fbpixel

Search icon
Search
Tα comfort essentials που είναι απαραίτητα για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα
TRENDS & CATWALKS

Tα comfort essentials που είναι απαραίτητα για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα

Το brand Dirty Laundry μας προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις που συνδυάζουν την άνεση με το στιλ


Μία χειμερινή συλλογή για άνδρες αλλά και για γυναίκες που αποτελείται από comfy & fashionable κομμάτια, τα οποία μπορούν και συνδυάζονται με διαφορετικούς τρόπους και στέκονται σε πλήθος περιστάσεων. Τα it items μιας ολοκληρωμένης winter wardrobe χαρακτηρίζονται από casual αισθητική αλλά και stylish χαρακτήρα. Στόχος είναι να χαρίσουν στιλ από το πρωί έως το βράδυ χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε απολύτως τίποτα στην εμφάνισή μας! 

thumbnail.jpg

Για την περίοδο που διανύουμε δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος από το brand Dirty Laundry, το οποίο μας παρουσιάζει την ανανεωμένη χειμερινή του συλλογή με stylish κομμάτια, προσφέροντάς μας την ευκαιρία για να ένα δημιουργικό και ζεστό layering. Βολικά και σύγχρονα, τα premium casual ρούχα του brand για άντρες και γυναίκες με προσωπικότητα, ανανεώνονται κάθε σεζόν, προτείνοντας νέα χρώματα, υφές και σχέδια, ενώ ο πυρήνας τους παραμένει διαχρονικά ο ίδιος.

6b2fee91-3512-4b35-8c88-2a710eb914b1.jpg

Φέτος, πιο fashionable από ποτέ έχει δώσει έμφαση στις γήινες αποχρώσεις, οι οποίες έχουν κάνει ένα δυναμικό come back κι έχουν μετατραπεί στις μεγαλύτερες τάσεις των επόμενων μηνών, όπως είναι ένα ευρύ φάσμα του καφέ-μπεζ και του γκριζοπράσινου. Αυτούς του τόνους τους συναντούμε τόσο στα μαλακά t-shirt, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια και τις hoodie ζακέτες, που έκαναν το brand τόσο δημοφιλές και talk-of-the-town, όσο και στις νέες αφίξεις που εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά: τα puffy και over-sized outerwear, τα χοντρά κοτλέ πουκάμισα και τα καπιτονέ πανωφόρια, τα fitted suede leathers και τα φανταστικά bomber jackets από μαλακό napa leather.

Our choices

Puffer Jackets

5e837d8b-bace-4358-b8e0-74053b815aff.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν στα πανωφόρια, δεν είναι άλλη από τα puffer jackets. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους δεν θέλουν να αποχωρίζονται στιγμή την άνεση και την cozy αισθητική που τους προσφέρει το πάπλωμά τους. Plus, χαρίζουν την κατάλληλη ζεστασιά ακόμα και τις ημέρες με πολύ κρύο. Προτιμήστε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μπεζ που θα προσφέρουν πρακτικότητα και ευελιξία.

Total black

4e6f44e3-d3b6-42f7-b6c6-08ee0973ae48.jpg

Δημιουργήστε total black looks και απογειώστε την εμφάνισή σας. Αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες το πιο διαχρονικό και κομψό χρώμα. Επιλέξτε casual chic looks, συνδυάζοντας το hoodie σας με άνετα παντελόνια, όπως κολάν, σε μαύρες εκδοχές. Ολοκληρώστε με αντίστοιχο black jacket και ετοιμαστείτε για σύνολα που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε. 

Neutrals are the key 

be13461e-8fe2-42f4-9288-d7075f27ab8d.jpg

Ακόμα ένα big trend του φετινού χειμώνα είναι η δημιουργία των tonal looks και μάλιστα αυτών που βασίζονται στις ουδέτερες αποχρώσεις. Κινηθείτε σε τόνους του μπεζ, το οποίο έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «βασιλιά» των neutrals. Οι πιο slouchy γραμμές θα σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Ταιριάξτε το τζιν παντελόνι σας, μαζί με το φούτερ σας κι ένα oversized κοτλέ πουκάμισο. Ένα updated look γεμάτο στιλ και ευελιξία. 

Extra info: Η Dirty Laundry χαρακτηρίζεται από high-quality υφάσματα, τα οποία μυρίζουν με το χαρακτηριστικό άρωμα καθαριότητας που διακρίνει το brand και την καθιστά αξέχαστη. 

Εξερευνήστε τη συλλογή AW 22-23 στο e-shop της DIRTY LAUNDRY: www.dirty-laundry.gr

Info:

Mediterranean Cosmos | 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη

Γλυφάδα | Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα

Attica Τσιμισκή | Τσιμισκή 48-50, Υπόγειο, Θεσσαλονίκη

Attica Golden Hall | Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος Όροφος, Μαρούσι

Attica City Link | Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, 3ος Όροφος, Αθήνα

Attica The Mall Athens | Ανδρ. Παπανδρέου 35, Ισόγειο, Μαρούσι

Factory Outlet | Πειραιώς 76, Ισόγειο, Αθήνα

Σε επιλεγμένες Boutique σε όλη την Ελλάδα.

Online στο: www.dirty-laundry.gr