fbpixel

Search icon
Search
Κεφάλαιο Ζιβάγκο: 4 looks που θα σας πείσουν ότι έχει μετατραπεί σε must-have του χειμώνα
THE LOOK

Κεφάλαιο Ζιβάγκο: 4 looks που θα σας πείσουν ότι έχει μετατραπεί σε must-have του χειμώνα

Διαφορετικές ιδέες που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα


Οι χειμερινές ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες έχουν ανάγκη από την έξτρα θερμότητα που μπορούν να μας προσφέρουν κάποια κομμάτια. Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκουν -χωρίς αμφιβολία- τα roll necks ή αλλιώς τα γνωστά σε όλους μας ζιβάγκο. Είναι γεγονός πως τις τελευταίες σεζόν έχουν απογειώσει τη φήμη τους, καθώς οι απανταχού fashionistas μας έχουν χαρίσει μοναδικές και super stylish ιδέες για να τα εντάξουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις. 

Για να φοράτε όλες τις τάσεις με τον καλύτερο τρόπο, ανακαλύψτε τα πιο hot looks που μπορείτε να δημιουργήσετε μ' ένα σκούρο ζιβάγκο!

1. With Shirt 

Ένα από τα high end trends που έχουν κερδίσει την προσοχή μας τον τελευταίο καιρό δεν είναι άλλο από τον συνδυασμό ενός roll neck μαζί με το πουκάμισό σας. Ιδανικό για εμφανίσεις all day long, θα σας χαρίσει στιλ αλλά και την ζεστασιά που κάθε γυναίκα χρειάζεται. Πρόκειται γι ένα σύνολο που επιλέγουμε συχνά και σας διαβεβαιώνουμε ότι η πρακτικότητα του είναι μοναδική. 

Roll neck, Marks&Spencer
Poplin Shirt, Marella
Leopard trousers, Blanchette Concept Store
Black bucket, Christina Malle Bags, christinamalle.gr

2. With Dress

Αυτός ο συνδυασμός είναι ο κατάλληλος για να «παντρέψετε» δύο ή και περισσότερα στιλ. Βρείτε το slip dress που σας αρέσει και προσθέστε το ζιβάγκο από μέσα. Για να δώσετε μία πιο casula πινελιά, επιλέξτε statement stneakers  και μία clutch bag, η οποία θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει περισσότερο χρώμα στην εικόνα σας. 

Roll neck, Marks&Spencer
Dress, ZARA
Sneakers, Veja, Kalogirou
Puffer shearling clutch, Saint Laurent

3. With Sweater 

Το καταλληλότερο σύνολο για τις ημέρες με πολύ κρύο. Αναβαθμίστε το πουλόβερ σας, ταιριάζοντας το με ένα cozy roll neck. Για day to night outfits, προσθέστε leather boots με λίγο τακούνι για περισσότερο ύψος. Φυσικά, ένα ζευγάρι πολύχρωμα κοσμήματα, θα σας προσφέρει την απαραίτητη λάμψη!

Roll neck, Marks&Spencer
Wool and cashmere knit jumper, MaxMara
Leather boots, Karida 1912
Earrings, Oxette

4. With Statement Pants 

Image source: @elle

Ένα κομμάτι αρκεί για να κάνει τη διαφορά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επιλέγουμε αυτό να είναι ένα statement παντελόνι, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να ταιριάξει με το roll neck σας. Για ακόμα πιο stylish εμφάνιση, «παίξτε» με τα χρώματα και μη διστάσετε να παρουσιάσετε το πολυπόθητο colour blocking. 

Roll neck, Marks&Spencer
Unity Pants beige, Nadia Rapti, Mosty.com
Midi Coat, Emporio Armani, Intervista
Venus satin pumps, The Attico, Mytheresa.com