια έχουν «τρυπώσει» σε κάθε γκαρνταρόμπα και εμφάνιση. Αποτελούν έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για να δημιουργήσουμε casual & chic looks  all day long. Τις περισσότερες φορές τα συνδυάζουμε με πουκάμισα αλλά φέτος μπορεί να δοκιμάσετε νέα tips. Προσθέστε μέσα από το κοστούμι σας ένα ζιβάγκο και αμέσως η εικόνα σας θα πάρει διαφορετικό χαρακτήρα. Προτιμήστε τα χρώματα που σας ταιριάζουν, ουδέτερα ή έντονα και είστε έτοιμες. Μοναδική επιλογή για stylish office looks.

3. With Shirt

7338f7f67b6a4bb3bfe3d02db018d249.jpg

Οι απανταχού fashionistas μας έχουν αποδείξει εδώ και μερικές σεζόν πόσο επιτυχημένο είναι το «πάντρεμα» του turtlenck με το πουκάμισο. Πρόκειται για ακόμα μία στιλιστική συμβουλή που θα σας οδηγήσει σ' ένα ασφαλές και επιτυχημένο layering. Ταιριάξτε το πουκάμισο με το ζιβάγκο σας και απογειώστε το στιλ σας μία μόλις κίνηση. Συνδυάστε τα με midi skirts αλλά και tailored pants για πιο polished outfits.

4. With Minis

cd95d3f357619a14e9c72558350f9a2d.jpg

Για ακόμα μία σεζόν, οι mini skirts διατηρούν την υψηλή τους θέση στην κατάταξη των high trends. Πρακτικές και sexy θα συνοδεύσουν πολλές από τις εμφανίσεις μας τους επόμενους μήνες. Πλέον έχουμε εξοικειωθεί με την εικόνα τους και έχουμε βρει πολλούς συνδυασμούς που μας ταιριάζουν. Κινηθείτε στο top χρώμα της σεζόν που δεν είναι άλλο από το ροζ και φορέστε τη φούστα σας μαζί μ' ένα knit roll neck. Αν θέλετε να διατηρήσετε στην εμφάνισή σας μία πιο casual αισθητική προσθέστε ένα ζευγάρι sneakers ενώ για να απογειώσετε τη θηλυκότητά σας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι must.

6. With Denim

4951c752947e2802d616acff05cd5fdd.jpg

Aνεξαρτήτως εποχής και περίστασης ένα από τα must have της γυναικείες συλλογές είναι τα τζιν παντελόνια. Τα συναντάμε σε πλήθος σχεδίων και αποχρώσεων, ανάλογα το στιλ και τις προτιμήσεις σας. Για τις πρωινές σας εξόδους αλλά και για πιο casual looks, συνδυάστε το τζιν σας μαζί μ' ένα ζιβάγκο. Απογειώστε την εικόνα σας μ' ένα denim πουκάμισο ή top και παρουσιάστε το απόλυτο denim on denim.

7. With Jumpsuit

f990c1ab0c46b91082c04a75e2d32d66.jpg

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν αυξήσει τη φήμη τους κι έχουν κατακτήσει μία θέση στη ντουλάπα κάθε fashion lover. Αν είστε λάτρεις του μινιμαλισμούς, επιλέξτε neutrals jumpsuits, όπως οι μπεζ, οι γκρι αλλά και οι λευκές. Από την άλλη πλευρά, αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way, τα έντονα χρώματα θα γίνουν ο καλύτερος σας σύμμαχος. Ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια.